Gluten fri Pizza Crustdenna pizza crust är magiska! Det tar bara några minuter att Vispa ihop, smakar fantastiskt, är full av små små luftiga fickor och faktiskt håller upp väl till pizza pålägg. Jag gillar smaken av detta så mycket som jag brukar äta det vanligt (som breadsticks) och bara doppa den i såsen. Detta försvinner inom några minuter varje gång... Jag har alltid att göra ett andra parti!

Ingredienser:

1 kopp helfet riven mozzarellaost
1 ägg
1 TB brunt rismjöl
1 TB kokos mjöl
1/8 tsk bakpulver
Vitlök Salt, Salt, peppar (några skakar varje smak)

Instruktioner:

1. Värm ugnen till 400 grader.

2. i en liten skål, blanda alla dina ingredienser (från ägg) med en gaffel.

3. på en pergament papper fodrade bakplåten, dela din "degen" i 3 lika högar. Tryck ner med händerna för att göra lite 4 tum cirklar (lägenhet). Detta ger dig 3 mini pizzor. För en stor pizza, satte hela blandningen i mitten av bakning blad och täck med en annan bit av pergamentpapper. Med hjälp av en brödkavel, Kavla ut degen tills den är ganska platt och jämn. Ta bort översta ark av pergamentpapper.

4. Grädda i 12 minuter.

5. ta bort från ugnen och Lägg din pålägg. Jag gillar att använda bara parmesan och havet salt och sedan doppa den i tomatsås som en breadstick. Du kan också använda en traditionell röd sås och mozzarella ost (för att göra en vanlig pizza), men se till att du använder en mycket tjock sås och sprida det mycket tunt. Om du använder sås som är alltför rinnande/vattnig eller använda för mycket av det, din skorpa kommer att få mycket blöt och förstöras.

6. återgå till ugnen och grädda i en ytterligare 5-7 minuter, noga kontrollera din pålägg smälter fint utan att bränna.

Gör tre mini-pizzor (4 i) eller en större pizza (8 i).

Anteckningar: detta smakar bäst ätas omedelbart efter tillagning. 4 tum mini pizza storleken är perfekt för litle barn. Dess robust nog för dem att plocka upp och äta med händerna... men också tillräckligt tjock för att äta med en gaffel om skära upp i små bitar. Tekniskt sett finns det många andra gluten fri mjöl som du kan ersätta brunt rismjöl: bovete, hirs, durra, etc. Inte ersätta kokos mjöl!

Relaterade Ämnen

PULL-A-del GLUTEN fri PIZZA bröd

BÄTTRE ÄN; PIZZA? KANSKE; och jag är villig att satsa på att när du börjar dra isär bitar av denna Gluten Free Garlic-Flavored Pizza bröd med Pepperoni och mozzarellaost kommer du inte att kunna stoppa!Steg 1: ingredienser 1/3 kopp din bästa smaksatt...

Gluten fri Pizza med A blomkål skorpan

10-10-13: Jag vill tacka alla som röstade på min pizza i Gluten-Free Contest. Jag fick mitt pris idag! Detta är min allra första Instructable, så det var en riktigt cool överraskning. Tack igen!Jag älskar pizza och jag vet en hel del människor som äl...

Gluten fri Pizza 2 sätt - vegetarisk eller tonfisk

Gillar du pizza?Vill du ha en frisk, gluten fri, låg carb pizza som är klar på några minuter?Sedan fortsätta läsa!I den videon ovan, jag visar dig hur man gör en super enkel pizza. Det är glutenfri, frisk och så lätt att göra. Det finns ingen anledni...

Gluten fri pizza, toppad med tonfisk, knipplök med en skvätt thai grön curry & hur man gör en platt pizza bas med glutenfritt mjöl - och inte har det hålla sig till allt!

ta ca 300g fritt mjテカl fテカr gluten, nypa salt, nypa bakpulver och lite vatten. mix att tillsätta vatten långsamt. sluta innan det blir gloopy.Jag varning du nu använder inte antingen torr eller våt jäst, det kommer att smaka manky.Gluten fri degen är...

Dubbel dekadens Gluten fri Pizza

-glutenfri wraps-Ost-Tomatpuré-PåläggSteg 1: Dubbel dekadens Tar två wraps och kasta ett lager riven ost på en. Sätt den andra wrap på toppenJag använde före riven ost som det kom som en cheddar och mozzarella blanda som mozzarella ger pizza den fin...

Gluten fri Pizza

jag har problem med vete, inte celiaki, men allergi mot vete. Kör det i min familj. Det finns vissa saker som jag bara missa som har vetemjöl i dem. Jag har kommit med en flera av recept som har ett bra substitut för vete. Detta är en av dem. Detta r...

Pi dagen djupa skålen och Gluten fri Bärpaj

I ära av Pi-dagen (3.14.15), ville jag sätta ihop en Pi (e)-centrerad måltid, komplett med två Chicago style deep dish pizza pajer (både vanlig och glutenfri) och en gluten fri Bärpaj!Nyligen har jag varit på en pizza gör kick, så Pi-dagen presentera...

Mini pajer Rosebud (äpple) - med en gluten fria alternativet

min man inte har en söt tand (eller fyllningar!) men plågas av en vete allergi. Så, kommer med en alla hjärtans dessert kan vara lite av en utmaning--särskilt eftersom jag inte vill konsumera smaskig efterrätt kalorier ensam.Genom att kombinera roseb...

Gluten fri lever

äta glutenfri är enklare än någonsin! Stor kedja dagligvarubutiker säljer gluten fria objekt och ingrediensförteckningar är tydligare än någonsin. Dock gluten fri levande är fortfarande dyra och ofta obekväm. Detta instructible's ändamål är att dela...

Gluten fri Gnocchi med get ostsås och grönsaker

jag kunde inte tro min lycka när jag hittade gluten fri gnocchi, av ett företag som heter Delallo, i butiken denna vecka. Detta är en av de italienska livsmedel jag missade ofta efter att ha gått fri gluten. Detta recept är mycket mångsidig, så känn...

Hur man gör Zucchini Pizza Crust | Glutenfri

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/zucchini-pizza-crustPizza är fantastiskt, men det inte kanske det mest hälsosamma. Trots att detta recept är inte vegan, är det vegetarisk och gott. Med zucchini för att göra skorpan g...

Gluten fri kokos glaserade kornbröd

Jag ville göra något lite annorlunda för min fru mors dag. eftersom min fru har aldrig haft kornbröd tänkte jag skulle ge det ett försök. Detta recept är min skapelse det tog mig ett par försök att få det rätt.Jag försöker min hand på rätter med männ...

Gluten fri jordnötssmör kakor

Gluten fri jordnötssmör kakor. Detta är en gluten fri jordnötssmör cookie som smakar som en traditionell jordnötssmör cookie. Jag har gjort tre ingrediens jordnötssmör kakor i år, men jag har alltid kände att de saknade något. Så ställa jag i mitt kö...

Kryddig Pizza Crusted Pizza

min första i en serie av 1,793 recept för ungkarl kock: kryddig Pizza Crusted Pizza. Det är pizza, och skorpan är också pizza, och det är också kryddig.För ingredienser behöver du följande:Överbliven pizzaOst (mozzarella, pizza blandning, eller vad d...

Gluten fri lavendel & mandel smör Cookies

Om du gillar en smälta i din mun smör cookie än detta är receptet för dig! Kolla in mitt recept på Gluten fri lavendel & mandel smör Cookieshttps://www.youtube.com/watch?v=EomGiJRjqMk...

Gluten fri franska Onion Dip

det här är mitt recept på en gluten fria franska onion dip. Lämna gärna en kommentar och en liknande i slutet av videon, tack....

Rosetter (+ Gluten fri Version)

rosetter är underbara. De är lätta, krispig och lite söt. De är som en viss typ av potatis chip, du kan inte äta bara en. De anses vara en jul typ cookie, men jag kommer och har gjort och ätit dem när som helst, men jag inte fixa dem ofta nog att ha...

Super enkel Gluten fri jordnötssmör (Chocolate Chip) Cookies

Super enkel Gluten fri jordnötssmör (Chocolate Chip) CookiesGör 2 dussin eller mer beroende på storlek.Saker som behövs:MätglasetBlandning skedMatskedCookie blad (icke-stick visas)Kylning Rack X2Objekt som inte visas *GaffelSpatelIngredienser:1 kopp...

Gluten fri Cupcakes till frukost

ingredienser:För Cupcakes:1/4 dl okokt quinoa (eller ca 1/2 kopp av överbliven kokt quinoa)1 kopp certifierade mjテカl fテカr gluten fri havre (jag gör min egen med havregryn i matberedare)2 stora mogna bananer, mosade3 ägg1/2 dl kokos palmsocker1/4 kopp...