Gör din egen formade armbandjag är säker på de flesta av er har sett dessa fåniga band runt. Du vet, de färgglada, gummi armband som är formad som saker. Jag är vanligtvis inte en att följa modenycker som denna, men jag har verkligen velat ha en formad som Kalifornien. Jag är från Kalifornien, men jag går till skolan i Massachusetts och jag saknar mitt hemland en hel del.
Både jag och min rumskamrat fick sugru för tävlingen, men hennes anlände först och hon fast snabbt allt i rummet och jag var på en förlust om vad man ska göra med mina. Tills jag trodde att försöka göra min egen California-formade band!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Skapa din egen korsstygn armband

Vem sa att du bara kan brodera på tyg? Jag gillar att brodera på alla slags material, läder, trä, plast. Idag ska jag visa dig hur du kan göra ett Läderarmband med cross stich broderi. Jag gillar att kombinera halsband och armband så varför inte båda...

Bygga din egen dator

varför skulle någon gå ut och köpa en dator från en manufaturer som Dell eller Gateway, när de kunde bygga en mer kraftfull dator för mindre pengar? Svaret, de vet inte hur man bygger den.Detta kanske låter som en komplicerad process, men i alla verk...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Hur du gör din egen trollstav

detta är bara ett sätt att gör din egen trollstav med leveranser du kan ha om runt huset.Hursomhelst, om du var tvungen att gå ut och köpa allt jag använt, det skulle inte vara mycket dyrt.OK SÅ LÅT OSS BÖRJA! : DObs: ** bilden är den första staven s...

Hur du gör din egen bläckfisk Plushie

Någonsin velat ha en bläckfisk vän till din egen utan rädsla för att få vatten över hela platsen eller det fly från din fisk tank med lätthet? Tja, nu kan du! Inom detta projekt är enkel stammen till göra din alldeles egna Octo-kamrat!Steg 1:Vad du b...

Bygga din egen gateway brandvägg

lär dig att bygga din egen gateway brandvägg med FreeBSD® och gamla PC delar. Brandväggen kommer att bestå av PF brandväggen, Snort-ID: N, olika IPS applikationer, Squid proxy och några intuitivt webbgränssnitt för revision. Kostnaden för detta proje...

Gör din egen Psycho Mask! (Pågår)

Obs: Jag kommer lägga upp mer information som jag går och kan, just nu jag är bakom detta instructable men jag jobbar på det så mycket som jag kan på min fritid! Snälla ha tålamod och njuta!Välkommen!Du har någonsin velat äga din egen Psycho mask! me...

Bygg din egen gitarren effektpedal!

Med dagens ekonomi, de flesta kvalitet gitarr effekt pedaler är över $100, det är mycket sällan att du hittar en bra pedal för under $100, särskilt om den är gjord i USA. Det finns ett mycket billigare alternativ om du bara måste ha vissa grundläggan...

Bygga din egen käke harpa - en uppdatering av Dan Moi baserad design

Handling:Sedan min första instructable på dan moi Jude harpa, jag växer upp ur teknisk synvinkel,Jag hade vissa problem med att göra dessa dan moi verkligen fungerar. Det var inte mycket tillfredsställande jag erkänna.Här:Men nu är jag mycket mycket...

Hur du gör din egen Pentominoes från alfabet block

det finns redan ett "gör din egen pentominoesinstructable av Jonntx här:Jag föreslår att göra pentominoes av alfabetet. De är så mycket mer intressant eftersom du kan bygga med dem. Som och du kan försöka lösa för 2 x 5 x 6 form eller 3 x 4 x 5 form....

En SK450 död katt Quadcopter att kalla din egen

Innan vi börjar vill jag bara ta den första meningen i detta Instructable att du vet att det finns inga döda katter inblandade i att göra den quadcopter som beskrivs i de kommande stegen. Anledningen till att titeln på detta Instructable innehåller "...

Gör din egen... {s} INGEN {w} styrelsen

vad är en nr-BOARD?Det är en snowboard med inga bindningar...Varför skulle någon göra det?Eftersom fötterna älskar att vara fri!Fråga bara någon surfer, skateboardåkare, bare-fotare, barn, etc...... Surfing har inga bindningar, skateboard har ingen.....

Gör din egen Cigar Box gitarr / Mp3 spelaren förstärkare

jag har velat skapa en Cigar Box gitarr och förstärkare för ganska länge och det verkar som den Instructable ljud hacka och batteridriven contestst var bara extra incitament jag behövde för att ge det ett försök.Detta Instructable visar hur man skapa...

Gör din egen hantlangare

Vem vill inte ha sina egna undersåtar?Detta instructable visar dig hur du gör din egen underhuggare av saker om runt ditt hus eller kontor.Steg 1: Vilken typ av hantlangare vill du? Jag tittade runt på internet för idéer och började med mina favorite...

Göra din egen miniatyr Electric Hub Motor

i-wheel electric drive motorer utgör en effektiv metod för att tillhandahålla propulsion fordon som annars inte var utformade för att ha drivande hjul.Det vill säga är de bra för EV hacking och omställning. De är kompakta och modulära, kräver inget s...

Göra din egen Mad Hatter hatt och kostym

Denna kostym som jag gjorde för en fotosession. Jag älskar bilden av Johnny Depp som mad hatter och ville replikera utseendet så mycket som möjligt för fotot. Ja är jag lite galen att sätta alla denna insats i att skapa en dräkt bara för ett foto. Me...

Göra din egen slitage någonstans "barfota" skor

* Obs! Följande bilder skapades med modell magi för att modellera det färdiga projektet. Sugru skulle vara starkare, tillämpa smidigare och ser mycket trevligare! Modell magic utjämnar inte mycket väl och därför finns det många gupp/skrevor.Hur du gö...

Att göra din egen kol pulver

en enkel steg för steg handledning om hur du gör din egen kol pulver i din bakgård.Steg 1: Konsten att träkol göra "char-kol" definition: en svart eller grå form av kol, framställs genom upphettning av trä eller annan organisk substans i ett slu...

Gör din egen fiskedrag

efter att köpa en lätt kanot som passar på min bil och tillbringar den mesta av den 2010and 2011 fiske, somrarna jag beslutat att utöka min hobby genom att prova min hand på att göra några fiskedrag. Detta är hur jag gick omkring och gjorde det!Detta...