Gör din egen prinsessan Leia metall BikiniLÄNGE SEDAN (ETC ETC ETC)...

I mitt sinne, den största Star Wars kostym... är Darth Vader (från avsnitt IV-VI, gör ditt val). Men som jag inte har tusentals dollar att spendera att göra det kostym, gick jag med det nästa bästa; Princess Leias metall Bikini, som bärs av den begåvade och vackra Carrie Fisher.

Detta är inte första gången jag har gjort denna kostym. Länge sedan gjorde jag en ledsen, ledsen version ur en klädhängare och modell magi. Jag följde en "tutorial" som jag hittat på nätet att hade ca 6 snabba steg, en bra medföljande foto och det lät så enkelt. IT...it var... Tja... det var något från den mörka sidan.

Jag ville verkligen se över outfit en dag och göra det riktigt rättvisa. Så, efter skulptera, gjutning, gjutning och målning andra dräkter tidigare har jag beslutat att ta en annan swing på det.

Jag försökte ta framsteg bilder längs vägen, så jag kan visa andra hur jag gjort outfit. Det är inte det enda sättet, det är inte det bästa sättet, och det finns några steg och material som kan ändras. Men förhoppningsvis kan det vara till någon hjälp för dig. Jag rekommenderar att titta på hur min Liara, Donnie Darko och Terminator kostym lappar byggdes om du precis har börjat i skulptera och gjutning – och definitivt göra ytterligare forskning om hur man gör kopia av din kropp!

VARFÖR LATEX
1: Jag hade massor av latex (och tråd) på mina händer. 2: det fanns två bikinis används i filmen, en som var faktiska metall och en som var gummi... så gör en latex en tycktes vara ett säkert kort. Och 3: gör en av metall skulle vara dyrt (samma sak med harts, som skulle behöva en dyr gjutform). Du kunde göra en av harts om du vill! (Bara ersätta ultra cal mögel med en silikon en, och sub i harts för latex)

(första bilden av Pin-Up perfektion Photography)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gjutning objekt i Sugru (gör din egen stearin och metall LEGO minifigurer!)

Varför kasta i Sugru?Denna guide visar dig hur man gör en billig och enkel form av en silikon förening kallas Sugru. Från denna värmetålig mögel kan man skapa en tenn gjutning, för smycken och sådant. Även om en professionell gjutning kommer att leve...

Skapa din egen sexig tan-thru bikini design

Skapa en designer tan där solen inte skiner normalt.!Exemplet visar ett enkelt hjärtdesign, men du kan skapa alla designa ditt hjärta önskar.Steg 1: Rita din design Dra halvan av ett hjärta. Vik sedan, bikini över som kan ses på bilden.Steg 2: Tejpa...

Jätten prinsessan Leia Cookie

Hej alla! Jag är tillbaka, och hoppas kunna publicera mer så ge mig en uppföljning!Jag kom upp med denna idé efter att ha sett den nya Star Wars-filmen (som är fantastiskt btw!), så jag bestämde mig då hur jag kunde relatera Star Wars till bakning -...

Prinsessan Leia Lego kostym

Ok, som inte är ett fan av prinsessan Leia i bikini från Rymdimperiet slår tillbaka? Jag menar verkligen, är det någon?Försöker tänka på en unik dräkt för årets arbete tävling, jag kom över en kostym för en person som "vanliga" lego och visste d...

Göra din egen kokosnöt bikini BH med lysdioder

Sommarlovet är på väg, och du vill ha en bikini BH, helt naturliga material och miljövänliga, men det är unikt.För under $10 kan du, för, göra din egen kokosnöt bh med lysdioder. Gör din sommar semester bli bäst!Steg 1: Lista För detta projekt behöve...

Verkliga livet prinsessan Leia Hologram DIY - förvandla din Smartphone till en 3D Hologram

Alla detaills förklaras i videon ovanSaker du behöver. Plastförpackningar eller ett CD-fodralSaxTunn markörKlara bandMobiltelefonMall (få den från vår Facebook https://goo.gl/qEO3Zm)Steg 1 - rita din mall på plastSteg 2 - Cut former av plast (först f...

Gör din egen Shuriken kasta stjärnor i vår av papper, CD-skivor, trä och Super skarpa Metal

en dag som jag tittade på några uber-cheesy kung fu film, jag hade en tanke: vore det inte coolt om jag hade några farligt spetsiga, throwy saker? Som får mig att googla på hur till göra min egen stjärnor. Vad dök upp var en sida om hur man gör enkla...

Gör din egen gips stormtrooper armé!

"The Empire har en legion av lojala soldater som är oändligt utbud." ―Darth VaderHej peeps! Här på prop shop har vi en hel del pellets kanoner och, kom öl klockan, killar och tjejer avsluta dagen, ladda upp pistolas och ta till skytte precis vad...

Ställa in en BODACIOUS bubbla STATION för fester, festivaler & händelser - skapa din egen jätte kul!!!

Bubblorna är awesome! Jag förkastar helt uppfattningen att bubblan blåsa är bara barnens spelar, och ser det som en rolig, avkopplande, kreativ verksamhet för humanoider i alla åldrar och bakgrunder. Inställning-upp en bubbla station på en fest, ger...

Bygga din egen dator

varför skulle någon gå ut och köpa en dator från en manufaturer som Dell eller Gateway, när de kunde bygga en mer kraftfull dator för mindre pengar? Svaret, de vet inte hur man bygger den.Detta kanske låter som en komplicerad process, men i alla verk...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Bygg din egen elbil!

"Electro-Metro" projektet.Har inte råd en Nissan Leaf? Inga problem!Bygga en billig elbil själv genom att ta bort den bilen motorn, ersätta den med en gaffeltruck motor, och lägga till batterier.Jag har massor av videor om projektet på:http://ww...

Skapa din egen gitarren effektpedal

detta är en allmän instructable om hur att bygga din egen pedal kloner. Det är inte svårt att göra, bara ta hand att du läser på lite info förväg. Det finns många scheman och layouter på tonepad. Om det är den första bygga du gör är det bästa att bör...

Baby prinsessan Leia kostym!

Min vän och hennes man ville ha en prinsessan Leia kostym för deras dotter. Hon är några månader gammal och teeny tiny, och de inte kunde hitta några kostymer liten nog för henne.Så here go we!Uppenbarligen inte en exakt kopia, men ändringar gjordes...

Gör din egen lut

Lut är otroligt lätt att göra! Det är bara en produkt av kombinera vatten med lövträ aska, och det är nödvändigt för att göra din egen tvål.Steg 1: Samla materialMaterial är ganska minimal. Du behöver:5 gallon (eller alla stora) hinkmindre hink som p...

Hur du använder Skectup och 123D programmet att skapa din egen 3D pussel eller modell

Hur du använder fri programvara och en 3D-skrivare för att återskapa några av dina favorit saker i livet.Steg 1: Bestämma vad du vill göra Bestämma vad som ska skapa i en 3D-skrivare är lätt. Vad är ditt intresse, vad vill du hitta cool som du har se...

Bygga din egen gateway brandvägg

lär dig att bygga din egen gateway brandvägg med FreeBSD® och gamla PC delar. Brandväggen kommer att bestå av PF brandväggen, Snort-ID: N, olika IPS applikationer, Squid proxy och några intuitivt webbgränssnitt för revision. Kostnaden för detta proje...

Bygga din egen käke harpa - en uppdatering av Dan Moi baserad design

Handling:Sedan min första instructable på dan moi Jude harpa, jag växer upp ur teknisk synvinkel,Jag hade vissa problem med att göra dessa dan moi verkligen fungerar. Det var inte mycket tillfredsställande jag erkänna.Här:Men nu är jag mycket mycket...

Hur du gör din egen personliga Rubiks kub

okej, så jag spelade portal för sjätte gången i rad och samtidigt göra det jag var ute på Rubiks kub jag fick från en av mina kolleger för secret santa. Nu Rubiks kub jag fick var en så kallad Sudoku Rubiks kub och det var sättet att svårt att lösa,...