Göra en nattlampa från en trädgård prydnadJag behövde hitta en bra nattlampa för min sons dagis. Men istället för att bara köpa en traditionell nattlampa, beslöt jag att göra en som var lite mer dekorativ. Jag hittade en fin trädgård prydnad i form av en uggla som passar bra med andra dekorationer i barnkammaren. Jag tog bort den ursprungliga solar belysning kretsen och ersatt det med ett nytt ljus och nätadapter. Slutresultatet blev en färgglad Uggla nattlampa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LED Dawn / Sunrise väckarklocka, nattlampa & säkerhet ljus - Arduino kompatibel

som nätterna förlängs successivt under hösten 2011, jag upptäckt glädjen med Arduino och trodde att det skulle vara ett bra sätt att genomföra något som jag har velat ha en lång stund - ett skonsamt sätt att vakna upp på en vintermorgon. Tyvärr, det...

En nattlampa på lasrar

ett snabbt enkelt sätt att göra en anpassningsbar nattlampa på en laser.Material som behövs:Tillgång till Corel Draw (thanx TechShop)Tillgång till en laserskärare (än againTechShop)En 1/4 "X 6" led strip (än lumenedge)1/8" tjock 24"X 1...

Asiatisk stil motion sensored nattlampa

ganska enkelt nattlampa som startar när du vinkar handen över den.MatboardNål och trådTrasa eller papper (jag gillar strukturen på tyg, men jag antar att papper skulle bidra till att sprida ljuset mer)SaxLimPenna och linjalDremel eller hål hålslagRör...

Bokmärke-nattlampa

Kombinera en nattlampa med ett bokmärkeSteg 1: Hyvling och material Så det första jag drar min idé att se om och hur den skulle eller skulle kunna fungera och slutligen för att kontrollera vilka material jag behöver:så jag tog några skit oakwood, Ple...

Någonstans nattlampa med Chibitronics

Min hund, Jasmine, börjar bli lite gammal. Jag har haft henne i 15 år och hon var vuxit när jag fick henne. Vi har en hund dörr ställa för sin men en natt hon kissade framför i duschen i stället för utanför--vi misstänkte hon bara inte kunde hitta hu...

9-volts Star burk (eller bärbar nattlampa) från gamla Walkie-Talkies

Jag ska vara ärlig med er, jag är 24 år gammal och jag behöver fortfarande en nattlampa ibland. Jag har haft gott om tid att undersöka alla typer av ljus, rörelse-kontrollerad, ljuskänslig, föränderlig ljusstyrka, etc., men ingen har haft den charm e...

Skapa din egen Solar Powered murare burk nattlampa från skräp

det är våren vilket naturligtvis innebär två saker:-Regn, snö och snö-spadar har lämnat wornout, skadade och trasiga sol trädgård ljus på gården.-Plantskolor kör specialerbjudanden på nya sol ljus (jag hittade flera butiker som säljer dem för $1 styc...

Gotiska gargoyle solar nattlampa

jag har haft denna gargoyle nattlampa sitter runt i år, men aldrig fick mycket användning av det, eftersom det tar en specialitet lampa som jag aldrig tycktes ha tillgängliga. Jag tog denna lampa till våra fritidshus i Brasilien och här det samlat da...

Högspänning steampunk plasma nattlampa

Baserad på den mycket detaljerade instructables av Junophor och amiral Aaron Ravensdale jag har byggt en steampunk inspirerade nattlampa. Med hjälp av en enkel smyckeskrin, några skrot mässing och koppar bitar här och där, en högspänning krets byggs...

Jam Jar nattlampa (slott)

I detta instructable jag ska visa dig hur till återvinna en gammal burk i en charmig nattlampa som kan användas i sidan eller ut dörrar och kan lämnas utan uppsikt så den inte använder en öppen eld.Steg 1: Verktyg och material MaterialEn burk.Polymer...

Lägga till nätsladden i batteridrivna nattlampa

tror jag batteriets i dessa dröm ljus saker kör ut sätt att fasta. så vi gör vår egen strömkälla att plugga in i väggen av en gammal telefonladdare.Steg 1: strömförsörjning vi måste kontrollera polariteten av binder med rep från strömförsörjningen. D...

Athena Uggla kudde nattlampa-Lilypad Arduino

IntroduktionFör min teknik för ungdom i bibliotek klass fick jag experimentera med en cool bit teknik som kallas en Lilypad Arduino. Denna typ av Arduino ombord är specifikt för e-textilier. Moderkortet för Arduino kan programmeras och komponenter so...

Happy Star nattlampa

jag är typ av besatt stjärna objekt i allmänhet och jag såg den fina Instructable på att göra en Shoji-stil bordslampa och tänkte jag kunde modifiera den för att göra en liten allmänbelysning för vårt kontor/gäst sovrum.Jag bör tillägga att jag gjord...

LAMP projekt. Lägga till nytt liv med inre nattlampa och målade skugga

för ett tag sedan jag köpte bordslampa glas vas på en loppmarknad. Jag ville inte det men det var i slutet av dagen och damen ville bara bli av med det så hon inte skulle behöva packa och ta tillbaka hem. Det var prissatt till $20 men hon erbjöd det...

Förvandla en nattlampa till en Laser Target

Jag ville dekorera en tårta för en Laser Tag födelsedagsfest, men jag hade inte tid, budget, eller kunskap. Jag kom upp med ett sätt att använda en nattlampa som laser mål och införlivade det i en låda som kan placeras bakom en odekorerade affären ka...

Minion ljuslåda (nattlampa)

IntroduktionJag gör en liten låda som ser lite ut som en gunstling. Insinde är rutan där ett ljus, när du stänger rutan ljuset tänds. Ögon och mun för minion se igenom så blir rutan lite ljus.Måsten:-Rutan måste öppnas och stängas-Rutan behöver en lj...

LED-nattlampa som tänds i mörkret

min första instructable! Detta är något jag ursprungligen gjort för en vän som använder det fortfarande. Det fungerar mycket bra på att lägga till en trevlig omgivande ljus i ett mörkt rum. Jag gjorde detta instructable eftersom jag beslutat att göra...

Color Changing nattlampa - Arduino Microcontroller

så, istället för att köpa en nattlampa för min barnens rum, jag bestämde mig för jag kunde göra ett mycket bättre jobb av det. Denna nattlampan cykler genom 1500 färger på 7 minuter och startar när det är mörkt och stängs av när det är ljust. Det är...

Konstellation nattlampa

Detta projekt var inspirerad av en medarbetare och är en bra övning att arbeta på din lödning färdigheter. Jag gjorde en konstellation ljus för min dotter. Du kan enkelt justera detta projekt för att passa ditt eget horoskop-projekt. Jag föreslår int...