Gör bubblor med händerna och andas från dem!i detta Instructable jag kommer att försöka lära dig hur du gör bubblor med lite tvål, vatten och bara händerna. Följa dessa instruktioner noggrant kommer förhoppningsvis att du kan göra största bubblorna du någonsin har sett, och som en extra bonus, kommer du att kunna andas rakt från dem! Jag trodde detta var allmänt känt, men jag har aldrig sett någon annan göra det heller kan jag hitta en Instructable om det, så jag bestämde att jag skulle ge det en chans. Detta är mycket lätt att göra och inte kostar något alls (om du är en smutsig gris och du inte har tvål), så du kan prova det rätt när du läser detta.

Jag lärde mig detta av mig själv när jag var ca 10, leker med tvål på duschen. Den största bubblan jag någonsin har gjort som inte pop var 12 inches i diameter, så jag kan lugnt säga att du med denna metod kommer att producera stora bubblor. Det fascinerar mig fortfarande och kommer att fortsätta göra så!

Varning: Blåsa bubblor med denna metod kan vara starkt beroendeframkallande och omedvetet spendera timmar att göra detta utan varje tanke på tid. Vänligen använd responsivt.

Det finns bild anteckningar på varje bild som kommer att ge dig extra tips och hjälper dig att förstå hur man gör detta. Om du gillar detta Instructable, skulle jag verkligen uppskatta om du skulle betygsätta den. Tack på förhand!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man spelar Guitar Hero med tänderna

folk har spelat gitarr med sina tänder sedan 60 ' s. Men inte många kan göra det.Steg 1: Spridda anteckningar Spaced anteckningar är anteckningar som är minst 1 slå bort. Det är enkelt att använda tänderna. På varje not flytta du gitarrhandkontroll p...

Kryddig grillad kyckling med Steam ris och citron & Apple Coleslaw

Kryddig grillad kyckling med Steam ris och citron & Apple ColeslawSnälla alla som försöker det inte Glöm att kommentera min instructable eftersom detta är min första instructable så jag inte är säker på om jag uppfylla alla kravSteg 1: Köksmaskiner 1...

DIY steg för steg "Regnperioden" Caracal målning med krita pasteller och velour papper

pasteller används:Mjuka pasteller:Cool grey 4Cool grey 3Cool grey 2SvartHooker's GreenGold GreenBlad grönHimmelsblåVarm gråBrun ockraBränd umbraLjus gulNougatLjust köttVitMellersta Phthalo blåPenna pasteller:GrönIndigo blåVioletBeigeVitSvartGuldBrown...

Hur man gör bubblor med DVD Disk

https://www.youtube.com/watch?v=XeYACjUcjXk&feature=youtu.beSteg 1: för att göra bubblor med DVD-skiva du behöver!Steg 2: Ta en DVD-skiva, bättre att ta en gammal och används en. Det måste vara DVD-skiva, CD skiva kommer inte att göra -Dela upp hårdd...

Perfekt Espresso med Aerobie Aeropress och Hario Skerton

Nästan kan perfekt Espresso och många andra varianter av kaffe uppnås med mycket billigt sätt. Brygger från dyra maskiner kan replikeras med min process och endast offra några konsekvens eller uppskumning förmåga.Här är vad du behöver;En Aeropress oc...

Lastpall soffbord med lyft upp och landningsställ

Ett soffbord gjord av upcycled pall trä och säng ribbor. Bordsskivan lyfter för att användas som en arbetsyta när sittande och avslöjar också förvaringsfack under. En pedal-styrda infällbara castor hjulsystem kan tabellen att flyttas smidigt och enke...

Hur man blåser en såpbubbla med händerna

detta är en snabb instruktions video för Forbesen 30 andra hur man tävling.Först blöta händerna grundligt och tvål som om du tvätta händerna. En flytande tvål gör detta lättare. Lägga till lite mer vatten i händerna. Denna del är knepigt, för lite el...

Att hålla barnen underhöll i bilen: 12 roliga saker att göra med bara penna och papper

när jag var liten, jag hade skitkul på väg resor! Vi vill ofta tillbringa dagar på vägen, och oss barn var alltid underhållen. Gissa vad? Vi hade inte en DVD-spelare i bilen, vi hade inte ett spel system (Gameboy, Sega, Nintendo DS, etc.) Vi var tvun...

Automatiska bevattningssystem med kapacitiv sond och Arduino på billiga (och jag menar det)

Varning: Jag är inte en elektronikingenjör, så jag inte kan ge någon garanti för design (mycket mindre en implementering). Jag vet bara presenteras lösningen fungerade för mig minst 5-6 månader (så jag inte kan ens garantera dess tillförlitlighet öve...

Candle innehavare gjorda med 3D modellering och laserskärning

med hjälp av 3D-modellering design saker har vissa fördelar - nämligen möjlighet att skapa en massa begrepp men endast förbinder de fysiska resurserna att dina favoriter. Rotera en form kan ge dig perspektiv på hur det ser ut som 2D-ritningar kan int...

Smycken med Shrinky Dinks och Doming harts

detta är en guide till att göra shrinky dinks och använda doming harts att vrida shrinkies till örhängen och broscher.Det finns två typer av krympa filmen att välja mellan. en din utskrift på (med din bläckstråleskrivare) och den du rita på (med perm...

LAMP projekt. Lägga till nytt liv med inre nattlampa och målade skugga

för ett tag sedan jag köpte bordslampa glas vas på en loppmarknad. Jag ville inte det men det var i slutet av dagen och damen ville bara bli av med det så hon inte skulle behöva packa och ta tillbaka hem. Det var prissatt till $20 men hon erbjöd det...

Hur man äter med händerna (som en södra Indiska)

äta med händerna i motsats till med bestick har alltid varit norm i Indien.Detta instructable handlar om hur man äter en måltid med dina händer, som en södra Indiska.Steg 1: När bananblad har delgivits, tryck på bananblad från centrala stjälken, med...

Pimpa din choklad med Arduino IDE och ATtiny13

Idén till projektet kom till mig på väg till papperskorgen. Jag fick i uppdrag att kasta bort en ruta som bara har tömts på sitt ursprungliga Ferrero Rocher sötma innehåll av min kära fru. Detta var strax efter alla hjärtans dag. Så jag fick spendera...

Spanska inspirerade Pizza med Manchego, Chorizo och fikon

jag älskar Manchego ost. Det särskiljande får mjölk smak att smörig konsistens. Det är perfekt för pizza. Koppla ihop den med en handfull spanska ingredienser och har du något vagt påminner av tapas, men på en krispigt, gyllene, ätbara tallrik.Choriz...

(Nästan) Vedeldad Pizza med kantareller, ägg och rucola

stekta ägg och trä ugnsbakad pizza är två av min alla tiders favorit livsmedel. Så när jag smakade första pizza med ett ägg som tillagas på det, jag visste att var det början på en kärleksaffär. Två perfekta (och enkla livsmedel) sticka tillsammans s...

Trådlös jul Light Timer med Raspberry Pi och Python

Uppdatera 1/14/2014: Tack till alla som röstade för det här projektet i hårdvara Hacking Contest! Ser fram emot min nya maker penna.Uppdatering 12/31/2013: Letar du efter en mer avancerad version av detta projekt? Kolla in min nya flerkanaligt röstst...

Göra dubbelsidiga Örngott med knapp dekoration och kuvert stängning 12 x 18"

detta är min senaste kudde design heter LAYLA och jag är glad att dela den med dig. Även om det ser komplicerad är den snabb och otroligt lätt att göra. Här finns instruktioner om hur du gör din egen ländryggen kudde täcka 12 x 18 tum och spara på be...

Vegan Crepes med Smokey Tempeh och stekta gröna

Smokey tempeh och sauterade collard crepes med senap sås... wow, denna titel är ganska munsbit och så är den här läckra brunch! Jag gjorde denna brunch som en speciell behandling för min pojkvän, som är den bästa killen i hela världen.Detta recept de...