Göra billiga Steampunk handskar/armarEver ville bli en del av steampunk kultur men du inte har råd med något? Im på samma båt som du! Här Visa ill dig hur man gör steampunk handskar av skräp runt huset eller väldigt billigt material. Fantastiska steampunk är det finns inget rätt eller fel sätt bara vara kreativ!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga steampunk kulspetspenna.

Hur man gör en steampunk inspirerade penna.Steg 1: material. Material behöver du:-Billiga penna (kanske några extrafunktioner, jag gick igenom 3 försöker göra detta)-liten metall slang-tråd, skruvar (andra små steampunk småsaker)Steg 2: Ta bort plast...

Billiga Steampunk Chess Set

Detta projekt var inspirerad när jag såg en steampunk nötter en bultar schack för 200 pund på etsy (du inte kan länka till den längre) och tänkte "Rip off, jag kunde göra så billigare". Så jag gick till butiken för lokala hårdvara och efter över...

Billiga glidande handskar för lång ombordstigning

dessa handskar är billigt, lätt och tålig. De är mycket roligt. De är också super lätt att reparera. Och du kan ta dem av handsken för regelbunden användning. Jag har sett handskar online och var där. De är som femtio spänn en bit. Dessa är gjorda av...

Billiga Steampunk tangentbord

40% komplett, bära med mig ***Hej killar Jag vill börja med att säga förlåt, detta är min första instructable och jag har ingen aning om jag gör detta korrekt. Nåja jag försöker mitt bästa! Detta projekt är inte för svag i hjärtat, eftersom även efte...

Snabb och billig Steampunk glasögon

jag gjorde dessa glasögon (inte glasögon, eftersom det finns en brist på glas) så att jag kunde ha något fancy titta över mina ögon när jag agerar alla steampunk. De är ganska enkla och mindre som tog en halvtimme att göra, även kommer fina Tuningsen...

Smuts billiga SteamPunk PC

jag har för er det billigaste sättet att ändra din PC. Min nuvarande mod är ofullständig men det kommer att ge dig tillräckligt med information och idéer för att starta din egen med inte mer än en burk sprayfärg och metal band.Steg 1: Först få en rul...

Billiga DIY kapten Hammer handskar

Hej! Jag är tillbaka igen (efter nästan två år) med en ny instructable!I grund och botten jag ska MetroCon nästa helg, och för att avsluta min genderbent kapten Hammer-dräkt (från läkare Horrible's Sing-Along Blog) jag behövde ett par handskar. Att d...

Hur man gör billig tillfällig skjutbara handskar

detta är hur man gör billiga och billiga skjutbara handskar. De är 1 tidsanvändning. De kan vara bra om du inte riktigt vet hur att glida ännu och du inte vill spendera en massa pengar på något du inte kanske gillar eller vara mycket bra på.Steg 1: v...

Steampunk USB-kabel

jag har sett många kreativa Instructables på DIY steampunk tangentbord, möss och andra USB-enheter, men många av dessa inte inkluderar "steampunking" en viktig del av dessa enheter – USB-kabeln.Detta Instructable visar dig hur man gör en snabb,...

Nightwing

Min fru beslutat att vara Poison Ivy för Halloween. Jag trodde Batman skulle vara en fin komplimang. Så min son bestämde han ville vara Nightwing. För dem som inte vet, om du vet som Batman och Robin, är det Robin alla vuxit upp. Det är Nightwing. Do...

Uppvärmning med eld

Fire---den grundläggande värmekällan för mänskligheten under mycket lång tid. Det anses vara en av de topp tio upptäckter görs av människor. Vi fortsätter att försöka förbättra den, hitta något att använda i stället för det eller bara inte använda de...

Bygga Halo Armor

denna vecka på [http://www, indymogul.com/bfx bakgård FX] vi visa dig hur man gör en futuristiska uppsättning utrymme rustning precis som Master Chief bär i Halo 3.Steg 1: Inköpslista -Bunt Heavyweight-papper-2 aqua harts startpaket-2 yds. Glasfiber...

DIY Cookie fräsar

det är dags att vara kreativ och göra din egen cookie fräsar!Detta är ett fantastiskt sätt att skapa en egen form utan att behöva skära mallar om och om igen. Personligen - jag har aldrig klippt en mall, men jag kan tänka mig att det skulle vara tråk...

Lätt halvvantar

Halvvantar är ett utmärkt sätt att hålla händerna varma samtidigt bibehålla användning av fingrarna. Detta är särskilt viktigt för dem med RSI, eller dålig cirkulation på grund av valfritt antal krämpor.Vem behöver halvvantar? Min mans mormor är en m...

Ratchet "Hyperflux Armor" del 3: Skiftnyckel och tillbehör

Ratchets skiftnyckel är hans främsta vapen. Det vänder bultar, bryter rutorna och krossar skallar. Mitt fokus när du designar skiftnyckeln var 40% form, 20% funktion, 40% hållbarhet, och 15% skrevs med wreckless överge. Efter halloween kommer min son...

Virka och gym skinnhandskar

jag var i behov för gym handskar eftersom huden på vissa områden av min palmer började bli ganska tjockt och lossnar på grund av särskilda övningar. Och handskar ser cool ;) Trevligt gym handskar kosta mycket. Jag kunde ha köpt billig cykel handskar...

Hur man gör Chicken Cacciatore - lätt!

Kyckling Cacciatore kan slå några som en svår maträttDet måste vara äkta att njuta av. Tvärtom!Varje kock verkar addera eller subtrahera till grundläggande receptet, som vanligtvis kräverkyckling, tomater, lök, paprika och några andra ingredienser.De...

Hur man gör en Neuron

Som inte behöver en extra hjärna cell då? Jag menar med alla "zombies" ute, verkar det bara rätt att bidra till kolumnen plus. Ange: Håriga Bobb. Han är en hjärncell för behövande vuxna. Jag började göra dessa varelser efter ett försvagande röre...

Hur till bygga Professional jonglering facklor

dag jag ska visa dig hur man gör professionella jonglering facklor. Detta är också min post för träbearbetning tävling. Min idé för detta började någon gång sedan. Jag har alltid varit förvånad om jonglering eld och knivar. Så som alla andra som vill...