Gör armband för Thor Costumejag gjorde dessa när jag gjorde en Mjölner för min Thor kostym. Jag ville göra den klassiska Thor kostym designad av Jack Kirby. Jag hoppas du gillar det! Du behöver röd tejp, svart vävde resår, en häftapparat och saxar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Thor Costume

detta Instructable är att trädde i den 3: e årliga göra det Stick tävling och Halloween lätt kostymer tävling. Glöm inte att rösta... även om det inte är för mig. :(Min fru och jag beslutade att klä upp för frigöraren av Avengers filmen tidigare i år...

Mighty Thor Costume

resa in i mysteriet av Thor kostym. Utforska häpnadsväckande berättelser om hur en man outtröttligt skapat den slutgiltiga Thor kostym för en 5-åring.Visa fullständig instructable här:...

Lady White-trash Thor

Några goda vänner och jag var en dag gå runt mål och såg några overaller och tänkte efter många skratt och allmänt shenanigans White trash Thor.Så denna anime konvention skulle komma i en vecka och jag bestämde mig att bygga och slutföra min White-tr...

Hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor

vill du göra några ljusa pärlor armband? Om ja, kan du få lite inspiration från dagens Pandahall handledning om hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor.Steg 1: Material som behövs för pärlor armband:5x3.5x3mm gul 2-hå...

Månen fas pärlor och armband!

Hellooo ^ u ^Hoppas du njuta av denna lilla instructable :)Steg 1: materialen ringen nål (med boll spets)lera (jag använde lufttorka)svart paint(acrylic)en penselen ihålig snidade pärlaSteg 2: Skapa formen (Full moon)Ta lite av lera och platta på yta...

JOE ON THE GO armband

dessa personliga tillbehör innehåller en portion storlek dos av din favorit instant kaffe eller drink mix. De är perfekta för en upptagen office miljö eller efter ett träningspass i gymmet. När du använder din "joe på gå armbandet" med en varm k...

3D tryckt Mjölner - Thors hammare Prop

Välkommen till min första instructable av 2016Med julen kommit och gått varit viljande till använda och testa ut min nya skrivare £D och med en vänner födelsedag kommer upp trodde detta skulle vara perfektOnödigt att säga jag beslutat att göra honom...

Avengers, Thor

detta är en steg för steg guide till hur jag gjorde min halloween kostym Thor från the Avengers.Steg 1: leveranser! / 16 tums craft skum1/8th tum craft skumVarmlimma fast och limpistolDamma avKnivenCutting matKortpappOst trasaKontakta cementTydlig pl...

Lätt Thor

jag använt hockey redskap för att bygga upp min kvinnliga ram. Bröst beskyddare och hakan kuddar. Bar lulu citron (eller bara stretchig byxa) och fyllda med handdukar tjockna upp lämpliga områden. Lämpar sig i alla svarta och en röd cape (bit röd mat...

Flätad (snygga) Duct Tape armband

Detta är ett mönster jag lyfte från ett läderarmband som jag en gång hade. I min tidigare dagar av tejp hantverk gillade jag att tillämpa olika mönster och idéer från andra discipliner på mitt duct tape arbete. Detta är ett av resultaten.Steg 1: Verk...

Flätad Duct Tape armband

detta är en instructable om hur man gör en fin flätad duct tape armband. De är relativt lätt att göra och gör stor vänskap armband. Jag hade kul på ett sommarläger en gång lära alla andra tjejer hur man gör då; Det är en bra isbrytare. :)Steg 1: Hitt...

Duct Tape pärlor/armband

En enkel modeaccessoar som tar mindre än 30 minuter att göra!~ Levererar ~-Tejp-Tunn plast strån (jag får mina från lokala kaféer eller Capri-Sonne paket)-Elastiskt snöre-Tillval: Klar nagellackFörsök med olika mönster och färger silvertejp för att s...

Duct Tape armband

Om du gillar att vara kreativ med silvertejp, och du som smycken. Detta är för dig. Ha det så kul!Steg 1: material1. silvertejp (valfri färg)2. en skärande matta (eller något att skära på)3. en linjal4. en klinga (var försiktig)Steg 2: MåttbandKlipp...

3D tryckt NFC armband prototyp (TfCD projekt av Jeremy Evers och Bas Van Der Werf)

Följande instructable hjälper dig att göra dina egna NFC armband. Detta armband kan ges olika funktioner genom att skriva kod med din smartphone på NFC-chip. Ett NFC-chip är ett chip som kan kommunicera på nära håll med en NFC-läsare apparat, som fin...

Vänskap armband virad sladdar!

Detta är en snabb "vänners kompatibla visar hur man använder samma fläta effekt som en vänskap armband för att belägga en sladd i broderi tandtråd för en riktigt cool look på dina hörlurar sladd.Till att börja mäta en längd av tandtråd runt 3 gånger...

Hur man gör en fullsatt VRISTKEDJA armband

Jag kommer att visa dig hur man gör en VRISTKEDJA armband från brodertråd. De är perfekt för stranden, en pool eller dansar barfota på ett bröllop dansgolv.Steg 1: Här är vad du behöver att göra VRISTKEDJA armband 3 broderi trådar 2 meter varje (jag...

Broderade kedja armband

detta är ett riktigt enkelt sätt att piffa upp en grundläggande kedja armband. Jag är inte ett stort fan av chunky smycken, så detta är ett trevligt sätt att lägga till lite färg utan att lägga till bulk. : DAllt du behöver är några broderi tandtråd...

Akryl armband

trött på samma gamla armbanden? Få ut din skissbok och börja drömma upp vissa former vi kommer att få bendy med plast! Vi ska TechShop att få vår mode på! Woot!Saker du behöver:TechShop medlemskapPapperPennaSaxLinjalenAkrylhandskarSteg 1: klipp ut et...

Argyle Duct Tape bälte/armband

detta är min första instructable så jag vill göra det bra. Mitt bälte bröt så jag beslöt att göra en ny av silvertejp. Jag gjorde en massa armband som detta för några månader sedan så visste jag vad jag ska göra. Om du inte vet vad argyle är titt på...