Golden Eye 64 odjuret Modeett roligt sätt för någon som suger på Golden Eye 64 att få i mixen.

Regler:
Odjuret får + 10 handikapp. Kan bara använda pistoler. Kan använda Body Armor. Spela som käkar.
Alla andra spelare får-10 handikapp. Döda odjuret.

Rekommenderas:
Spela källare
Ingen karta.
Power vapen.
3 vs 1.

Relaterade Ämnen

Hur till omvänd din DS-1 Keeley All seeing eye och ultra mods

konvertera din DS-1 Keeley All seeing eye och ultra mods. Jag äger och driva th och ville ge denna information till en större publik att därav göra instructables!Steg 1: Vad du behöver och att ta bort komponenterFör dessa mods behöver du:0.1uF konden...

Skönheten och odjuret hatt handledning och kostym

Hoppas att ni uppskattar detta instructable precis i tid för Halloween! VARNING! Denna mössa är verkligen varmt för att vara i så föreslår jag att bära det på en kall höst dag/natt.Steg 1: Anledningen till att göra hatten Till att börja med vill vi g...

AVATARIZE SJÄLV!

Har du kärlek James Camerons film, Avatar? Har du alltid undrat vad du skulle se ut som en Na'vi? Är detta handledningen för dig!Steg 1: Hitta en bild!Detta Instructable använder Adobe Photoshop. Jag använde version CS5 för denna tutorial men de fles...

CLEOPATRA Halloween kostym handledning

Cleopatra Halloween smink och kostym handledningSteg 1: kostym Först av allt, jag tar en gammal topp skjorta och måla den med akrylfärger. (ledsen för stavfel på bilden)Så jag tar en annan man (top tröja) och skär det bitar (bälte)Sedan börjar jag må...

Introduktion till hobby lås plocka Aka: LockSport

Låsa plockning får ett dåligt omslag. När de flesta människor hör frasen, det congers bilder av olaglig verksamhet och skrupelfria personas. Men egentligen, när det gäller snatteri den mest effektiva strategin kommer inte att vara Dyrkning. Destrukti...

SuperBowl SeaHawks Drink

SuperBowl 2015 är här, och om du är en SeaHawks Fan du kommer att älska denna stora SuperBowl Cocktail SuperTenders har kokat ihop speciellt för denna episka tävling. Vi ger dig: "12 Man Cocktail med en sida av odjuret Mode." (Och se till att ko...

Ögat på påfågeln (fjäder)

Hej! Jag A. Laura Brody. Jag åter göra, re-syfte och återanvända material av alla slag. Jag är en kostym skapare av handel, och jag använder dessa färdigheter för att skapa re-designade hjälpmedel enheter. Det vill säga pimp jag ut rullstolar och van...

"N" tabell - N64 logotypen End tabell

Nintendo 64 eller N64 släpptes i Nordamerika 1996 och hade så många fantastiska spel som "The Legend of Zelda: Ocarina of Time", ""Super Smash Bros"och"Golden Eye 007".För några månader sedan hittade jag en bild i en tab...

Det 3D skalle Surround Sound systemet (3/8" Jack)

The Story:Skalle systemet utformades på ett infall. Jag är teknik lärare (Woodshop, datorer, Robotics, metall Fab., etc.) så jag alltid söker kreativa saker att bygga, antingen med studenter eller för min egen tillfredsställelse. Skalle systemet (3/8...

Golden Smokey Eye med dramatiska Liner

Detta är en lätt, söt eye makeup ser det var kul för mig och jag hoppas det är för alla som försöker det ut också.Steg 1: SprejpenselnSpraya din pensel med vatten så att ögonskugga att visa upp mer på din locket.Steg 2: Applicera ögonskuggaApplicera...

Golden Smokey Eye

Denna makeup ser är bra för en kväll utseende eller en klubbverksamhet titt1. första jag använder min maybelline pore eraser primer och tillämpa detta på mitt ansikte.2. sedan använda min Loreal eldfarliga 24 timmars foundation jag tillämpa detta på...

Laptop bostäder mod "DRAGONWARE"

min gamla laptop skriker efter en ny lack och fujitsu-siemens logotypen var tråkigt, så jag gjorde mig själv en ny logotyp, ristade med min gravyr/multipurpose verktyg och fyllt tomrummet med några epoxiharts och LED (lysdioder). Det var ganska jobbi...

Hur du mod din Stampede ECS NERF pistol.

i detta instructable jag lär dig till mod din stampede att vara lättare, skjuta snabbare och effektivare.Jag fick idén till detta instructable från seleziona's golden eclipse mod.Steg 1: material. Material du behöver för detta Mod är:1 stampede NERF...

IRON MAN projekt 1: WAR MACHINE/PATRIOT hjälm MOD

detta är en handledning om Modding Iron Man 2 Iron Man hjälm att se ut som War machine (IM2) eller the Patriot (IM3)Steg 1: du behöver: en Iron Man 2 hjälmhttp://www.toywizard.net/Hasbro-Iron-Man-2-Action-Figures-and-Helmet/Silver sprayfärgSvart spra...

Hur man gör en Dragon Eye hängande

Hej, alla!Detta Instructable är en steg för steg handledning om hur man gör en dragon eye hängande. Det kommer att visa dig hur du skapar cabochon, som kommer att ögongloben själv, hur att skulptera området runt ögat, hur man bildar tråd slinga som p...

Motoriserade Quidditch Golden Snitch

För alla er Harry Potter och Quidditch fans där ute, har inte du verkligen ville ha en arbetande golden snitch i handen? Tja, gör denna "prop" som verkar för att komma till liv med några enkla komponenter. Detta är ett stort projekt för barn att...

EMG 18 Volt Mod

detta instructable är tänkt att visa dig hur du ändrar din standard 9 Volt aktiva mickar till 18 Volt odjuret.Är du redo?Okej.Somethings du behöver:1. verktyg som behövs. Jag behövde bara en skruvmejsel, eltejp, avbitare och tråd strippor.Du kan ocks...

Boss DS-1 grus mod

The Boss DS-1 distortion pedal är en enkel och billig pedal med en kolsyrad hög pitch distorsion och en mycket öste mid, den perfekta utgångspunkten för vissa spela runt.I detta instructable jag ska visa dig hur du mod din boss ds-1 i endast tre steg...

LEGO R2D2 ledde och ljud Mod

detta är en mod att vända den redan roligt lego R2D2, till något mycket svalare, en som talar och lyser upp!Jag ska be om ursäkt nu för bristen på detaljerade bilder som jag bara bestämde mig att göra detta instructable en månad efter mod. Om du till...