Göra en robust trädgård vattning trollspö.Frustrerad med en billig vattning trollstav som bröt i min trädgård, jag bestämde mig att göra min egen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassad utomhus växten vattnas staven innehavaren

För personer med betydande funktionshinder kan utomhus trädgårdsarbete uppgifter vara mycket svårt. En traditionell 36" utomhus växt vattning trollspö (den typ som fäster till en slang) fästes till en fiske pole hållare med en Universalklämma som kan...

5 minut själv vattning Planters

Trädgården jag en spastisk fyra år gamla. Jag plantera en massa saker, få alla entusiastiska över det och sedan vandra ut och hitta något glänsande. Min stackars växter dö av uttorkning och försummelse och jag kasta en temperament ilska när jag har i...

Lätt-vattning tomaten Pot

En utmaning med tomater är att hålla dem vattnade samtidigt som de utvecklar starka rötter, särskilt när du vill odla dem i en kruka på grund av begränsat utrymme. Djupa rötter utvecklas när det finns djupa vattning. Om du är i ett område med torka o...

Upcycled Auto-vattna trädgården utlänningar

dessa små killarna är säker på att röva bort ditt hjärta. De är helt enkelt av denna värld!Dessa utlänningar fungerar precis som vattning jordglober som aquaglobes, men de kan göras från återvunnet gröna glasflaskor!De är perfekt för mindre container...

Upp och ner hänger själv vattnas jorden fylld ruta!

jag har använt DIY versioner av en egen vattning behållare med ett namn som liknar "smuts" (eller "brist") som väl så upp och ner tomat plantörer under de senaste par åren på min betong, andra våningen balkong. Här är hur jag tog fukts...

Lång nå vattning Lance från standard VVS kopplingar.

Detta är hur jag satte ihop en lång räckvidd vattning lance från standard delar i någon järnaffär.Under de åren jag har haft många vattning lansar som varade i ingen tid alls, de alla drabbats av samma gamla problem främst är att kort att vara riktig...

Själv vattning trädgård - med återvunnet vatten från en luftkonditionering

gjorde du någonsin märker att din central luftkonditionering har en slang som ansluter till avloppet? Jag har aldrig riktigt tänkt på det förrän en natt jag nästan snubblade eftersom vår gick över källarplanet. Jag skär slangen och placerade en pappe...

Campbell Planter - fullt 3D tryckt själv vattning Planter

Varje dag vi generera ton avfall, kasta vi bort saker som kan vara riktigt bra i rätt sammanhang. Start från denna punkt, jag har försökt att kombinera potentialen i 3D-utskrifter med en av de vanligaste typerna av avfall: mat och dryck burkar. Resul...

DIY själv vattning hund maträtt

Här är ett enkelt sätt att hålla din hund maträtt eller skål full av vatten så han eller hon inte ska gå törstig! Nyligen jag var på järnaffären och hade en 4" PVC koppel i handen och hade en ah-ha nu! Jag insåg direkt hur jag kunde göra en själv vat...

3D tryckt själv vattning Planter

Undvika risken för över eller under-vattna dina växter med detta själv vattning planter. Med en 3D-skrivare, kan du snabbt göra en attraktiv vatten-tight planter pott som kommer att hålla dina växter friska och passar in med din modernistiska estetis...

Avropet själv vattning System

Att vara en angelägen, men något oregelbundna tilldelning innehavaren jag lider av problemet att jag behöver min växthusgaser att börja mina växter men alltid arbete kommer i vägen och när jag kommer dit igen mina växter har dött grund av brist på va...

Automatisk vattning växten plantskola

detta är ett billigt och bra sätt att odla en massa plantor i ett litet utrymme.Jag använder en "fönsterläge i" veranda.Du behöverSlangar/trädgård slangarSub Pump (jag använde en 500 Watts för smutsigt vatten)HyllställOutlet TimerPlastflaska mös...

Automatisk växten vattnas enhet (enkel version)

detta Instructable kommer att lära dig hur man enkelt gör en automatisk anläggning vatten-er. Perfekt för när du ska på semester eller när du bara inte komma ihåg att vatten dina växter. Det kommer att ge en viss dos av vatten på oavsett schema som d...

Automatisk växten vattnas System

jag gjorde en automatisk anläggning vattning system genom att använda ett akvarium pump och elektrisk timer.Materialet kostade mig ca $60 vilket jag tycker är lite brant. Du kan förmodligen göra detta för omkring $40 med en luftpump istället för en d...

Automatisk vattning från en vatten fat

jag är lat. För några år sedan fick jag trött på att behöva manuellt vatten 15-20 krukväxter runt vår uteplats, så jag satte i en automatisk droppbevattning system. Jag hade velat köra samma system vid sidan av vårt hus där vi har 7 krukväxter och nä...

Awesomely automatisk Garden vattning Buddy - komplett med reservoar för näringsämnen.

Jag har den värsta lyckan med att komma ihåg att vattna mina tomater på en regelbunden basis. Jag har nästan dödat dem 3 gånger under våren redan. Så kvar min rumskompis beslutat om till min egen enheter skulle vi aldrig få någon i år. Vi tittade in...

Bygga en stor själv vattna trädgården & växthusgaser från återanvända material

Detta instructable visar hur jag byggde en mångsidig och låg underhåll ovan mark trädgård & växthus. Denna trädgård planter själv vattning, fukt reglering, själv fyllning, själv skyddade och bärbara (med hjälp eller utrustning). Även om inte helt gra...

Bygga en enkel Auto-vattning System från återvunna produkter

jag ett sätt att enkelt (och billigt) vatten min tomater via ett system. Jag byggde enkla waterers med 2 och 3 litersflaskor och tråd hängare. Min totala kostnaden utlägg för detta projekt var $1.16 för borr.Vattning priser:3-liters flaska: ca 48 min...

Själv vattning planter från mjölkpaket

Här är en idé för ett billigt och enkelt sätt att göra en egen vattning planter från ett mjölkpaket. Perfekt för skolarbeten, hem trädgårdsarbete projekt etc.Steg 1: Skär kartongenEfter rengöring av mjölkpaket klippte du det omkring två tredjedelar a...