Gör din egen 18 pole 16 kasta switch (eller någon annan typ)

i vissa program behöver du förmågan att ha en switch som innefattar fler anslutningar än du kan köpa på marknaden. Denna video visar begreppen, hur man bygger och även en demo av en 18 pole 16 kasta switch har jag gjort för ett projekt jag arbetar för närvarande på (bostäder en stor retro multi video spel konsolen system med original hårdvara); komplett med en slider enhet som, som ses i videon, arbetar ganska smidigt med tanke på.

Om du vill se mer på projektet som helhet, är det på mitt forum, www.bacman.co.uk/home

Jag tänkte att detta var också sort hemgjorda bygga lösning som skulle vara lämpligt för Instructables eftersom det inte bara visas för slutresultatet (även om systemet är fortfarande Pia så ser inte ganska ännu), det visar konceptet, lär hur man gör en och övervägandena inblandade och också det att fungera.

Relaterade Ämnen

Hur till skapa din egen Anime som Dragon Ball Z eller bleka, Etc.

i detta instructable, jag visar dig hur du skapar din egen anime. T.ex. Naruto, bleach etc.Så uppmärksamma och följa mitt exempel! : DSteg 1: Planering För att skapa en framgångsrik anime kommer ni att ha en massa planering gjort, första prissätter a...

Hur du gör din egen telefon monter för huawei (eller andra)

Jag har nyligen fått en ny telefon som är en ganska ovanliga och okända telefon. Detta är Huawei ascend G6 smartphone. Jag ville ha en fin stationär Laddningsställ för det men jag kunde inte hitta några trevliga dem på internet. Så jag bestämde mig a...

Måla din egen bil för under $200 (eller hur jag lärde mig att älska Rustoleum)

jag har en 1971 VW Westfalia husbil buss. Det var i dåligt behov av en lack när jag fick den. Någon hade målat det med vad jag anser vara husfärg. Ingen bueno :( Jag bestämde mig för jag var tvungen att ta hand om den. Jag tänkte att jag skulle göra...

Hur man gör din madrass runda (eller någon annan form)

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag gjorde min madrass runda från ena sidan, och gjorde också stöd den hade under match madrassen. Jag vet inte hur du ändrar en normal sängram för att matcha en egen madrass, min säng stöd kommer från en byg...

Hur att hålla hund ute om din gård (eller någon annan)

människans bästa vän; De älskar oss så mycket att de går ut i deras sätt att befrukta våra gräsmattor med de färskaste saker tillgängliga. Du kan inte köpa kvalitet som det på den lokala plantskolan! Jag älskar hundar men få saker är mer frustrerande...

Hur man gör en iphone/android/web kontrollerbar förlängningssladd som kan användas för att styra din crockpot, garageport, kaffebryggare, riskokare, smoothie mixer... fisk tank bubbelflaskan eller någon annan elektronisk enhet från var som helst med tillg

Detta instructable kommer att lära dig hur du skapar en dator/iPhone/Android-kontrollerbara nätsladd som kan styra något elektriskt från var som helst med tillgång till internet. Bygget kostar 60$ och det är ganska lätt att göra. Det kommer förmodlig...

Skicka din familj (eller någon annans) till Hal... loween

många människor som använder fotoaffär inte experimentera med plugins, ibland är detta eftersom många plugins är dyra; men en hel rad gratis (eller billiga) plugins finns som kan användas i PS och många andra kompatibla program. Många av dessa ger un...

Hur att smälla din rumpa eller någon annans rumpa

detta är en allmän beskrivning av slapping en vän eller din partners rumpa. Stor hjälp om du är nervös när man rör andra bootay!Steg 1: Steg 1: preporation för slap När jag försöker att smälla din vän eller partnerns rumpa, komma nära dem, kontroller...

Hur du grilla din egen kaffe

en av mina favorit hobbies stekheta mitt eget kaffe. I detta instructable, du lär rosta egna kaffe (smakar mycket bättre än någon annan kan du köpa). Jag köpa den gröna från ett företag som heter Legacy kaffe. Du kan beställa den gröna online från Sw...

En Wide Body Quadrotor - mönster och idéer för att bygga din egen.

Multirotors--hur coola de är!En quadrotor är en typ av multirotor flygplan. Dessa flygplan är enklare än någonsin att bygga. Du kan börja med denna maskin och öka dess kapacitet (och komplicerade) som du lära dig mer. Din erfarenhet, kunskap och resp...

Gör din egen Desktop LED lampa

Ljusdynamiska är mycket användbara och närvarande i varje människas hus. Människor använder dem för att läsa och studera. CFL lampor är den vanligaste bordslampor men problemet med dem är att de tar för mycket makt och de måste anslutas till en exter...

Hur du gör din egen kläder etiketter

starta ett litet företag? Inte kan uppfylla minst 1000 bit från tag-utskrift företag? Inte ett problem! Gör dina egna etiketter på billiga och aldrig oroa slösa det surt förvärvade pengar.Vad du behöver:1. schablon med din logotyp2. sprayfärg (och ha...

Bygg din egen Mini Arcade skåp med Raspberry Pi

Porta-Pi Mini arkaden är en desktop-storlek, fullt fungerande, mini arcade skåp mäter strax under 13 x 9 x 10 inches (HxBxD).Här Porta-Pi arkad vänder din Raspberry Pi i en mini arcade maskin. Naturligtvis du kunde stoppa någon annan retro konsol inu...

Gör din egen rök grop.

Om du är någonting som jag, förstår du den enkla sanningen att det finns lite här i världen mer delikat än hickory rökta revben. En grill grill är ofta inte dyrt, men riktigt håller inte röken i att göra riktigt bra rökt kött. Kommersiellt tillgängli...

Sy din egen fjäder Mohawk

du behöver för att uppnå maximal bromskraft på en fest? Kanske något slående för brännskadan? Eller kanske är det bara några extra inches av höjd? Oavsett, en fjäder mohawk är ett kraftfullt uttalande av din inre awesomeness manifesteras på huvudet f...

Hur man gör din egen medicin boll

detta instructable visar dig hur du gör din egen medicin boll, för användning med alla olika typer av övningar, för en bråkdel av kostnaden för att köpa en!Steg 1: Få en basketboll! jag köpte min basket från Wal-mart för $6, så du kan definitivt hitt...

Super Easy - hur gör din egen protetik mögel (Joker - Arkham Asylum)

Hej, jag har gjort detta instructable att visa alla ett super enkelt sätt att göra din egen protetik för cosplay, Halloween, eller bara ansiktsdrag i allmänhet...Jag personligen gjort ansiktsdrag för Joker från "Arkham Asylum"PS, bifogad bild är...

Gör din egen gevär patron penna tomma

har vänt flera akryl och trä pennor som jag tittade på andra unika typer av pennor. Jag hittade att man kunde få penna blanks från bullet patroner. Jag beställde en del från USA till ett rimligt pris ($2-$4) tillsammans med några gevär klipp. Även fr...

Gör din egen: svart hål Fabricator!

Detta kommer att berätta hur man gör en riktig, jordnära svart hål. Jag svär att detta är en riktig instructable! Nu, om du har pengar, jag inbjuder dig att bygga detta projekt. Garanteras att FBI inte blåsa ditt hus upp först. Så, jag kommer också a...