Gör IRON MAN film MASK...! Desgin kredit till msraynsfordHej människor,
Jag gjorde denna IRON MAN mask med hjälp av teknik från msraynsford. Om du vill göra det här är hans länk

a jag använt kartong och super lim för att hålla sig bitar av masken
II i slutet målade jag det guld med standard guld damm färgen som används genom att blanda det med dess tunnare.
(iii) jag inte hade vita lysdioder endast röd så jag gjorde det med ögonen är röda: P

Hoppas ni alla kommer som det och jag vill speciellt tacka msraynsford för orignal fantastiska design.
Också kolla gärna in min andra instructables som ARC REAKTORN.

Relaterade Ämnen

DIY 3D Iron Man papper mask

IRON MAN UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHämta och skriva ut Iron Man mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljerade instruktionen här. Storleken på en mask är utformad för...

Iron Man M1 kostym med en $3,08

som du kvalster har gissat detta inte ger dig film korrekta resultat, men det är något roligt för små barn att göra med hjälp av en vuxen, eller kul för vuxna att röra runt i. hoppas du gillar det!Steg 1: material heres what you'll need:Svetsning mas...

Iron Man Mixed-Media målat glas dator komponent mosaik

jag älskar serietidningar och glasmålningar. Jag har haft detta projekt i mitt sinne för 3 år efter lärande att Iron Man film som gjordes.Steg 1: Idén Först var tanken. Jag drog en snabb skiss av vad jag ville Ändstycke att se ut.Steg 2: Ge mannen en...

Iron man 3 - järn PATRIOT hjälm

efter att få ironman hjälmen för min kostym och med min vän göra en latex rösterna. Jag bestämde mig att försöka göra en war machine hjälm. Jag gjorde prep och primas det sedan insåg jag hade ingen svart spray i mitt lager. Jag gjorde silver och seda...

Iron Man upplyst utstansade

Detta är en relativt snabb projekt och det tog mig bara några timmar från början till slut. Du behöver bara några verktyg, akryl blad och Väggcitat vinyl och du är ganska bra att gå. Jag har valt Marvel karaktär Iron Man, men verkligen du kan tillämp...

Vad händer om Iron Man behövs sponsorer: The Iron kan

medan du tittar på Iron Man 2 med min fru ett par månader tillbaka. Jag började fundera hur coolt det vore att ha Iron Man rustning för mig själv. Jag smällde mig mentalt tillbaka till verkligheten inte inse dräkten är vetenskapligt omöjligt utan att...

Iron Man 4th Generation bågreaktorn

BESKRIVNINGIngen kan egentligen säga nej till fascinerande Mark passa sedan filmen svepte över hela världen. Om du har någonsin sett Iron Man Serietidningar eller en av Iron Man filmer skulle du ha vetat att strömkällan av märket kostym faktiskt komm...

Champagne Cork Iron Man

ganska snart då nya Iron Man film kommer att komma ut, så nu när folk är bli upphetsad om Iron Man igen jag trodde det skulle vara en bra tid att göra en Iron Man Corky.När jag planerade min Iron Man ville jag göra honom vanliga som de andra Corkies....

Iron Man DIY XBOX 360 fall Mod

Trött på din gamla XBOX 360?Förvandla det till din alldeles egna Iron Man XBOX 360 Case Mod. Följ dessa enkla steg.Vad du behöver:XBOX 360Dremel verktygT10 skruvmejselSpray färg (röd/guld)Penna600 grit sandpapperDIY stryker manen KitSteg 1: Ta bort d...

Hur man gör en Iron Man Mask

detta instructable är en av två delar beskriver hur man bygger en bågreaktorn och en iron man mask. Båda arbetar tillsammans men skrivs som separata instructables klarhet. Denna del är för Mask och du kan hitta bågreaktorn här:Du kan köpa dessa maske...

Iron Man War Machine hjälm

under en lång tid jag har varit nyfiken på att hoppa in i världen av kostym byggnad, och här juluppehåll det gjorde det perfekta projektet. Jag dök huvudet först in i det roliga och kluriga värld av Pepakura.Pepakura är ett program som tar 3D-modelle...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Hand made Iron Man kostym

jag ville ha en Iron man kostym för en födelsedagsfest men problemet var kostnaden! Om jag ville köpa en på ebay eller någon annanstans var det ganska dyrt.Jag köpte bara masken för 10€.Sedan köpte jag en unibody lycra röd kostym och vissa tyg färger...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Iron Man 3 bågreaktorn.

Som har sagts i min tidigare Arc reactor instructables, jag älskar Iron man.första bågen Whiplash Arc: Iron man 2 arc: Så med den överhängande frige eller den tredje delutbetalningen av järn mannen med filmer jag bestämde mig för jag skulle ge bågen...

Iron Man hjälm bygga

Hej alla, tack så mycket för att kolla min allra första instructable om hur man gör en Iron Man Mark 3 hjälm. Jag använder papper för att göra detta och sedan jag kommer att använda glasfiber och glasfiber harts härda hjälmen. Du kommer att behöva hä...

Iron Man hjälm... billigt sätt.

Hej, alla. Jag har fått ännu en enkel, mycket roligt men tidskrävande instructable här. Det är Iron Man hjälm från pepakura filer. Även om det liknar vad andra har gjort, är den här gjort helt med tjockt papper, tejp, spray lim och färg. Denna hjälm...

Göra An Iron Man Full Metal BRYNJA + armar

vill visa upp att din vän din bygga upp kompetens och originalitet? Detta instructable kan vara bra för dig! Jag kommer att visa dig hur man gör en full metall BRYNJA och vapen som får dig att stå ut från mängden, bokstavligen! Du kan göra järn manne...

Göra An Iron Man Full Metal Mark II Arm

har du velat göra något själv som du kan visa upp till din vänner på Halloween? Detta instructable kan vara bra för dig! Jag kommer att visa dig hur du kan göra en Iron Man Mark II armarna (rå testet flygning arm eller bepansrade version) av plåt, gr...