Göra en hi tech bild ram för billigadetta kommer att visa dig hur man gör en mycket billig fotoram som gör alla små digitala ramen sticker ut
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Origami hjärtans dag bild ram hjärta!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami bild ram hjärta. Njut av: D!Origami: Bild ram hjärta!Designad av: Origami - instruktioner!Tips: ta hand om din veck i början, och resten bör vara ganska lätt om du följer handledningen exakt...

Bild ram Jigg för tabellen såg

As en akvarell konstnär jag ofta behöver att utforma min konst. För att konstruera denna jigg/släde gjorde jag det på TechShop för att korrekt göra 90 graders sneda hörn och kunna göra ramar i mängd med exakt noggrannhet för varje bildruta och repete...

Hemgjord Mini fräsning Router Mill maskin DIY X Y Z axel bild ram CNC

Hemgjord Mini Router Mill maskin DIY X Y Z axel bild ram CNC fräsningVad gör du när du vill ha en fräsmaskin men inte har rummet eller medlen för den massiva professionell utrustning behövs för att skära anpassade delar? Jag fann mig själv med detta...

LED lysande flytande bild ram

För detta projekt kommer jag förklara hur man gör en LED glödande fotoram med 1/2 Polycarbonite glas och Färgskiftande LED strip ljus.Vid första jag tänkte jag skulle bygga en belyst bild inrätta men jag kunde inte bara sluta där. Jag var tvungen att...

IKEA Digital Video/bild ram

Detta Instructable vill jag dela med mig av min andra Raspberry Pi bygga från min blogg (makerblog.ch)Också som saga telefonen jag har redan publicerat detta på min blogg, men som med Fairytale telefonen jag ville göra processen att skapa ramen så lä...

Serietidning bild ram bilder

material: serietidningar-du kan få 50 cent diverse serier på mest serietidning butikertavelramar (min var från Marshalls)tejp (valfritt)saxSteg 1:Klipp ut din favorit serietidning bilder. De bör vara rätt storlek för dina ramar.Steg 2:Placera bildern...

Anpassningsbara bild ram-vägg lampa

i detta "hur man" kommer jag visa dig vad det tar för att göra en kreativa och användbara Valentines present, en anpassningsbar picture frame-Vägglampa!Min fästman älskar bilder så istället för att helt enkelt köpa/göra en annan vanlig, tråkig f...

Ful bild ram upcycled till smycken organizer

Vi har alla sett de smycken innehavare av tavelramar och hönsnät, Ja detta är samma koncept med bara en liten twist.Vad du behöver:FotoramTråd korg/hönsnätTyg ca 1/2 gården (två stycken är valfria)Lim/häfta pistolSaxNål och tråd (tillvalSteg 1: Komma...

Bild ram från gamla tangentbordet

jag tog en gammal beat-up tangentbord och använt det till spjällådan en fin fotoram.Steg 1: Hitta gamla tangentbordetJag hade detta slå upp tangentbordet men andra kan hittas på loppisar, loppmarknader, sparsamhet butiker.Steg 2: Ta isär Här hade 5 s...

Bild ram clamp

detta är det enklaste sättet att klämma en bildram och håll den fyrkantiga medan limmet torkar.Du ska behov-Flätade band,8 små block,En tavelram redo att limma upp,Några naglar,Lim,Steg 1: Ställa in för en torr körning. Lägga ut den ram som uppåt på...

5 minut bild ram prydnad

detta är ett projekt jag gjorde i skolan för mina föräldrar. Det var mycket enkelt och du kan göra det från regelbunden hushållsbruk material. Detta är också bra för en sista minuten gåva.Steg 1: Material och verktyg Behöver du:1. ett CD-fodral (klar...

Alla hjärtans bild ram

Dess den tiden på året igen. Alla hjärtans dag. Många män fruktar denna dag, eftersom det påminner oss om vår konstant brist på kreativitet när det gäller att tänka på en present till våra betydande andra. Men varför ge in frestelser ta den enkla väg...

3D bild inrätta DIY

Här är fotoramar som ger en 3D-effekt genom att lägga över bilder av lager, beroende på om föremålen är mer eller mindre långt in i perspektiv.Det är lätt. Du behöver:ett foto eller tapeter.en mycket tjock fotoram.kartong-penna eller autrematiere tjo...

3D-tryckt bild kopia bifogad fil

Kom ihåg filmen? Även om du inte, det finns en riktigt bra chans ett mörkt hörn av ditt hus är packad fast med gamla diabilder. I mitt fall inte bara har jag bilder som jag personligen sköt 30 + år sedan, men jag även ärvt större, äldre, bild samling...

Awesome makroen fotograferar ((göra den perfekta Instructable med lätt alltid i fokus makro bilder))

enkelt makro bilder, kan du få resultat så här med skakiga händer, medan du andas normalt, även efter att ha några för många öl (ja datorn gör att fokusera för dig)Göra den perfekta INSTRUCTABLES med denna enkla, billiga kanske även gratis makro bild...

Bild tillbehör ramhållaren

detta instructable handlar om hur du kan göra en tillbehör innehavaren av en kasserad bildram! När du arbetar genom projektet ser du att det är inte bara lätt, de olika saker du kan göra för att anpassa det är oändliga. Följande är den grundläggande...

Passar konstverk i trä ram del 1

Wood bild ram församling (kallas passande en bild). Denna video tutorial är bra för alla som vill anpassad ram konstverk själva. Det förklarar hur du monterar din metallram, hur tar man bort papperet som täcker av plexiglas, installera konst i ram, h...

Passar konstverk i trä ram - del 2

Wood bild ram församling (kallas passande en bild). Denna handledning är bra för alla som vill anpassad ram konstverk själva. Det förklarar hur du tar bort papperet som täcker av plexiglas, installera konst i ram, hur man fäster konst i ram, och hur...

Hur man gör en anpassad bild inrätta (för en Star Wars bild)

det är lätt att göra en kund bild ram bezel med hjälp av matboard (den tjocka bild inramning bezel board) och en laserskärare. Detta skapar en mycket presentabel souvenir för din Star Wars (eller andra tema) fototillfälle.Jag gjorde det på TechShop....