Gnome är mig att älska mig.trädgården gnome och sin trädgård. klänning är baserad på vintage vogue mönster 2962 med siden taft. gjorde en underkjol med massor av lager av tyll. stora sidentyg kronblad former till midjan. lagt till faux blommor, blad, fåglar, Bon och buggar med fabrictac (bra lim). pannsmycke med blommig tråd och faux ivy, svamp, skum öron och en fågel (det är i ryggen).

limmade blad och blommor på en vintage handväska för min handväska.

gnome består av fleece byxor och topp, stora "päls" tofflor, peruk är enorm blond peruk som jag dekonstrueras och bifogas fleece mössa. röret var en inköpt plast sherlock holmes rör täckt av ett tunt lager av lera. målade med bruna och gröna, fäst mossa och kvistar, fylld med mossa.

roliga dräkter. Det var en bra kväll:).

Relaterade Ämnen

Bygga en ganska prinsessan slott säng ditt barn kommer att älska

IntroHär är hur man gör en säng som din dotter kommer att älska. Jag gjorde denna säng för min dotter så hon skulle vilja göra en övergång till en stor flicka säng och har en säng så cool som dumper sängen jag gjort för min son. Innan du skapar sänge...

Plus storlek Barbie (dockan med mer att älska)

hittade jag en låda som jag passar i som också tillåtet utrymme för mig att flytta runt och jag skär en rektangel av framsidan av lådan.Nästa, jag bifogade bungee kablar till insidan / baksidan av boxen att göra det som en ryggsäck. Sedan säkrade jag...

Hur man gör en maträtt trädgård alla kommer att älska

Följa Nell på glädje oss trädgårdÄven om du inte har en trädgård utomhus, kan du fortfarande har en inomhus. Maträtt trädgårdar har varit populära i år och gör stora gåvor för hem och kontor. De är verkligen mycket enkel att sätta ihop och är stora p...

Hur man gör läckra frukt och Veggie Snacks ditt barn kommer att älska

Dessa snacks är lätta att göra och bedårande att titta på, dina barn kommer att älska dem.Kitty Cat potatis.Myror på en stockApple leendenMonkey smörgåsVeggie människorfryst banan pingvinerStrawberry hattar...

Kul med en Arduino, eller hur jag lärde mig att älska myrobotlab programvara...

Hej alla! Jag är så glad över min använder myrobotlab programvara ( http://myrobotlab.org/ ) att jag faktiskt gjort en video om det första. Jag har varit intresserad av 3D-skrivare för en tid nu och kan knappt vänta med att ha min egen, för bara en a...

Måla din egen bil för under $200 (eller hur jag lärde mig att älska Rustoleum)

jag har en 1971 VW Westfalia husbil buss. Det var i dåligt behov av en lack när jag fick den. Någon hade målat det med vad jag anser vara husfärg. Ingen bueno :( Jag bestämde mig för jag var tvungen att ta hand om den. Jag tänkte att jag skulle göra...

Trä svärd och hur jag lärde mig att älska läder-arbete

Min 6-åriga brorson har varit på mitt fall i nära 10 månader att bygga honom ett trä svärd. Även om jag ser honom bara några månaders mellanrum, varje konversation börjar och slutar med, "Hur är min trä svärd kommer?" Jag äntligen fick min skit...

Hur man skapar en cool kille s sovrum som alla åldrar kommer att älska.

Här är min sons sovrum jag har precis avslutat utsmyckning.Med lite fantasi och prova några projekt från "Instructables" tror jag det visade sig ganska bra. Min lilla pojke tycker jag är bästa mamma i världen för det.Jag gjort två funktionen väg...

15 sätt att älska till skolan

detta instructables är skörden från mina skoldagar erfarenheter.Nu dela jag dem med dig. De är trevliga, bad, fara, varm, kallt och ganska....Kanske kan de användbara för dig.Översikt:1 - disciplin2 - studien3 - vänner4 - beteende5 - harmonisera6-sle...

Alla kommer att älska din pall trottoaren!

Att skapa en stabil och säker trottoaren är billigt och lätt att använda några ljud pallar, ett par brädor, vissa utomhusfärg och några konkreta språngbrädor.Steg 1: Promenad ovanför vattnet och hålla fötterna torra! Det Aldrig misslyckats, jag skull...

Lär dig att älska justerbar fönster skärmar!

Jag flyttade nyligen in i en ny lägenhet och så stor som den är, ingen av Fönstren har inbyggda skärmar. Det finns flera träd framför byggnaden som är hem till några fåglar och ekorrar som enkelt kunde stoppa i för ett besök, så jag bestämde mig för...

Tips till bra/snabb DIY PCB Etsning kommer du att älska

BakgrundDet finns många bra instruktions inlägg om olika metoder för etsning PCB brädor. Mest bara beskriva processen, ge ett par tips men är inte mycket robust och du kan sluta som mig; underwhelmed med dina resultat undrar varför du slösat 4 timmar...

Öl bröd: ett sätt att älska öl.

Välkommen till min första razzia i bröd baka! Jag hade ingen aning hur enkelt och billigt det är att göra bröd som smakar mycket bättre än de flesta köpta bröd. Öl bröd är inte en ny idé, men jag skulle vilja dela mina metoder och observationer om pr...

Hur musik kommer du att älska

Tänk dig det här: du som en person med fantastiska smaker i musik, är verkligen, verkligen uttråkad. Allt som du är beväpnad med är din pålitliga datoranvändning enhet, och önskan att ge sig ut över den fantastiska världen av musik att hitta något so...

Bacon lindade Chicken Bites ~ du kommer att älska dessa!

Du kommer inte tro smaken på dessa bacon lindade chicken bites! I denna video lär Ewa dig att göra en väldigt enkel förrätt som kommer att blåsa bort din familj och vänner!Steg 1: ingredienser 3 benfria kycklingbröst12oz Bacon1/4 msk krossad röd papr...

Katt leksak Kitty Codex (andra husdjur kommer att älska det alltför!)

Du kan självklart köpa objektet för små husdjur i butiker för omkring $25, men var är roligt i det?Allt som krävs är en Pringles behållare, några klistermärken, ett par praktiska verktyg och VOILA!Saker du behöver:-Pringles behållare (jag faktiskt an...

Minion Goodie väskor från föraktliga mig

Min son är i love med underhuggare från Despicable Me franchise. Och vad är inte för att älska? Dessa små gula killarna har oss sprickbildning upp varje gång de är på skärmen. Så när det var dags att ha min sons födelsedag part, vi bestämde en Minion...

Kryddig fläskfilé och tomater med krämig Pasta

Detta är en välsmakande måltid som kan slås i ca 20 minuter var som helst från ett fullt utrustat kök till ett läger spis, kan du ersätta fläsk för annat kött som du önskar.Feeds 4Vad du behöverStekpannaKastrull x2KnivTräslevIngredienser400 g fläskkö...

Quill mig ett hjärta

Quilling är fantastiska... när jag upptäckte det... Jag blev galen... så många design möjligheter.. .bara med papper!Om du inte har fått in quilling... Jag rekommenderar att du prova den... du kommer att älska det!Min första quilled projekt i Instruc...