GoPro montering Tips | GoPro på marken utan stativ

jag äger inte detta "micbergsma" gör, alla beröm går till honom, jag trodde jag skulle återanvänt hans videor på Instructables för människor som inte går på Youtube.
Obs: Gå inte trakassera honom för att ha inget ljud i hans filmer, han är 90% döva så talar för honom är hård och till honom det låter inte bra.
Relaterade Ämnen

Hur du tar AWESOME nattbilder utan stativ

detta instructable kommer att lära dig hur du använder den vanliga digitalkamera som du redan äger att ta natten foton som inte är suddig och utan stativ. Inte tror mig? Bilderna på denna sida är tagna förra veckan med min digitalkamera utan stativ....

GoPro montering Tips | Anpassade sug-kopp, låg profil

jag äger inte detta "micbergsma" gör, alla beröm går till honom, jag trodde jag skulle återanvänt hans videor på Instructables för människor som inte går på Youtube.Obs: Gå inte trakassera honom för att ha inget ljud i hans filmer, han är 90% dö...

GoPro montering Tips | Headstrap fäste på ben

jag äger inte detta "micbergsma" gör, alla beröm går till honom, jag trodde jag skulle återanvänt hans videor på Instructables för människor som inte går på Youtube.Obs: Gå inte trakassera honom för att ha inget ljud i hans filmer, han är 90% dö...

GoPro montering Tips | Installera GoPro tjuder

jag äger inte detta "micbergsma" gör, alla beröm går till honom, jag trodde jag skulle återanvänt hans videor på Instructables för människor som inte går på Youtube.Obs: Gå inte trakassera honom för att ha inget ljud i hans filmer, han är 90% dö...

GoPro montering Tips | Ventilerad hjälm Strap fotled,

jag äger inte detta "micbergsma" gör, alla beröm går till honom, jag trodde jag skulle återanvänt hans videor på Instructables för människor som inte går på Youtube.Obs: Gå inte trakassera honom för att ha inget ljud i hans filmer, han är 90% dö...

$5 GoPro ram för stativ

IntroduktionJag ville använda min GoPro för att göra en 5 timmars tid förflutit en växt nå mot solen. GoPro batteriet kommer inte sista här länge, så jag behövde hålla det inkopplad. Det måste också finnas på ett stativ. Men när den är inkopplad, det...

Film Tips utan stativ: världen är ditt stativ!

Ibland är ett stativ klumpiga att bära med sig, särskilt när du reser. Men vad händer om du behöver ett stativ? Titta runt! Världen är ditt stativ. Viktiga är att vara kreativa och använda olika objekt att placera och stabilisera kameran. Kolla in de...

Tips för smidig panorering skott utan stativ-med en stekpanna eller en kruka

Tycker du det är svårt att göra smidig panorering skott när du fotograferar?Denna kamera knep visar dig hur man gör det smidigt med "redskap" du redan har--en stekpanna eller en kruka! Du kan göra perfekt panorering skott med en panna eller en k...

Bygga en HK X650F quadcopter för GoPro stil video och foto

Detta är mitt första försök till en instructable, så vänligen vara förlåtande. Också är engelska inte mitt modersmål, så jag ska försöka hålla det så enkelt som möjligt. Om du hittar några fel eller felaktig information, kommentera gärna, jag ska för...

GoPro batteribox +

Jag kan inte sluta tänka på GoPro tillbehör ända sedan jag var inte kunna hitta en jag ville ha för mindre än $40.Detta är en 2 del, 3D tryckta batterihållaren. Allt du behöver att göra det är tillgång till en 3D-skrivare och stl-filen nedan. Anledni...

Tarot T-3D 3-axlig Drone gimbal för GoPro: alternativ till bygga & passar (+ flyg tester)

Gimbal levereras färdig byggt men det är inte helt "plug & play" därav detta "Tarot T4-3D 3-axlig gimbal: Bygg, recension, Test och jämförelse med Tarot T-2D gimbal".Du får en kabel att fästa gimbal flyg styrenheten och en kabel vä...

Industri-Grade GoPro störtbågen Mount

DISCLAIMER:Jag tar inget ansvar om du råkar skada/förlora/något din kamera. Är det på ditt ansvar att använda detta fäste. Jag tar inget ansvar om du göra något häftigt och få det på film. Bara inte vara dum.I detta Instructable, jag kommer att visa...

En anpassad 3D tryckt justerbara stativ Adapter för din Smartphone

Jag har varit sugen en adapter som låter mig använda min telefon kamera för coola saker som stop motion fotografering och timelapses, så jag bestämde mig att utforma och 3D utskrift. Jag är verkligen nöjd med vad jag sluttat med upp med, det är verkl...

Hur man gör en enkel mikrofon för datorer med ett stativ!

Hi! det.Idag jag hade ritat en enkel mikrofon för din dator och utför det bara som vanligt mic du köper i 10 $ för en den lagra! Det är mycket mycket billigt och behöver mindre hårt arbete och det är kostnaden kommer att uppgå till endast 10 $ och 10...

Kipkay's Video Tips & Tricks

här är 5 enkla och billiga knep för alla som använder en videokamera. Totala kostnaden för alla 5 är under $10!Steg 1: Tips #1 Plocka upp en billig gummi dörrstopp på din lokala järnaffär eller livsmedelsbutik (ca $2) lite händig kille fungerar bra u...

Autonoma Miniquad (församlingen)

Den vänliga folken på banggood.com skickade mig en mini Ardupilot och GPS så jag bestämde mig att göra min miniquad autonoma.Mini fyrhjuling / racing fyrhjulingar är ett bra sätt att komma in i multirotors. De är billiga och extremt robust. De flesta...

Omvänd periskop med Live Video Feed

Utforska vad under vatten ytan med en omvänd periscope. Detta ären PVC stolpe med 2 GoPro kameror kopplade, varav 1 har en live video feed till ytan. Dess alla batteridrivna för portabilitet. Jag lade också till en krok för att hämta hittade skatten...

Arduino kontrollerade relä Box

detta projekt är avsedda att hjälpa dig bygga några relä lådor för att styra ström från vägguttaget med en arduino eller mikrokontroller. Inspiration för att skriva en instructable kom när jag bestämde mig att bygga några relä lådor till min personli...

Bygga en Dual Extruder för 3D utskrift

detta Instructable visar dig hur man bygger Jim's Flying Motor montera dubbla Extruder. Denna extrudern är en kompakt, lätt, dubbla extruder som kan användas på Mendel, Prusa, Wallace och Printrbot 3D-skrivare (och andra) som för närvarande använder...