Gör din egen Funky eller Fancy hår stickerdetta är en uppdatering av en hur jag gjorde för nu-lång borta alt.gothic.fashion zine 2.0. Det täcker grundläggande hairstick metoder för tillverkning, målning/behandling och dekoration. Du kan göra vackra, robust, designer/funky hår fastnar för en bråkdel av kostnaden för söt men spröda plast pinnar och de görs enkelt av upphittade föremål och husgeråd, med minimal verktyg och minimal kompetens.

För tillfället, det är illustrerad med min egen gamla skisser från artikeln, men jag planerar att ersätta dessa med tydligare vektorgrafik så snart jag kan. Foton är alla minnen jag har gjort och används, eller pinnar gjort för andra. Några still going strong efter 8 år.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du gör din egen familj (eller någon) stående

Inget säger "Jag är en stolt medlem av American Society" ganska som familjeporträtt på ditt kylskåp. Dessa porträtt tas ofta av arga fotografer som behöver ett nytt jobb och kommer ofta kostar bara för mycket. Varför inte ta saken i egna händer...

Bygg din egen Spa eller Pool Monitor

alla som har ägt en badtunna vet att utan att hålla ett vakande öga på vattnet med teststickor och vatten testutrustningar, en badtunna kan snabbt bli grön, molnigt och oanvändbar. En pool kan ofta vara bara så svårt att hantera. Övervakning vattenke...

Valde din egen äventyr eller titta på gräs växa

För denna instuctable kommer vi dölja en platt bildskärm äventyret kommer att vara upp till dig om du vill göramåla en bildskärmEller fixa en bildskärmEller skapa ett original konstverkEller en planterEller en sol nattlampaeller allt eller inget av o...

Bygga din egen intercom eller walkie talkie ur två gamla trådlösa telefoner

vi har alla gamla telefoner. Varför inte förvandla dem till en porttelefonen för ditt barn träd hus. Eller vända två gamla trådlösa telefoner till hemmabas walkie talkie. Här är hur.Steg 1: material In-Line koppel (jag fick min på Frys för 1,49)9 vol...

Bygga din egen singel eller dubbel knacka Kegerator för Home Brew fat

dessa instruktioner i kombination med inköpsraden är allt du behöver för att bygga din egna mini kegerator lämplig för bostäder en eller två 5 gallon mini keg(s), koldioxid flaska, och alla rör.Varje instruktion sida har många bilder att gå med beskr...

Hur du utformar din egen tallrik eller kopp

Detta är en av de mest häftigaste man kan göra med dina barn och det gör en underbar julklapp att ge till de de älskar. De kommer också att älska äta bort av en tallrik de utformade.Steg 1:Material-En vanlig keramisk platta eller cupOlika färgade Sha...

Gör din egen bordsskiva Photobooth

DIY Photobooths är en stor vurm, och de är otroligt roligt. Jag gjorde en photobooth initialt för min egen bröllopsfest, men sedan dess har jag använt det en enorm mängd gånger och det har alltid varit en stor hit.Jag såg jchorng's instructable innan...

Skapa en väggmålning för din cykling Boudoir (eller vad)

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en vägg väggmålning snabbt och enkelt med en OH-projektor. Det är verkligen inte svårt. Du behöver antagligen göra detta under en period av två dagar, men inte alltför många timmar är inblandade.Min...

Gör din egen sko mönster

Är du en blivande skomakare eller designer? Att göra en sko mönster är en konst i sig, det påverkar hur lätt skon är att göra, hur det kommer att passa på foten och hur det ser ut. Det är viktigt för både designers och beslutsfattare att förstå hur m...

Designa din egen Jack-O-Lantern med Photoshop

Är snida Jack-O-lyktor för barnen att få tråkigt? Kanske är det därför du göra samma "gamla trianglar för ögon och ojämna mun" varje år. Om du är lite mer äventyrlig, det finns mer komplexa mönster att vara hade på webben, och de kan vara roliga...

Hur du skapar din egen blogg!

WordPress är en av de mest välkända och bästa gratis hemsida/blogg maker. Det tillåter folk att göra en webbplats eller en blogg. Du kan betala för din egen hemsida eller gör dig på wordpress som fungerar precis som normala hemsida/blogg men bara har...

Designa din egen Rune... Och trampa upp dem till CGI sten!

Ett par år jag skrev en roman. Då beslöt jag att skriva en uppföljare till den. Medan jag skrev den andra boken trodde jag det skulle vara roligt att skapa min egen version av dvärg-språket. Så under klass skapade medan jag typ av anteckningar och de...

Gör din egen 360 Panorama foto robot

detta är min 360 Panorama foto robot, idén är fotografering i 360 grader i den mindre tid som möjligt utan fel, ta den panoramautsikt över i en hårt villkorar och kul!.Detta projekt tar jag en 1 månad och jag genomföra förbättringar, och jag använder...

Hur tillverkning och använda din egen bok bindande Jig

att skapa egna bok bindande jigg och boken är ganska enkel. Dessa instruktioner hjälper dig att bygga din bok bindande jigg. Detta skulle kunna användas för en bärbar dator, en ritning bok eller ens en dagbok. Dessa instruktioner är mest användbart f...

Binda din egen bok

lära dig att binda din egen inbunden eller mjuk täcka bok!Jag köpte nyligen en bok om bookbinding.* det var en värdefull resurs, jag har ändrat några av instruktionerna för att passa mina behov. Detta instructable presenterar en en metod för bokbindn...

Gör din egen anpassade Arduino kompatibel

jag älskar Ardunio. Jag älskar saker som folk gör med dem och jag älskar att göra min egen. I augusti förra året publicerade jag en Instructable om hur man gör ditt eget frimärke storlek Arduino kompatibel. Detta Instructable visar dig hur du gör en...

Gör din egen 1 x 1 22 IO pin Ardunio kompatibel

testade ExtraCore styrelser och kit är nu tillgänglig för försäljning från robust kretsar.Vad är det?Detta Instructable ger dig alla filer och information du behöver att göra ditt eget Arduino kompatibel i små ytmontering paketet.Det kräver en styrel...

Gör din egen bobiner för broderi eller virka tråd med bara vad du har runt huset

jag brodera och virka en hel. Jag tillverkar och säljer kippot (judiska huvud-beläggningar) och bälten och bonader... och så jag har en miljon olika färger av tråden runt. Men de trassla om jag försöker att skära av en bit från hur de är förpackade n...

Hur till skapa din egen Anime som Dragon Ball Z eller bleka, Etc.

i detta instructable, jag visar dig hur du skapar din egen anime. T.ex. Naruto, bleach etc.Så uppmärksamma och följa mitt exempel! : DSteg 1: Planering För att skapa en framgångsrik anime kommer ni att ha en massa planering gjort, första prissätter a...