Göra ett picknickbord 10 sitsigSommaren är här, så är det inte dags du byggt själv en överlägsen picknickbord och bad dina vänner runt om barbeque?

Följande två steg kommer att erbjuda dig möjlighet att titta på min bygga på YouTube, och plocka upp gratis planer för bänken. Efter det är det ner till instruktionerna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger ett picknickbord - en steg för steg guide

A detaljerad lätt för att följa video som visar hur man gör en enkel trä picknickbord...

Platta picknickbord från 1 ark av Plywood

Vi bor ett kvarter från Greenlake i Seattle. Fina dagar, om du inte får ett picknickbord av 10.30, är då du ute om lycka tills efter mörkrets inbrott. Vi älskar att ladda upp grillen och ha picknick i parken, men utan en tabell, kan det vara lite tuf...

Miniatyr picknickbord med tuggummi omslag

hur man skapar en miniatyr picknickbord med endast folie tuggummi omslag.Material som behövs: femton (15) tuggummi omslagTid och lite tålamodExtrautrustning: linjal, gradskiva.Komplexitet - låg-MedDetta är ett billigt och enkelt sätt att göra en mini...

Awesome picknickbord

detta är ett picknickbord som jag tänkte på och gjorde allt i en dag. Det finns 8 2 x 4: s att göra tabellen topp, 8 ben med två stöd balkar tvärs över varje uppsättning (en döljs just under tabellen) sedan finns det de vinklade 2x4s för botten av si...

Billig sol 5 volt laddare / nätadapter

i detta instructable jag använt 5 billiga sol ljus. Som jag minns att jag köpte dem för $2 vardera på Wal * Mart över ett år sedan.Det skulle vara svårt att hitta de Sol-cellerna för detta pris inte tala hela lätta monteringsarbeten etc.Steg 1: Låt o...

Attraktiv inomhus picknick bänk

Shabby Chic är i ropet dessa dagar, och med en picknickbord inomhus är verkligen som! Den låga kostnaden för att erhålla ett picknickbord, tillsammans med de otaliga kreativa sätten att bets/färg i tabellen är de viktigaste fördelarna att utnyttja et...

Skiffer: de enkla, anpassningsbara, minimalistiska nöjescentrum.

Det börjar lätt nog: en pojke, bygga möbler med hans pappa. Tja, vi ville bygga möbler, men allt de gjorde var att bygga en fruktansvärt överbyggd rullande skåp.Tio år senare, inför en äckligt, stökigt vardagsrum, en arg katt och en guttural, manly m...

DIY konkreta spelbordet under $100

så, min fru och jag älskar spel Settlers of Catan. Vi har alla expansion och älskar bara det. Vi har infört till spel till både vänner och familj, och när vi är värd för en spelkväll vår matsal är fylld. Kvällen går ungefär så här: inställningstabell...

Hur du Snowboard

detta är en instructable för alla som är intresserade av att lära sig att snowboard. Jag är en ivrig snowboardåkare, och jag känner detta bör hjälpa dig en hel del, plus jag ska sätta några arbete i detta så jag hoppas du njuter!Se till att du får en...

Fuktigt klimat Solar Dehydrator

denna dehydrator är min version av en övre Mellanvästern design. Jag anpassade det (vilket rekommenderas) för att passa den Fönstren jag hade på hand, som jag också använder för min förkylning-ramar. Dessa fönster var ungefär 32" av 32", som mat...

Bushcraft verktygssats

Bushcraft kan vara en rolig hobby och eller camping aktivitet. eller här är vad du behöver och hur man använder den. Bushcraft handlar om att göra och leva i den naturliga miljön.Steg 1: kniv den idealiska bushcraft kniven är en fasta blad kniv. En f...

Stjärniga jagare is Rodel

detta är ett projekt jag gjort för min väns födelsedag. Hans två favorit saker är Star Wars och dricka. Så kombinerade jag de två för att göra denna is Rodel. Medan detta inte har instruktioner, använde jag en motorsåg, borrmaskin med en en tum spade...

Bärbar sol spårning solpanel med A Windup klocka enhet

jag har bara konstruerade och byggde en hemmagjord solar tracker än kan enkelt ställa in att exakt anpassa till höjden av solen (eftersom det ändras dagligen, med årstiderna), och också troget följa solen, från soluppgång till solnedgång. Panelen spå...

Bets trä med Snapple iste

Detta är verkligen inte en ny idé. Människor har målat trä i år med sådana saker som färgämne, kläder dye, bär och bara om någon annan färgad vätska du kan tänka dig.Om du har följt mitt långsamma rörliga skolbuss konvertering projekt du vet att jag...

Ultimate Camp Box

Här är en ny metod till klassiska läger box eller chuck. Jag ville ha en ruta som lagras alla min matlagning redskap inklusive min spis, var lätt nog för en person att bära och lätt att bygga.Det finns två stora förändringar från de flesta boxar. För...

Vulkan picknick plattan

äta, dricka och vara Merry med detta alla i en mat och dryck bistå system. Alla älskar utomhus plockmat men med ena handen håller en tallrik, och en annan som håller en drink, det finns inga fingrar finns att faktiskt få mat till munnen.De värsta sak...

Arbetsbänk / pic nic tabell

Min trädgård är ganska liten så jag behöver inte alltför mycket möblerJag behöver en vacker picknickbord och en stark bänk arbete... Jag behöver dubbel ansikte bordSteg 1: Första steget metall arbete tillräckligt starka för att vara en fast bänk arbe...

Lära sig att svetsa

En vän uttryckt intresse för att lära sig att svetsa. Jag skriver detta för att ge en introduktion till svetsning för människor som henne. Det är också en plats att katalogisera några mycket användbara saker som krävde en hel del tid och läsning för...

Tunnband Bender

låg tunnlar göra bra säsong förlängning verktyg. De är mycket billigare än en hög tunnel och mycket mycket mycket billigare än ett växthus. De kan lätt göras från saker du hittar på din lokala järnaffär och plantskola. Elliot Coleman (en pionjär inom...