Göra en miniatyr fällbara Pocket Katana (video)


jag har en blogg på www.makerweekend.com! 111!

!!! Vänligen ränta och rösta här kompatibel!

Någonsin velat ha en samarai svärd? Inte villiga att bli anklagad för att ha en konstig vapen besatthet? Då pocket katana är för dig! Slutligen en liten svärd som smyg kan du bära med dig varje dag och att öva på ditt skrivbord. Ninjas skulle vara stolt över denna hemliga vapen.

Detta "vänners kompatibla är i en tävling, så ganska vänligen ränta och rösta :)

Detta blad är bra för fragmentering pappersark och visar frukter och grönsaker vars chef.

Om någon av er miniatyr smeder ute gör några coola blad, skicka mig några bilder och vi kan handla :)
jag har några bilder av hög kvalitet på färdiga bladet här.

Relaterade Ämnen

Miniatyr fällbara Pocket Katana (Galleri)

jag gjorde en I'ble på hur du gör din egen, här.Vänligen ränta och rösta! Jag har också en blogg, här!Några av dessa är katana jag gjorde i den "vänners kompatibla länkade ovan. Den med längre blad och kanji är version 2.0....

Hopfällbar Pocket armborst

fick jag uttråkad en dag i skolan så jag tog ut några pennor, sax och tejp och gjorde detta i ungefär en timme. Detta är första armborst jag sett som är hopfällbar.Steg 1: material För att bygga armborst, du behov-leveranser-•3 normala disponibel pen...

Ihopfällbar Pocket-Sized Cornhole spelet

Hej alla! Har du någonsin fått uttråkad mitt i klassen, eller kanske under ett möte? Det finns nu en lösning! Skåda! Med detta lätt bärbar vikbar cornhole spel, kan du ta roligt i cornhole med dig i fickan. Den kan vika in en resväska och vika tillba...

Fällbara Pocket katapult

beskrivning är i namnet.Material-tunn popsicle pinnar-tejp-rubberband-Varmlimma-liten sak som en kapsyl för ammo att passa in i-kort lådaSteg 1: Få behållaren Få en behållare från en kort låda [du kan vanligtvis få dem från en souvenir butik]Steg 2:...

Fällbara Pocket såg göra från Jig sågar blad

viks såg använder jig sågar blad, en pop niten med brickor och en remsa av nylon eller andra hård plast.Steg 1: Skär handtaget. Såg en kortplats för blad (Obs: slot går inte genom baksidan av handtaget)....

Ihopfällbar stol

detta är en modell eller miniatyr hopfällbar stol kan användas som en vägledning för att göra din egen hopfällbar stol, göra praktiska du kan skalbara dimensioner upp to10:1, plywood istället för papp och gångjärn.Se mer påSteg 1: jag gjorde denna mo...

Nyckelring fällbara lockpick (nu uppdaterad med spänning skiftnyckel)

omvandla en billigt nyckelring kniv till en lätt att bära fällbara pocket pickSteg 1: Lista • Du behöver en nyckel fällkniv, när jag får lite mer övning på Billigt $2 ettor som bilden ovan, jag kommer förmodligen titta efter låsning av SOG. Jag fick...

Hur man Speed Paint Ork miniatyrer

i denna tutorial kommer jag visa dig hur att måla Orks i rask takt och producera tabellen standard miniatyrer. Denna process kan också tillämpas på andra miniatyrer.Steg 1: Video Ber om ursäkt för bristen på stegen som jag fick före mig själv med vid...

Göra en två blad fickkniv

göra en två fällbara Pocket kniv tillverkad av PVC & bågfil.Steg 1: Delar och verktyg som behövs För att göra en två fällbara Pocket kniv du behöver 1/2 "pop nit, 2 brickor och"tunnväggiga"klass 200 PVC. Dags att göra ca 1/2 timme. Verk...

7 saker att fixa eller göra med Oogoo

silikon täta hacka in i alla typer av nyttiga saker. Detta lim har de unika kvaliteterna av hålla sig bra till vissa saker och inte andra. Detta gör det lätt att kasta i många former. Om du lägger till majsstärkelse, den kan kasta eller bildade eller...

Hur man väljer rätt Survival Knife

detta är min guide för hur man väljer rätt överlevnad kniven. Detta är ingalunda en slutgiltig lista, eftersom det beror på din personliga smak och situationerna du är sannolikt att vara i, men jag hoppas att berätta några av de huvudsakliga funktion...

Kid hantverk - bad Spa te väskor och påsar

jag gjorde detta projekt med några av barnen jag arbetar med. Vår yngsta hantverkare för detta projekt var fyra år gammal, vår äldsta var nio. För säkerhet resonerar vi hade fyra år gamla användning en trubbig broderi nål och tråd, sömmar en 7 år gam...

FÖRKLÄDE för HOLDING

alla har en Väska för Holding dessa dagar, men ingen har ett Förkläde för Holding. Med dess flera räfflade fickor alltid hållas öppen att ta emot, dess olika mjuka fickor för att hålla saker nära och en glödande naturliga 20 dö för att rädda dig vid...

DIY Mini lödning rök Extractor

Lödning är kul! Andas otäck rök inte. Denna guide visar dig hur man bygger en "mini" men kraftfull lödning rök extractor. Med en 32 CFM dubbla fläktar församling och ett litet fotavtryck, det packar bort enkelt för lagring eller gör ett bra komp...

POCKET-LYRA, elektronisk, miniatyr

Göra en lyra liten nog att passa en ficka [pokit-lyra]. Enkla elektronik för stora ljudet... Låg kostnad för.Steg 1: Hur POKIT-LYRA TILLKOMReferens Pocket Ukulele utgiven Sept 21,2011 av Mistic. Det instrumentet hade 4 strängar byggs som en typisk Uk...

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

Nail Katana

Detta instructable kommer att visa dig hur man gör en fullt functionnal miniatyr blad samt en miniatyr balja - tidigare från en vanlig järn spik, och den senare från en remsa aluminium kan. Även om inte tekniskt en sann katana, trodde jag jag skulle...

DIY Pocket Protector

kanske jag har spenderat för mycket tid på Instructables huvudkontor, men jag vaknade i morse med en plötslig lust att göra mig en pocket beskyddare.När han ser hur cool min ficka beskyddare var, begärt alla andra på Instructables att jag gör några f...

En Wiccan Pocket altaret

jag ihop detta altare att ta med mig när jag reser eller att göra ett hem besök en sjuk medlem i våra ritual som har begärt healing. Det ingår i ett fall för glasögon.Jag tror en liten, mycket portabel altaret skulle vara bra att läsarna av många rel...