Gör handbojor från en resväskaOm du har den läder resväskan spännen som har, bra! Jag kan inte tänka mig något bättre än att göra handfängsel ur den. Visst kan du använda det som en resväska, men... Varför??

Dessa jag hitta ganska ofta i trashbins, folk verkar inte använda dem längre. Är de bär saker i plastpåsar eller något? Förmodligen. Så är det dags att gå med strömmen! Köpa plastpåsar och förbereda din utrustning...

Du behöver:

dessa spännen

läder hålslagaren (eller en borr)

en kedja

lim (jag använder superlim)

nitar

D ring spännen

sax

papper

Pen

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förvaringsbehållare för DIY Craft (från gamla resväska)

detta projekt byggs som mitt projekt som jag postat förra December (DIY semester lagring behållare från resväskor) skillnaden är vad det används för. min grand barnens föräldrar trodde att detta skulle göra en stor lagring behållare för att hålla bar...

Gitarr Pedal styrelsen resväska med lagring

jag ville ha en pedal styrelse som har en personlig touch. Vad bättre sätt än att göra en. Jag såg den här och tänkte det var utmärkt, men beslutade att lägga till ett extra lagring alternativ.Låt oss börja...Steg 1: Samla några leveranser Saker du b...

Bygga en resväska Drum Set

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Bygga din egen billiga Eurorack-resväska

när jag såg ut för lösningar på hur man bära längs min Modulsynt märkte jag tre alternativ:1. spendera en massa pengar för en av de (sällan) kommersiella lösningarna2. sätta saker i en massiv 19-tums rack som inte skulle passa på mitt skrivbord3. byg...

Assassins resväska

Hej ombud,Jag ser att du är redo för ditt första uppdrag. Ditt första uppdrag börjar när du får en resväska i exakt fyrtio åtta hundra timmar. Du har då sju timmar att avlyssna dina mål. Åh, och för att spara frakt kostnad vi fyllde en resväska med d...

Katt säng från ett Vintage resväska

en katt säng jag gjorde med lite sprayfärg, en gammal kudde och örngott, och en gammal vintage resväska... min boxer Simon gillar det mer än sköldpaddan katt tror jag hahaGå hit för att visa den instructable jag brukade göra det...

Fixa en trasig resväska rem fäste

jag köpte en helt ny resväska för att ta en semester med familjen i sommar, it två flygningar för en av de remmar för att hålla innehållet i placera bröt. Jag är inte säker på hur viktiga de banden är, men det säker verkade ett slöseri för min nya re...

Bokhylla: Resa bokhylla i en resväska!

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en resa bokhylla som fälls i en resväska. Konstruktion är ganska grundläggande--du passar trähyllor i en gammal trä-sidig resväska. Nedan kan du läsa lite mer om min inspiration för projektet, men...

Billiga resväska för 2 blixtar

det är så snabbt och enkelt att göra en resväska för 2 blixtar att resa med den. Du behöver några resväska, skum, band och spännen.Verktyg(Dremel), kniv, linjal, penna...

Hur att packa en resväska

detta är min instructable för att förpacka en resväska. Jag brukade vara fruktansvärt på förpackning, men efter ett antal resor under mitt bälte, jag har lärt mig några användbara trick av handeln - några även MacGuyver-esque knep.Resa kan göras myck...

Packa en bära på resväska

om du är som mig, du gör mer än din andel av resor. Konferenser, osv... Massor av ställen där du har att spendera ett par dagar i Kaki/persimoner och collared skjortor och kanske en sport pälsen. Livet är så mycket lättare om du kan passa alla dina s...

Packa en resväska med bättre hjälp bälten

De flesta nya resväskor har någon form av band att hålla allt organiserat. Dessa band göra resväskan rymligare. Dock inte alla resväskor hade en och det inte krävs menar en realökning av utrymmet att packa. Förutom det är inte stark nog att dra saker...

Rekonstruktiv kirurgi för en resväska

resväskor med hjul och utdragbara handtag är en välsignelse för resenärer. Men något tungt vilar på din resväska kan böja telescoping handtagen under flygresan så att de sträcker sig inte längre. Det är vad som hände denna resväska.Steg 1: Undersöka...

Bästa sättet att Pack din resväska (Like A Pro)

detta är en kort och enkel instructable på hur bör du packa din resväska när du går ut på en resa eller konferens.I din familj minst en av er gå ut för en resa.Så är jag här för att visa dig en metod som är mycket lätt och kommer att spara tid.OK så...

Mini Bluetooth resväska (återvunnet vatten högtalare)

För några månader sedan, kom jag över många uppsättningar av hoppande vatten högtalare som hade läckt ut alla eller de flesta av vätskan. Jag kunde fylla på och försegla ett par uppsättningar men många skadades bortom reparation. Jag trodde dessa hög...

Upcycled Vintage resväska Boombox

Jag är för närvarande ett Artist in Residence vid San Francisco dumpa, drivs av Recology.Där, har jag bevittnat ändlösa massor av oönskade skräp flöde från konsumenten till återvinning centra och deponier. Jag märkte att nästan alla E-avfall var näst...

Förvandla en Samsonite resväska till en bastrumma

Musikinstrument är några av de dyraste delar av utrustning där ute. Gitarrer är långt över prissatta, förstärkare ännu mer så, och bra trummor är lika så dyrt. Naturligtvis kan du alltid köpa begagnade redskap, men att göra en egen är det billigaste...

Hur passar ett 6 x 4 fot trä tecken till en KABINVÄSKA resväska

Hur man transporterar en 6 x 4 fot trä skylt över hela världen i en KABINVÄSKA resväska?Som min första experiment med OMAX vattenskärning gjorde jag en 6ft träskylt för ett kontor för en tech startup, kallas Surikat. Fångsten var att skylten hade tra...

Inredning: Världen kriger II resväska (Diorama)

detta är min första objektet som jag använder för att dekorera mitt rum, jag gillar museum tyger så jag bestämmer lägger till några av dem i mitt rum, inspirerade från filmer, spel etc. jag gjorde egna originalprodukten.• Det är min stora farfar resv...