Göra en pedal för roterande Linux kubenjag postat nyligen en instructable om ett fotreglage att gömma alla fönster i Windows XP, men jag tillbringar större delen av tiden i Linux programmering drupal webbplatser, så jag gjorde en att användas "på jobbet också" = P

Häromdagen hittade jag en gammal oanvänd sport hjul, tillsammans med dess fotpedaler, jag trodde det kommer vara trevligt att använda pedalerna för att rotera kuben skrivbordet i Linux, bara för att visa upp eller imponera på några nya kunder... väl inte riktigt.

Jag har konfigurerat min Linux Desktop effekter (jag har installerat Ubuntu 8.04) detta sätt:
När du trycker på Ctrl + Alt + höger pil kuben blir rätt, och
När du trycker på Ctrl + Alt + vänster pil kuben roterar till vänster.

Så kommer vi att göra en övergång till mekaniskt tryck på knapparna i rätt ordning för att uppnå effekt

Detta instructable är mycket billigt, men det kräver lite arbete.

Tack och ha kul!

PS Några extra bilder på: min blogg

Se Steg
Relaterade Ämnen

Legacy nätverk med linux.

Vi redan har gjort nätverk med xrdp och ltsp. Nu, detta är ett mycket bra sätt att använda äldre utrustning. Speciellt i en nödsituation. Kunskap om med hjälp av kommandoraden krävs. Mus jockeys behöver inte tillämpa. Jag säger det med kärlek. De fle...

Lätt stealth fotreglage / pedal för att minimera fönster och Visa skrivbordet

jag tillbringar större delen av tiden på en programmering, och i en fråga om ingen tid jag avsluta med alla min skärm verklig stat fylld med windows. Även är för det mesta mina fötter mycket lat, så jag tog idén jag såg någonstans att göra en mycket...

Passiva Overdrive Pedal - det är rätt, inga batterier!

Detta är min första instructable, så behaga bli slag. Jag hittade en instructable ett tag sedan som talade om en passiv overdrive - black ice. Detta kan köpas för skyhöga priser, men någon fick reda på att det bara var verkligen ett värde av cirka £1...

GM Arts överväxel Pedal bygga

Jag kommer här att dokumentet ett av mina mest framgångsrika elektronik projekt genom tiderna. Om du spelar gitarr och du kan bygga elektronik är detta en perfekt passform för dig! Jag hittade schematiskt för detta projekt på Internet här:http://www....

Min Pedal ponny: en kostym för din cykel

Jag byggde denna häst klä upp min cykel för kryssaren Rider, parader, speciella händelser. Jag gjorde det så enkelt fäster med zip band och inte permanent bo på cykeln. Jag satte den på cykeln när jag ta bort min bil rack och jag är vid evenemanget,...

Lätt MIDI bas pedaler från din gamla MIDI-keyboard

Organ pedalboards har funnits sedan 1200-talet. Idén är fantastiskt!Du kan använda dina fötter för bas arbetsuppgifter medan fingrarna är upptagna med att spela högre register. Naturligtvis kan du också använda MIDI pedalboards för högre ljud som spe...

Använd fotpedalen öppna Linux terminal

så här är hur jag gjorde min fotpedal används för att starta Linux terminal genom att använda en Arduino. Den är gjord för att jag är styrelsen för att trycka på ikonen terminal med min mus.PS Ledsen för min engelska. Jag är från Kroatien.Verktyg som...

Linux inspelning Studio programvarukomponenter

finns en hel del verktyg för Linux för att producera och spela in ljud av många slag. I själva verket, om du har en ALSA (PCI eller USB) eller FFADO (FireWire) kompatibel audio gränssnitt, hittar du att Linux kan träffa en massa inspelning behov, och...

Arduino gitarr Pedal

Arduino gitarr Pedal är en digital multi-effekt pedal baserat på Lo-Fi Arduino gitarr Pedal Ursprungligen postat av Kyle McDonald. Jag gjorde några ändringar till sin ursprungliga utformning. De mest märkbara förändringarna är inbyggd preamp och akti...

Gitarr Pedal - valbar diod Tube Screamer

Byggt efter den ursprungliga Tube Screamer 808.Steg 1: IntroduktionIbanez Tube Screamer är en av de mest populära overdrive pedaler som någonsin gjorts. Särskilt populärt med blues spelare, det ökar mellanregister för att efterlikna ljudet av en vint...

Bygga MIDI bas pedaler för omkring $150

MIDI bas pedaler, liknar pedaler organists spela basen noterar med, men istället brukade spela en MIDI-synt eller ljudmodul, har varit populärt under de senaste årtiondena. Förutom tangentbord spelare, har många elektriska basister, som Geddy Lee av...

3D skanning (fotogrammetri) med en roterande plattform - inte en roterande kamera!

Uppdatera 20/05/2015: lagt till ytterligare ett steg för att göra hela 3D använder endast freeware.Uppdatera 17/05/2015: lagt till lite bilder och genomsökningen av en mikrobrytare.Även fast behörigheterna i Sketchfab att tillåta nedladdning av de mo...

Arduino programmerbara 5 pedal kopplat

Söker efter en enkel programmerbara pedal kopplat över nätet var jagförvånad om de dyra redskap runt där... så jag kom ut med DIY lösning och hittade flera stora projekt men hittade dem alltför komplicerat (PCB Etsning...) eller kanske alltför dyra f...

Etsning glas med roterande verktyg

Beslutat att göra denna tutorial om etsning glas med roterande verktyg. Hade ingen aning om hur det skulle funka men jag är ganska nöjd med resultatet. Vanligtvis arbetar jag med trä så tänkte detta skulle vara ett trevligt projekt för bortom komfort...

Motordrivna roterande plattform

Jag behövde verkligen en roterande plattform, att lägga en produkt på det och få dramatiska effekter i videon. Detta ups-kvalitet video. Kolla in videon ovan för att veta vad jag talar om.Motordrivna roterande plattform kan användas för andra ändamål...

Lägga till pedaler eller ergonomiska knappar på datorns tangentbord

förvandla eSmacks öm knogarna till emacs excellence.tappity-Klonk-tappity-kran.ÖversiktAtt trycka på en knapp på en klaviatur stänger en krets. Lägga till en längre switch parallellt till en viss knapp genom lödning/koppar tejpning tråd inuti tangent...

Tilldela flera drev till Steam på Linux

Så jag flyttade en av mitt arbetsmaskiner hemma och eftersom jag egentligen inte behöver någon av windows-program jag permanent gått över till Ubuntu installationen (var en tvåfaldig stöveln setup).Nu behöver några månader senare jag lite extra utrym...

Bygga ett Linux-kluster - inskickad av BayLab för Instructables Sponsring programmet

någonsin ville ha en Linux-kluster att kritan siffrorna? Denna guide kommer att komma igång om att inrätta ett kluster som kan automatiskt ladda balans trådar och hjälp du lära dig hur superdatorer fungerar. Denna bild är hur mitt rum såg ut när jag...

Lumi: Linux Mint T-Shirt

först, jag måste verkligen tacka Instructables och Lumi för denna awesome chansen att prova en sådan cool produkt! Jag kan se alldeles för många användningsområden för det :)Jag är vanligtvis inte en för reklamföretag gratis (eller snarare betalar de...