Göra en kartong och Duct Tape tabellhar du någonsin behövt en liten, lös tabell att arbeta på ett litet projekt? Jag vet jag har. Varje gång jag där på soffan, flytta jag bara den lilla tabell över till framför soffan för att ställa in min mat och dryck på. Och ännu bättre, den är gjord helt av kartong och tejp, så det är mycket lätt och enkel att flytta runt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kartong och Duct Tape uteplats tabell

Behöver ett extra bord för gården eller uteplats? Kanske du ibland har ett par personer över och inte vill investera i extra möbler som bara används ett par gånger. Eller, du behöver bara en speciell plats att ställa in ditt paraply drinkar. Mest pri...

Kartong och duct tape målet

detta är hur du gör en kartong och duct tape mål.Steg 1: material -kartong-tejp-saxSteg 2: Ta en bit kartong och skär det som på första bilden nedan. Än tar en annan bit kartong, samma höjd, och rita din person på den.Steg 3: Skär personen ut och sil...

Hur man bygger en kartong och duct tape båt

Båtbygge är kul, men kan vara tidskrävande. Om båten är byggd för som en tvåsitsiga, då tiden tillbringade making tar det längre tid. Kom ihåg att göra mätningar av båten innan du börjar. Inte ögongloben det, eftersom det oftast inte fungerar. Ha kul...

Kartong och duct tape iPod-fallet

igen om du gillar det Vänligen rösta för det i kartong och duct tape tävling!!! Nu kan komma igång, detta är en enkel att göra jag pod fall från silvertejp och kartong. Det håller din i pod tätt och kommer att skydda den från små droppar.Steg 1: Saml...

Kartong och duct tape anslagstavla!

Detta Instructable visar dig hur man gör en anslagstavla av enbart silvertejp och kartong. Du kan också behöva tumma nubb att lägga grejer och något att hänga upp.MEN!!! Jag gjorde detta en liten, eftersom jag redan hade en och behövde inte en annan....

Kartong och Duct Tape avdelare för skola

material:Skrota kartong (klipp till skriva storleken för din pärm)SilvertejpHålslagarenSteg 1: Steg 1 Hole punch din kartong (på vänster sida)Lägg till silvertejp band, som täcker hålen.Steg 2: Steg 2 Vända papp, och duct tape som sida. Inte Täck hål...

Kartong och Duct Tape Viking hjälm

denna guide kommer att lära dig hur man gör en viking hjälm ur ingenting men duct tape och kartong (och lite andra grejer). Jag gjorde detta för att göra till lär tävling så här är frågorna:Vad gjorde du?Jag gjorde en viking hjälm! Detta är faktiskt...

Kartong och Duct tape solugn

detta instructable handlar om en sol ugn jag gjord av en gammal tavelram, två kartonger, några duct tape, aluminiumfolie, vitt lim och skrynkliga tidningen. Du kommer att behöva hitta en bildram. Jag använde vanligt glas men härdat glas skulle vara b...

Kartong och duct tape Kunai

jag har alltid haft att göra papper eller kartong vapen ur allt jag kan hitta. Detta är en av mina favoriter.Material-2 papp flaxar omkring 5x10in.1 duct tape rulle (du inte behöver allt)1 brytkniv1 härskarepenna eller pennaSteg 1: Gör kartong former...

Kartong och Duct Tape båt

Material2 cykel lådorbrytknivmassor av silvertejp (vi använde 7 rullar)Gorilla limSemi eller högblank utomhusfärg (för bas färg och dekoration)målarpenslarmåttbandmarkörerskala (för att fastställa passageraren och båtens vikt att sedan hitta tätheten...

Kartong och Duct Tape klockan

material:Klocka ($2) från dollar storeSilvertejp ($1) från dollar storeKort ombord (gratis) kom med klockaPenExacto knivBatteriSkruvmejselTotal kostnad: $3Steg 1: Steg ett: få klocka delar Vända klockan och hitta skruvarna som håller den samman.Fasts...

Affisch styrelse och Duct Tape Sedelklämma

detta är pengar klipp som jag gjort, modellerad av min pappa. (Nej, är inte hans duct tape, det är läder)Steg 1: leveranser Affisch styrelseSaxTångSilvertejpEn dollarEtt kreditkort storlek objekt2 magneter (inte för stark) (eller kardborrband)Ett gem...

HailStorm Decepticon dräkt tillverkad av kartong och duck tape

detta är Instructable för HailStorm decepticon i transformatorer... Jag ville göra en transformator. men jag ville ha några ganska stora eldkraft... så vad är bättre än ett par raketer... på du axlar?Steg 1: material MaterialStor kartong eller mindre...

PVC och DUCT TAPE kajak

jag gjort denna kajak förra sommaren, men jag har nyligen gått med Instructables. Detta blir första gången jag gör detta så ha tålamod med mig om mina instruktioner är inte perfekta. Jag gillade verkligen att göra detta och jag njöt också rida den. D...

Paracord och Duct Tape Keeper

Hämta inspiration från MP #14: utomhus Paracord & Tape arrangör Mk.IV av Lets_Prep_Together som beslutat att göra en till mig själv.Jag kunde inte hitta PVC skum ark någonstans (Alex var fick du din?)Så jag tänkte göra mig av hardboard. Det kallas oc...

Kartong och "Brottsplats" tape robot soptunna

när jag behövde en ny lagerplats för mitt klassrum jag beslutat att göra det själv. Eftersom vi bara hade köpt en ny dammsugare för en annan konst klassrummet hade jag en mycket stor kartong med en fin bild på vac på den. Jag använde detta för att gö...

Kort ombord och Duct Tape portfölj

detta är en enkel instructible, med lite tålamod kan någon göra it.lets börjar! Vad du behöver: en stor kartong, röd och grå silvertejp, kardborrband, något att använda för handtag, en hobbykniv, och en mycket skarp knivSteg 1: Gör huvuddelen Skär ut...

Gem och Duct Tape bok märken

Steg 1: Saker som behövs TejpSysterGemSteg 2: skär Klippa bandet för att passa gemetSteg 3: placera Placera gemet på bandetSteg 4: Dolly Polly Rulla gemet i bandet och trimma om villeSteg 5: gjort Vet du använder det nya bok märket...

Hur man gör en K'nex och duct tape lampskärm

detta är mycket lätt att göra!Leveranser: Lampa, silvertejp och K'nex.Steg 1: Välj en lämplig lampa.Steg 2: Bygga en ram (designen varierar från lampa till lampan, så förhoppningsvis min kommer att ge dig några idéer)Steg 3: Slå in den i silvertejp!...