Gör en godis skål Robot (med en joystick)jag vet inte vad är fel med min Colombianskt kaffe godis. Jag tog en påse från mitt land och ville ingen äta. I office sa de att de är försiktiga med godis eftersom de är vana att se galna och konstiga godis projekt. Jag hade till främjas mitt godis säger "Vem vill ha icke-explosiva, icke-farligt och läckra Colombianskt kaffe godis?".

Är nog. Om människor tror min godis gör något konstigt, låt oss göra min godis gör något konstigt.

Så jag fick en skadad PC joystick, en bruten leksaksbil, vissa mobiltelefon laddare och en plastbehållare, och jag gjorde en Robot Candy skål. Det fungerar med en tryckgivare. När någon vill plocka en godis, om han rör behållaren, RoboCandy vaknar upp, snurrar dess klo och tänder dess strålar.

Enkelt? Kanske. Men det gör jobbet: alla människor ta godis bara för att se det i aktion. Det är som någon slags "Operation" brädspel.

Önskar någon annan min Robotic colombianska kaffe godis? :-)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga 4WD invända att undvika Robot med fyra IR närhet sensorer...

Detta är en billig grundläggande fyra motorer, fyra sensorer, programmerbara 8051 objekt att undvika robot med breadboad. Denna robot kan också användas som en linje efter robot bara ändra programmet. Jag installerade två batterier för mer makt, men...

Cool ROBOT: med magiska LED krafter

VälkommenDetta är min Instructable om hur man bygger en Cool Robot med magiska LED krafter.Denna design är helt min jag inte grundade bort det av någon annans planer. Jag har precis börjat att göra det i Google Sketchup och den utvecklats till vad de...

Hur till spår din Robot med OpenCV

UPPDATERING: Låter göra robotar, mitt hem digital hackerspace, köptes av RobotShop. Jag vill inte gå in, men de nya ägarna förbjudit mig själv och de flesta veteran medlemmarna. Som sagt, de flesta av länkarna där kommer att brytas. Lyckligtvis kunde...

Bygga din Internet kontrollerad Video-Streaming Robot med Arduino och Raspberry Pi

< the Instructable och koden är redo. Njut! Lämna en kommentar med du feedback! >Jag är (aka LiquidCrystalDisplay / Itay), en 14 år gammal student från Israel lärande i Max Shein Junior High School för avancerad vetenskap och matematik. Jag gör dett...

Lägga till Internet-kontroll i Raspberry Pi Robot med Runmyrobot.com

Hur dela din Robot med världen och låta andra människor spela med den med runmyrobot.com. Denna webbplats beta-testning men det bör fungera. Om du har några frågor, låt oss veta genom att publicera på webbplatsen Disqus sida.BTW, måste du ansluta din...

2-wheel Self Balancing Robot med hjälp av Arduino och MPU6050

2-Wheel Self Balancing Robot med hjälp av Arduino och MPU6050.Använda Arduino som controller och sensor MPU6050 för att styra balansen. Bara lägga till en enkel seriell Bluetooth-modul och använda en Bluetooth Serial Controller APP för Android-telefo...

Grundläggande raden efter Robot med Arduino

09/07/2015Det har varit några år eftersom vi Ursprungligen postat denna grundläggande linje följande Robot med Arduino handledning, och det verkar så många människor tyckte att det bra att vi ska skicka en uppdatering som löper nuvarande Arduino bibl...

Labyrint Problemlösaren Robot, med artificiell intelligens med Arduino

(Om du gillar detta Instructable, glöm inte att rösta på det (ovan: högra hörnet flaggan). Rex, roboten tävlar på ROBOTICS och sensorer tävlingar. Tack så mycket! ;-)Detta Instructable utvecklades på mitt senaste projekt: rad efterföljare Robot - PID...

Bygga en Robot med Perler pärlor

Inte du hatar när en rubrik lovar du något som författaren inte kan leverera senare? Jag antar att jag är skyldig till att. Naturligtvis bygga du inte en robot med perler pärlor. Men du kan bygga något som ser ut som en robot. Så här går vi:Steg 1: V...

Styra din Robot med hjälp av mobiltelefon

Denna hela handledning är också tillgänglig på min hemsidaHej kommer världen i detta inlägg jag att visa dig hur man styr roboten med hjälp av mobiltelefon. Styr en robot med hjälp av mobiltelefon är inte så komplicerat som ditt tänkande det är mycke...

Avlägsen kontrollerade robot med mobila video inspelningen

hiiiii killar! Detta är min första instructable... idag iam kommeratt Visa u hur man gör en avlägsen kontrollerade robot med kamera (mobila videoinspelning)så följ stegen...STEG-1:material som behövs:1) 3 inriktad motors (två för hantering och andra...

Styra din Robot med en Wii Nunchuck (och en Arduino)

efter bär själv spela Wii boxning jag måste tänka vore det inte bra om jag kunde använda detta för att styra min robot, (ser att min vänstra hand).Titta runt på internet hittade jag en uppsjö av människor som gör liknande saker, (länkar till alla bar...

Bygga en Robot med MSP430 Launchpad

I detta Instructable kommer vi att bygga en liten robot med MSP430 Launchpad från TI. Roboten kommer att använda två inriktad likströmsmotorer och kommer att sysselsätta differentiell drivsystem.Intelligens är försedd med en MSP430 Launchpad styrelse...

Hur man bygger en Raspberry Pi noll Humanoid Robot med Java

Hej ska jag visa dig hur man gör en humanoid robot med pi nollSteg 1: delarden totala listan blir som följer för att driva sensorer och PI:* Raspberry PI noll + 16GB micro-SD kortMicro-usb hub + Wifi Dongle* AdaFruit Powerboost 1000 Basic* AdaFruit 1...

LINUSBot - rad efterföljare Robot - med PID control

LINUSBot - rad efterföljare Robot - med PID controlLINUSBot - PID ControlDetta är ett tillägg till den första "instructables" LINUSBot (linje efter robot).Nu roboten har kontroll görs av en PID-regulator, kontrollera proportionella, Integral och...

Raspberr Pi Robot-en Hybrid Robot med Advance funktioner

En robot kan inte skada en människa eller genom passivitet, tillåter en människa att komma till skada. En robot måste lyda order som ges av människor utom där sådana order skulle strida mot den första lagen. En robot måste skydda sin egen existens so...

Skapandet av en vandrande robot med polycaprolactone

Video på hur jag skapade en vandrande robot med polycaprolactone. Polycaprolactone är en intressant plast, så att du snabbt skapa prototyper. Det smälte vid 60-65 ° C. För smältning av polycaprolactone, använde jag varmt vatten och lödning varm luftp...

Enkla självbalanserande Robot med Galileo Gen 2

Efter volontärarbete på den lokala mini Maker Faire, och att få en chans att spela med Intel Galileo Gen 2 Arduino styrelsen, var jag motiverad att hitta ett maker projekt för mig själv. Efter en snabb undersökning av alternativen och mina intressen...

Arduino-baserad rad efterföljare robot med hjälp av Pololu kvart-8RC line sensor

uppdatering FEB 2012: denna guide är med på Adafruits blogghttp://www.adafruit.com/blog/2012/02/14/Arduino-based-line-Follower-robot/Detta är Faz3a II, min första linje-efter roboten, vilket jag hoppas också att använda för labyrint-lösa. Jag använde...