Gör en NES altoid controller! (fullt fungerande)efter att ha tagit sönder en NES-kontrollant att använda dess inhysa en ljud amp inhägnad lämnades jag med kretskortet registeransvariges efter några dagar jag slutade trampa på den och bryta dpad :(jag nästan kastade ut men jag av någon anledning beslutat att reparera den och använda en altoids kan som dess inhägnad! Jag tänkte att det vore vädjan till många människor på denna webbplats till populariteten av NES och altoids. Om du bröt handkontrollen eller bara vill göra en altoids nes controller då är du på rätt plats! OK nu kan komma igång!
(om du är ny till lödning så jag skulle råda att få lite övning i innan du gör detta. Detta kräver lödning i små utrymmen och en stadig hand)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Fullt fungerande LEGO trafik signallampa

som många av er vet, de flesta av mina LEGO skapelser är en blandning av min barndom passioner, särskilt transformatorer, Nintendo, och uh, trafik ljus? Ja gott folk, det är en Baron von Brunk känt, men när jag var en pissa pojke, jag hade en udda be...

Få MAX ur din NES MAX Controller

det finns många och utan licens styrenheter för Nintendo Entertainment System. I kategorin licensierade skulle man kunna hävda att den ursprungliga tegelsten stil controller trumps följd alla, tätt av hundben handkontrollen. Ingen av dessa domänkontr...

Bygga en fullt fungerande 1 x 2 x 2 Rubiks kub av kartong

i detta Instructable jag lär dig hur man bygger en fullt fungerande 1 x 2 x 2 Rubiks kub. Det är mekanismen baseras på av en Rubiks kub som varumärke 2 x 2 x 2. En vanlig Rubiks kub är en 3 x 3 x 3 kub och 57mm längs varje kant. Detta pussel är 1 x 2...

Hemmagjord (fullt fungerande) steampunk mätare från början

Hej, detta är en snabb förhandsgranskning av en elektrisk analog indikator/mätare som jag gör för en Steampunk klocka projekt.Dessa är snabb iPhone bilder av den nästan färdiga produkten. Jag använde skrivarpapper (grädde färgade, för äldre ser av in...

Fullt fungerande kartong AS-50 Sniper Rifle

IntroI denna tutorial kommer jag att visa dig hur du skapar en fullt fungerande, 1:1 skala modell av en AS-50 prickskyttegevär med endast kartong och andra vanliga hushåll material.FunktionerNär komplett, denna pistol har:En arbetande omfattning.Hopf...

FULLT fungerande kamera kostym

för Halloween 2011, jag gjorde en fullt fungerande DSLR kamera kostym. Det stämmer, det verkligen tar bilder, och levereras komplett med LCD display, popup-blixt, och slutaren avtryckaren. Jag byggde denna hela kostym i en vecka, för endast $35 dolla...

En av världens minsta fullt fungerande papperet plan (beat du kite mannen... hehehe)

som ni vet att jag älskar att göra små saker. Jag gör sak tills jag inte kan se dem mer, så används ett Mikroskop för att ens slå rekordet. Så är här min en av världens minsta papperet plan och mestadels på instructables alltför. Det är fullt fungera...

Fullt fungerande Monster bok av monster

Hej fans av Harry Potter. Jag har gjort en fullt fungerande bok Monster av monster. Den rör sig och det öppnar och stänger munnen som du kan se det i videon ovan.Jag vet att det finns en hel del instructables om hur man gör Monster böcker av monster,...

Hur man ska anpassa en NES klon controller till bluetooth

jag köpte en trådlös Bluetooth RS232 TTL Transceiver modul från DX (SKU: 80711) och undrar vad jag kan göra med den.Så, jag är verkligen nostalgisk och beslutade att bygga en NES klon crontoller till bluetooth-adapter, eftersom, av detta sätt jag kun...

Fullt fungerande Duplo trafikljus

mina barn älskar att leka med Duplo fordon. Och mina äldste nyligen blev fascinerad av trafikljus. Så jag tänkte att kanske de får en kick av att ha ett trafikljus som lyste upp och kan förändras från rött till grönt och tillbaka, med en knapptryckni...

NES bluetooth controller.

Jag bygger denna tutorial på Jlang9's tutorial, men det finns kanske andra ute.Adafruit göra en tutorial också, men det handlar om den SNES controller, så det inte är 100% bra.Delar du behöver.NES controllerUppoffrande USB-kabel att skäras upp för la...

3D skriva ut en fullt fungerande nyckel

Har du någonsin undrat om det var möjligt att 3D utskrift en funcational nyckel? Tja, det är och jag kan försäkra er om det fungerar alldeles utmärkt. Jag skulle inte använda den som en huvudsaklig nyckel, men det är bra att skriva ut några reservnyc...

Den fullt fungerande, kompakt 1 x 2 x 3 Lego Rubiks kub!

Här är en annan Lego rätblock som är mer utmanande då 2 x 1 x 2 rätblock. Den har sex cuties med ingen kärna och två gummiband. Det visar också mycket smidigt med vävstol band. Se steg 1 för internals på en närmare titt in i denna fantastiska lilla r...

Gör unika fullt fungerande tatuering fotpedal

Unfortionatly jag gjort detta utan ta bilder längs vägen, så jag försöker och förklara hur man bygger detDu behöver:-Wrenchs (olika storlekar)-Våren-Drill-Muttrar och skruvar-Brickor-Svetsare-Kvarnen-Spjälsäng styrelsen-Wire-SugruDetta är en mycket e...

Bli en Maker: den kompletta guiden till en fullt fungerande Minishoppen: verktyg

Vad är en maker? En maker är en DIY'er, återvinning och reuse'er och en hantverkare. De tar whats inte, och göra det vad är beslutsfattare har inte bara skicklighet, men också som bestämning för sitt projekt. Vad tar det för att bli en maker? Väl vis...

Fullt fungerande TV-oscilloskop

Det finns några Instructables och annars internet baserade instruktioner om hur du ändrar en TV-apparat i en ljud visualizer eller andra enkla oscilloskop-liknande anordning. Detta Instructable visar dig hur du skapar ett faktiska lab oscilloskop vär...

Trä Gandalf Pipe (2 alternativ) fullt fungerande

jag ville göra en trä Gandalf pipa för min pappa och för en kostym för halloween. Efter otaliga timmar av forskning slutsatsen jag att det bästa sättet att göra det (om du inte har ordentlig trä) är antingen att göra modet av metall eller köpa skålen...

En dag bikupa: Fullt fungerande och mycket billigt (under arbete)

denna artikel är pågår, som jag gör snittet i morgon och alltså bara har bilder design. Förvänta sig att uppdateras med mycket mer information och bild snart.Bikupor är ganska dyra. Det billigaste som finns på ebay eller amazon är $250, medan de fles...

Fullt fungerande Team Fortress 2 Sentry Gun

Nice prova blå spy men du kan inte luraDettaSteg 1: leveranser Trä/metall ditt valEn hink, för ammo fatVarierar VVS delarX3 servon för pannan x. Och tilt y.Och en mer att dra avtryckarenBatteri pack servonWebbkamera för att låta din pistol seOch sist...