Gör det själv: IPhone dockaMobil telefoner tar över planeten, likaså deras tillbehör tar över också. Detta inkluderar örat knoppar, headphone jack damm pluggar, fall, bryggor och så vidare. I detta instructable jag ska lära dig att göra din egen telefon docka på en budget.

Om du jämför och kontrast i kommersiella telefon hamnen på marknaden idag, varierar priserna, men utseende gör det inte. Du kan hitta generiska varumärket docks för omkring $25.00. Apples varumärke dockar varierar i pris. Den lägsta att vara $40,00 och kommer så högt som $300,00. Usch. Det som gör denna prislapp ännu värre är det faktum att de alla ser likadana ut. I jämförelsen från apple till en Walmart märke dock det finns inte mycket skillnad (åt sidan bildar priset, naturligtvis). Min docka är inte bara billigare, men också mer unika utseende. Jag antar att om du verkligen hatar naturen du inte skulle håller med min smak i stil, men för mig detta dock ser sätt mer intressant än de andra dockorna på marknaden.

Inspirationen till min design är naturen. Naturens skönhet gjorde mig vill införliva det i min design. Jag har en iPhone, men denna samma design kan användas för alla mobiltelefon med lämpliga justeringar.

Material:

Elmers lim (trälim skulle fungera bäst, men detta är allt jag hade händig)

Varmlimma fast och limpistol

Metall klämmor

Vanlig scarf (som du inte har något skärande)

7 trä skivor (eller önskat belopp, valde jag bara sju)

Vara kreativ i det här steget, hitta några döda träd, helst på den minsta sidan, utanför. Leta efter cool bark, du kommer att skikta dessa, senare.

Drill

Pussel (eller vanlig såg beroende på vad du kan få tag på)

iPhone laddare (eller en extra laddare som passar din telefon.

Totalt använda pengar: $0.00

Detta pris kan ändras beroende på vad du kan få tag på. Jag hade en hel del material kring att arbeta med. Max budget för detta projekt, förutsatt att alla har en såg och borra med tillgång till naturen, skulle vara ungefär $15.

Tips: iPhone laddare säljs så lågt som $5 om du inte har en extra. Scarfar kan hittas för billigt på din lokala sparsamhet butiker, en gammal tröja eller filt ($0,23 cent per ark av filt på Walmart) kunde äga rum på detta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

IPod/iPhone docka med högtalare

köpte en billig 2-pirce drivs högtalare.Skär en av nedre delen av talaren och anpassa det till min iPhone docka.Jag använde en skräp Nokia laddare för att driva högtalarna. 5V...

En annan IPhone docka

jag skulle vilja dela min IPhone docka, jag gjord av solid bit av socker lönn (tror jag)Jag gjorde det par månad sedan och gör inte har steg för steg bilder.Detta gjordes för min fru att eliminera kablar hängande runt köket, bara hålla Ipone och den...

Göra en VHS Box iPhone docka!

Någonsin undrat vad man ska göra med de miljontals VHS lådor du har liggande hemma? Har du någonsin övervägt att köpa en iPhone docka, men beslutade att inte det på grund av kostnaden? Behöver du något att göra? Om du svarat på dessa frågor med Ja, d...

Wood Iphone docka

här är mitt förslag om en Iphone docka, gjord av en 2 av 3 trä stud.Som ni kan se i själva bilden, hanterar den Iphone 3G eller 4.Stegen är ganska enkelt och kräver endast grundläggande verktyg.Jag satte den i hantverkare utmaningen att illustrera va...

IPhone-docka med hjälp av CD-skivor

iPhone-docka med några gamla CD-skivor med några grundläggande verktyg.Steg 1 - Stack några gamla CD-skivor, jag använde 8 här beroende på iPhone connector höjden. Limma dem alla tillsammans med superlim.Steg 2 - mäta iPhone kopplingen och markera de...

DIY iphone-docka med endast paketet materialet

DIY iphone-docka med endast paketet materialet.Du behöver:Utility kniv x 1Linjal x 1Dubbelhäftande tejp x 1Tunna ensidiga band (förpackningstejpen kommer att göra) x 1iPhone låda med plast hållare x 1USB-kabeln som följer med iphone x 1En halvtimme l...

Hur man gör ett papper Iphone docka i 1 minut

hur man gör ett papper iphone docka med 10 x 10 pappers arkDet är så lätt att göraSteg 1: Låt oss börja Låt oss börja med 10 x 10 pappers ark luckan det som visasoch gör det ser ut som triangelnSteg 2: vik den igen så att den ser ut som triangelnSteg...

Steampunk Iphone docka med rökning panna

Jag hade diskuterat att skapa någon slags docka för min Iphone att sitta på ganska länge. Denna önskan tillsammans med den första veckan av min sommarlovet har lett mig att skapa Steampunk Iphone docka.Innan vi börjar jag vill bara påpeka att detta p...

Vända en NES-kontrollant in i ett iPhone Dock

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du sätter en gammal NES controller till en söt iPhone Dock. Det finns flera artiklar online visar bilder på en fransk dude (åtminstone den ursprungliga bilden var på ett franskt forum) som gjorde en, m...

Pappers-iphone docka

detta är min andra papper iphone docka från en låda och bladAv papper och det är en iphone kabel i det...

En Super robust iPhone docka från skrot

Så, jag har alltid velat en iPhone docka eftersom de bara ser fantastiska. Men problemet är alla i hamnen som jag hitta på nätet är ganska ur min ligan när det gäller pris. Jag ville bara ha något enkelt och robust. Inte gjorda av papper. Så, äntlige...

Mini DV band fall 2 iPhone Dock

Hur fixa en trasig iPhone avgift-synk kabel, och bygga en iPhone docka med hjälp av en Mini DV band fall och Sugru.Jag la 2 flikar på utsidan till spolen kabeln runt medan lagring/resa.Aprovechando que tenía que arreglar el kabel del iPhone. Decidí c...

Kartong iPhone Dock

har vi skapat en kartong iPhone Dock, som du kan skriva ut från en PDF-fil och sedan klipp ut och vik så du kan docka din iPhone enkelt....

IPhone docka för bil och tabell

Steg 1: material För detta projekt behöver du... 1) en iPhone fall (se till att det är din iPhone modell fall) 2) kläder stift 3) liten sladd 4) drapera binder 5) liten fyrkant form bit tejpSteg 2: koppla För detta steg du behöver PIN-koden för kläde...

Enkel DIY Smartphone / IPhone docka

Jag ville ha en enkel Dock för min iPhone och andra smartphone. Detta är den idé jag kom med.Detta är smuts enkel metod.Detta Dock/Stand kan användas för en hel del saker. Som att hålla post-it lappar etc. Kan bygga det!Steg 1: Material och verktyg s...

Hur man fixar en gammal Iphone docka att avgifterna inte längre

Okej så vi har alla varit där. Vår älskade iphone/ipod/ipad-docka har troget laddning vår enhet i evigheter när plötsligt en dag det inte vill ladda längre.Så vad som orsakar denna död av vår älskade ihomes? Väl i de flesta fall är det den faktiska a...

Lägga till en iPhone Dock förbinda till en kartong iPod Boombox

jag vet, jag vet vad du tänker... inte en annan ipod högtalare/USB-laddare, rätt? Tja, ville jag dokumentera min ansökan med en iPhone och med dessa ThinkGeek högtalare. Och det råkar vara så att det finns en ThinkGeek tävling pågår!Detta instructabl...

Gör en Cool iPod/iPhone Dock för någon bil av en VW mugghållare!

Så jag har försökt att tänka på ett bra sätt att integrera någon form av iPod innehavaren i min bil ett tag nu. Jag kör en 2009 Hyundai Accent och det finns ingen riktig plats att sätta din mobiltelefon eller iPod där du kan kontrollera det i korthet...

Låt oss göra en iPhone docka

Jag trodde jag coud försök, jag har ingen aning om detta kommer att fungera, det enda jag gör försöker ut idéer i logik.Så, låt oss ge det en chans, eh?Steg 1: leveranser...1. en iphone stereo sladd2. en högtalare-inte i en ram3. en ruta4. en kopp el...