Gör om en bruten gungstol och lägga till något specielltbeslutat att göra om detta för min mamma för mors dag och lägga till något speciellt för henne
Se Steg
Relaterade Ämnen

Läsa den BMP180 trycksensorn med en Attiny85 och lägga till en DHT11 också

Jag älskar Attiny 85-serien och gillar att utforska alla de saker du kan göra med den. Eftersom den inte har alltför många stift, är med I2C hårdvara på det en bra idé. I2C på attiny kan vara lite krångliga som det går inte att kompilera tråd bibliot...

Hur man SSH och lägga till anpassade teman i A Jailbroken iPhone/iPod Touch

som anges i titeln, jag ska visa dig hur SSH och lägga till ett anpassat tema i en jailbroken iPhone/iPod touch. Du kommer att behöva ladda ner WinSCP: http://www.megaupload.com/?d=0G93HH2U (det finns inga virus jag lovar.)Steg 1: Jailbreaking din iP...

Hur till bygga en Saga LP LC-10 Kit, och lägga till blinkande LED

Så idag lär vi dig att lägga till lysdioder som flash enligt hur du knäpper gitarren. Detta instructable är också min senior project, så dess ansedda. = DRundade totalt: $300,00Reservdelslista1 - saga Guitar Kit $250,001 - LM386n-1 op-amp $3.001 - al...

Hur man Refinish en arbetsbänk topp... och lägga till en logotyp

Jag behövde att refinish ytan på min arbetsbänk, men jag ville också prova bädda in en logotyp på upploppet. Det finns många sätt att göra det, men detta är hur jag gjorde det.Steg 1: VideoJag spelade in hela projektet, men detta instructable bör ge...

R2D2 hur att slåss skadade R2 och lägga till låg kostnad ljud n led-lampor

välkomna min R2D2 slaget skadade från Jedins återkomst...hör jag kommer att publicera information om vittring din modell r2d2 och info om hur man får en låg kostnadljud i din r2d2 och låg kostnad lysdioder.För en steg för steg om hur man bygger en fu...

Skapa genvägar för favoritwebbplatser och lägga till logotyper.

Hej alla, vara trevlig första en och alla.Jag vet inte om det finns en annan på här för detta, men vad sjutton. Jag kan få till sidor jag tycker snabbt, och jag gillar att göra det mitt sätt genom att ha något att klicka på mitt skrivbord :)Jag gör d...

Gör ditt eget badkar stolar och lägga till överdrag

En av mina favorit och mest bekväma stolar är en tub stol och du kan göra ditt eget för en bråkdel av kostnaden. Jag bryr mig inte om de är trendiga är inte... de är bekväma och om du kan klä eller göra ett överdrag i ditt val av tyg.Badkaret stolen...

Hur man använder och lägga till den inofficiella instructables add-on(for FireFox)

du kanske har märkt mitt inlägg på gemenskapens form, men om du inte som är ok. Jag skapade en tillägga-på instructables, gjorde jag det att göra mitt liv lättare och jag tänkte om det kunde göra mig lättare varför inte din. Så im kommer för att visa...

Rendering ögonglober (och lägga till dem i bilder)

min fyra år gamla brorsdotter älskar ögonglober. Varje berättelse, bild, allt som innebär ögonglober är lustiga till henne. Eftersom både hennes födelsedag och Halloween närmar sig, kändes det som något makaber föremål för ögonglober var en lämplig f...

Externa HDD Mod och lägga till fler USB-watt

MOD: undanröja behovet av nätadapter på alla 2,5-tums extern HDD/SSD lådaLägg till mer USB wattal:Effekt per USB:USB 2.0 - 200maUSB 3.0 - 900maSteg 1: Delar och verktyg Mod för extern USB-hårddisk1 - 2 x USB kablar2 - aluminiumfolie3 - 1/4-1 amp diod...

Återställa en gammal åkgräsklippare - och lägga till tänderna!

Det finns ett stort intresse i återvinning idag, men en av de mest försummade av återvinning låter gammal utrustning bara försämras och blekna bort. En av mina favorit aktiviteter är att hitta något gammalt och försummade och återställa det till ett...

Byta namn på och lägga till en ikon i din thumbdrive

skriva en enkel autorun-filen för din thumbdrive att tilldela en ny ikon och namn.Steg 1: Steg ett - skriva din autorun-filen. Skapa ett nytt dokument i anteckningar. Inuti den, kopiera denna text:[bil]Label = "Namn"ikonen = "icon.ico"...

Adaptiv Legal / advokat / Banker / fastigheter dokument - att lägga till initialer och signaturer i Word

i tidigare versioner av Word som du använde för att lätt kunna ändra sidhuvuden och sidfötter att visa olika saker på särskilda sidor. Jag grunda ute den hårda vägen den nyaste versionen av Word inte gör det så lätt. Efter dregging igenom massor av l...

Skapa anpassade titlar i iMovie 09 - lägga till logotyper och transparenta bilder till Video projekt!

Vill du lägga till anpassade rubriker och transparent bildlager ska video iMovie-projekt? Denna tutorial lär dig hur du lägger till transparent png-bildfiler kan imovie och överlagra dem över din video. Detta kan användas för att lägga till logotyper...

Börjar Photoshop - att lägga till naturliga kontrast och färg till ögon

vi vill att alla våra ögon ser så levande som de kan i bilder, men ibland kameran bara inte kan fånga alla detaljer i det mänskliga ögat. Väl är här hur du kan få reda på Detaljer via photoshop och lite. :)Det finns många metoder att göra detta, och...

Göra en GIF (och lägga den i din Instructable, valfritt)

I detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en GIF eller en animerad kortfilm gjord av bilder. Jag kommer också att visa dig hur man sätter GIF i din Instructable. Vänligen lämna en kommentar och prenumerera!Steg 1: material 1. iPhone2....

Hur man gör om en gitarr med bruten nacke och fruktansvärt lack

så jag fick denna cruddy japanska gitarr från en vän och (spela gitarr) jag jag ville naturligtvis fixa det... Jag vet att min grammatik stinker "det är inte mitt starka ämne" jag hade svårt med hemsidan så om du har en hård tid med ett steg kli...

Att lägga till djup (och skryt) till IKEAs annars platt sexkantiga Hönefoss speglar

IKEA gör några trevliga och avgjort inte vanligt torget speglar namngivna "Hönefoss." De är sexkantig form och kommer i en låda med 10 för $15 (5 varje i två olika nyanser av brunt). Du kan läsa allt om dem på IKEA "Speglarna ser ganska bra...

Början Microcontrollers del 8: Lägga till en knapp till mikrokontroller och göra det göra något

En mycket enkel och lätt sätt att tillhandahålla för mänsklig interaktion med mikrokontroller är att infoga en knapp i kretsen. Att kommunicera med datorer som använder två viktigaste inmatningsenheter: musen och tangentbordet. Ett tangentbord är ing...