Göra en bågskytte läder Arm Guard-introduktion

Ett tag sedan trädde jag bågskytte klasser. Som en del av "klass material" låna instruktörerna oss pilbågar, pilar och skydd redskap

Nu är jag inte säker på sedan när dessa klasser har gått, men att skyddsutrustning har ganska sannolikt sett fler händer och armar än vad de var tänkta att stå ut (och är fortfarande i bruk)

Och sedan finns det också ett tillfälle när det finns fler studenter än utrustning (och saker tenderar att bli långt messier sedan)

Naturligtvis människor är tillåtet att ta med personlig utrustning. och om det är personligt du slipper dela den

Andra problemet här var, Tja, det finns bara en armory (som jag känner till) som säljer Bågskytteutrustning. Det är på något sätt en lätt plats att gå till (för enbart student med några tid och utan bil) och det tenderar att vara overpriced...

Så, Tja, varför inte göra min egen utrustning?

-Material

Papper
Penna / penna
Läder
Sax
Galvaniserade (eller liknande)
Kall silikon lim (jag rekommenderar, men du kan prova med en annan sort) eller tråd och nål (om du har och kan sy skinn)
Skosnöre (tillval) eller andra

Se Steg
Relaterade Ämnen

Läder Arm vakter

IntroduktionUnder tröja säsongen blir mina armar repad och skära eftersom de utsätts för pinnar, tistlar och törnen medan du arbetar i gården och skogen. Även när det är tillräckligt svalt för att bära Långärmat mina armar är fortfarande stack och kn...

Finger fliken och bågskytte läder Armguard

Om du har varje skott en lång båge, som PVC-rör som finns på instructables, kan det ibland uppstå obehag av den båge sträng fästfunktionen på din arm. Du kan också ha känt besvär av drar strängen med fingrarna kala.Här kan du lära dig att göra en enk...

Läder arm bandet

awesome medeivel stil arm band tillverkad av skrot läderSteg 1: epuipment leatherläder hålslagarenVassa saxarmässing dubbarSteg 2: tillskuret läder du behöver skära läder till storlek oroa dig inte om du använder mer än en peSteg 3: tråd ans stud til...

Bågskytte läder armguard

eftersom många människor frågade på grund av min instructable för en arrow quiver ( hur jag gjorde min armguard, beslöt jag att lägga några instruktioner. Jag inte bygga mig själv (som på bilden), men om du bor någonstans avlägsen och inte hittar någ...

Kan är Commander A-arm Guard Installation

Denna handledning kommer att visa hur lätt det är att installera fabriken UTV A arm vakterna på kan är befälhavareSteg 1: Dessa a-arm skydd av fabriken UTV är lätta att installera och är gjorda av UHMW super tunga plast. Para av vakter är bara omkrin...

Läder Vader Samurai kostym

Här är den process som jag gick igenom göra min läder rustning för min Samurai.Steg 1: Bilda läder för Darth Vader hjälm Mitt första steg och de flesta är huvudsakligen läder samurai hjälmen. Det är en mycket ikonisk symbol, så jag inte ville formen...

Hunting 101

Detta instructables är att visa några tips för att hjälpa jägare förbereda där jakt att göra den mer framgångsrik. Jag kommer att berätta vad jag gör fram till jakten, under och efter samt vad man ska ta. Detta är redskap mot rådjur gevär jakt men må...

15-30lb PVC bågar

vi byggt dessa för scouter och de visade sig ganska bra, jag var mycket imponerad.Steg 1: verktyg och material vad du behöver:sunt förnuft (detta är inte frivillig)verktyg-värmepistolhandskaren potthacka sågvice rättsinnehavaren sak (du gör detta)mat...

Barbie Wreath

du kan göra en krans av precis vad som helst så länge du har tillräckligt av dem och du kan lista ut hur man fäster dem. Här är hur man gör en krans av Barbie dockor.Omnämnande av detta projekt på andra webbplatser bör innehålla en länk till www.ziea...

Miljö Air Quality Monitor

Jag ville bygga en miljö monitor. Delvis för att se vad som händer från dag till dag och också eftersom jag ville jämföra alla olika MQ sensorer och se hur de svarar på olika saker. Med hjälp av en Linkit en får mig att lägga till GPS-loggning för at...

5 minuters tazer

Ok nej detta är inte en riktig tazer, jag bara visste inte vad jag ska kalla det, dess som en av de små spratt leksaker att chocka folk, men mer kraftfull byggde jag detta på 5 minuter från saker jag haft i garaget dess döda enkla också så om din int...

Robot klo för Workshops!

Detta är en ny design för en enkel robot klo som kan användas för elektronik workshops! Klo kan förstå lätta föremål som pom poms och styrofoam koppar, och är en bra introduktion till en mycket förlåtande linjärt ställdon mekanism. Detta kräver en pu...

Witcher Cosplay - Geralt av Rivia

En av mina favorit spel år 2015 är Witcher 3, och jag älskar absolut kaer morhen rustningen, så mycket faktiskt, som jag själv att försöka göra min egen rustning med hjälp av äkta läder, handgjorda chainmail och flera tekniker som tillåter mig att gö...

Spartacus Costume by Corsophoto

De flesta av vad vi lärt oss om hur du skapar kostym, det var lärd på Instructables! Spartacus serien på Starz har inspirerat denna kostym. Vi är stora fans. För att se till att jag skapade kostym exakt, jag forskat romerska gladiatorer och slutade m...

Lemmings kostym!

Detta är en super snabb, nr-sy, spöklik smickrande kostym baserat på gammalt Psygnosis spelet Lemmings. Ingen kan känna igen det, men du vet! :)Dräkten har sammanställts ungefär en timme innan en händelse (start med material), så jag hoppas du ska fö...

Hur man gör en mesoterapi Session

vår vardag kan vara mycket stressande. Många människor känner att tiden går för fort, kör, rusa, arbetar hela tiden med en hel del ansvar på våra shoudlers. Och på toppen av det, på grund av att samma snabb takt, en hel del av oss att sluta med kroni...

Hur man 4gate i starcraft 2

Starcraft 2 är ett populärt spel RTS (real-time strategy). Den är uppbyggd kring 3 tävlingar; Protoss, terran och zerg. Varje lopp är unik och har olika styrkor och svagheter och kräver olika expertområden. Dessa raser skiljer sig avsevärt medan spel...

Portalen tema crazygolf kurs

så ett tag tillbaka en vän till mig beslutade han skulle fira sin 10000th dag vid liv med en crazy golf part, han närmade sig ett par av oss på London Hackspace och sade bara:"Vem vill bygga en kurs?"Att vara en allmänt kreativ galning sa jag ja...

Icke-funktionella Bazooka Prop

Om du vill göra en bazooka / granatkastare / några andra intetsägande vapen av canon-liknande doom men du inte har överlägsen skulptera eller träbearbetning färdigheter, frukta inte! Detta är den perfekta läraren för dig! (Observera att, om du har nå...