Göra en Bee vakuum som suger verkligenNär jag berättar för människor arbetar jag på att utforma ett bi vakuum svaret varierar normalt från tomt stirrar till chock. Alla vill veta vad sjutton en bee vac är, och varför skulle jag vilja suga de söta luddiga svidande bestar i en shop vac i första hand.

Som biodlare är jag tillfälligt anställd att extrahera bikupor från platser där de inte ville ha. Målet är att få så många bin ur väggarna utan att orsaka stor skada för mig själv, förbipasserande eller bina så att jag kan sedan flytta bina och deras kam till en Langstroth kupan låda där de kan hanteras för bättre hälsa och honung produktion.

Denna nästa uppsättning instruktioner kommer att följa mig som jag går igenom stegen i designa och bygga en Bee vakuum som suger verkligen (på ett bra sätt).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Laserskurna former för varmformning (vakuum som)

varmformning (vakuum som) är ett snabbt, enkelt och billigt sätt att bilda blad plast till användbara former. Ofta används för att producera dräkter, masker, teatraliska rekvisita, kapslingar och förpackning, dras den uppvärmda plastfolie över/i en f...

Sätt att förstöra ditt liv (eller göra det suger verkligen illa)

som vi alla vet (om du har bott under en sten för det gångna året), USA är mitt i det största ekonomiska s hålet sedan den stora depressionen. För många människor är varje dag en kamp att hålla sig flytande. Som ett resultat, kanske vissa av oss tyck...

Hur man ta piss ur en Egotist som du verkligen gillar.

En kär vän befordrades till en verkställande position av en större programvara release. För att uttrycka det milt, han blev full av sig själv, sitt ego svällde och blev han nästan outhärdligt att vara runt. Som sagt, vi alla älskade honom. Så jag ska...

12 bakning hacka som kommer verkligen komma till hands

Dessa 12 hacks har du bakning som ett proffs i köket....

Flera hardrives eller Opticle enheter i en dator som kan verkligen inte

första EVARSå jag gjorde detta instructable efter år av trolling och behandlingen runt jag slutligen hade modet att göra min egen. I ett nötskal visar jag dig hur man installerar hårdvara (i detta fall två IDE-hårddiskar och två IDE optiska enheter)...

Dammsugare som suger... eller snarare inte suger

denna upprätt renare höll på att gå in i en skip (container), frågade jag kasta-ee vad var fel och fick höra det inte ren mycket väl. Som det såg nästan nya frågade jag om jag kunde ha det och detta "fixa det" började.Jag fick den hem slås den p...

Hur man drar en dum katt som suger när jag Rita

detta är hur man drar en deformerad kattSteg 1: huvudet detta är da del där du rita huvudetSteg 2: kroppen dis är da del där u Rita kroppenSteg 3: design nu u giv det en utvecklingsstörd design och yer dun o ya och färg itz Emanuelsson rosa...

Drivlina i en GY6 skoter (4 taktsmotor)

från FleaBay till Craigslist skissartad lokala återförsäljare till loppmarknader runt om i världen i en miljon små variationer det finns massor av kinesisk-made skotrar ute med en gemensam drivlina design. Det finns ingen enda varumärke för dessa eft...

Hur du sätter samman en mönsterkort (PCB)

Hur du sätter samman en PCB av hand intro: kretskort eller PCB är kärnan i modern elektronisk utrustning. Utan dem skulle många av elektronik vi använder vara omöjligt att bygga. Datorer, mobiltelefoner, TV, Blu-ray spelare och sådant skulle inte exi...

Vakuumformning kostym Armor

I denna tutorial visar jag grunderna i vakuumformning process för en del av bröstet pansar. "JAX", en av min 7: e klass studenter ville göra en karaktär kostym inspirerad av jägare i videospel öde. Vår design är inte avsedd att vara exakt till n...

Bee Sucker

om du någonsin haft problem med bin du förmodligen vet hur svårt det är att bli av med dem utan du som stack eller bina dör. Om du röker ut dem, har du ingen kontroll över där de gör deras nästa hem och du kan inte använda "stinkande" honung. Ef...

En annan DIY vakuum tidigare

jag vet jag är verkligen inte den första personen att göra sina egna vakuumformning tabell, och jag vet att jag inte kommer att vara sist. Men eftersom jag gör en jag trodde jag skulle dela det ändå.Detta är en ganska standard design. Jag har en trär...

Vakuum ugn eller atombomb--du bestämmer

Jag ville bygga en vakuum ugn för torkning trä vid låga temperaturer. Jag kunde göra det på Tech Shop.Trä torkar i en ugn eftersom vattnet är flashad för att ånga. Detta sker normalt när du värma virket till en temperatur högre än 212 grader. När du...

Vakuum vägg Adapter för ren borrning

När du borra ett hål, skapar du damm. Det är sant för alla material, eftersom saker behöver få ur vägen att göra hålet. Det är värre för några material som är benägna till fina damm, som gips eller brick'n' bruk väggar, och till skillnad från en work...

DZ300A vakuum Sealer reparation

DZ300A vakuum Sealer är ett hushåll vakuum sealer som kan användas med någon typ av plastpåse. Med tiden förlorar vakuum sealer sug. Här ' hur till reparera enheten.Steg 1: Ta bort skruvarnaMed enheten unplugged från väggen, ta bort 7 skruvarna från...

DIY vakuum förpackning (aka den fattige Spacebag)

du har alla sett de Spacebag infomercials på TV lovar att tredubbla din lagringsutrymme med hjälp av en dammsugare. Väl är här ett enkelt sätt att uppnå samma effekt med material du redan har!Jag kom upp med detta medan packning för skolan och få fru...

RUSTIC Bee Hotel

Bin är en viktig del av vår ekologi. Många av våra favorit frukt och grönsaker skulle inte nåd våra trädgårdar och producera hyllor utan deras pollinering tjänster.Även gemensamma begreppet en pollinerare är honungsbiet, är våra trädgårdar mer benägn...

Hur man blir Vegan: 10 steg från en förvirrad rovdjur som en glupsk Vegan

Hallå där!Välkommen till rejäla Vegan: 10 steg från en förvirrad rovdjur som en glupsk Vegan! Detta är en instructable jag har utvecklat för att hjälpa människor som försöker att göra den svåra övergången till veganism lite enklare.Målet med denna ar...

Vakuum drivs fluidic bläck "LED" och kretsar

Här visar jag dig hur man byggerVakuum drivs FLUIDIC bläck "LED"Fluidic "LED" arbete utan el! Någon källa till vakuum är kan driva dem. Till exempel en spruta! eller en modifierad cykel pump för längre drift fluidic "LED" anv...