Göra ett Scooby Doo Haunted House rumför Halloween förra året, jag ville göra ett spökhus för vår årliga fest. Det var min uppgift att skapa ett litet spökhus för gästerna att gå genom för att komma till festen. Det skulle vara i korridoren eller mitt sovrum (det har en entré till festen). Jag valde sovrummet på grund av mer utrymme och använde hallen för inredning. Korridoren var blockerad. Ett diagram är på bilden. Dessa är stegen om hur man gör ett hemsökt rum.
Se Steg
Relaterade Ämnen

2011 haunted House med hjälp av instructables affischer

Halloween är vår favorit tid på året, vi planerar redan för vår 2012 tillhåll! Vi börjar den faktiska bygga av våra spökhuset i September, ett par timmar varje natt och en hel del långhelger och snabbmat måltider senare vi får spänningen i att skrämm...

Solid-State Halloween controller och hur man bygger en Haunted House

detta var ursprungligen en artikel i gör 03 där min awesome redaktör Paul Spinrad faktiskt gjorde en kopia av min controller och gjorde ett mycket bättre jobb som dokumenterar det än jag skulle. För styrkort, kolla om du behöver mer förklaring än "få...

Bygga en Pneumatiskt manövrerad Yeti i en bur för en Halloween Haunted House

detta Pneumatiskt manövrerad, bur Yeti var en del av 2005 Occidental Haunted House som var en idé av Dale Dougherty, redaktör för göra. En gigantisk Pneumatisk cylinder gör apan marionett verkar som om man försöker bryta sig ut ur buren. Dolda air li...

Scooby-Doo mysterium maskin barn säng

Min son var och är en fanatiker Scooby-Doo. Allt han ville för sin födelsedag var en mysterium maskin säng. Så började jag planera. Detta är min knytnäve instructable så tänk med mig LOL.Steg 1: Samla MATERIAL och information Ett barn säng är 27" bre...

Scooby Doo kartong elektriska mysterium maskin

Min systerson hade en födelsedag kommer upp & eftersom han älskar Scooby-Doo jag tänkte jag skulle göra honom detta mysterium maskin.Steg 1: Material jag använt.Samla upp material. Jag använde kartong från koppar kattfoder box avdelare, 4 kapsyler fö...

SCOOBY DOO VAN

Trasformation i Scooby Doo van.Steg 1:Glöm alla dina super bilar för att få cool uppmärksamhet! Detta mysterium maskin van höll på att hamna i skrothögen och sparades ursprungligen från det öde som det skulle användas som en lekstuga för barn leksake...

Vår 2010 Haunted House med idéer från Instructables

vår familj Haunted House började omkring 15 år sedan med barnen vill ha ett parti istället för att gå trick eller godis så vi inrett gården och alla hade roligt skrämma trick eller treaters. Nästa år vi lägga mer kraft på dekorationer och nästa år oc...

Mini Haunted House - Zombie Apocalypse

i över 15 år min familj och jag har byggt en HAUNTED HOUSE för grannskapet trick eller treaters, här är en länk till senast år resulterar i år min insanity svämmade över och jag beslöt att göra en miniatyr HAUNTED HOUSE diorama för ingången och inte...

Göra en Haunted House med hjälp av PVC-rör och plast fonder

detta instructable visar dig hur man gör en Haunted House från PVC-rör och plast bakgrunder. Det är lätt, billig och lätt att ställa in & ta isär. Den är tillverkad av standard PVC rördelar & pipe som du kan köpa på någon VVS leverans eller Big-Bo...

Kid storlek Lego Haunted House

barn älskar Lego, vuxna älskar Lego, jag har alltid älskat Legos trots att jag inte har ägt en enda Lego i ca 15 år. Förra året kom Lego ut med Monster Fighters serien Lego Haunted House. Nu en stor Halloween fläkt och ett fan av Legos, föll jag kär...

Haunted house pillars

Detta innebär att steg för steg jag används för att utforma, bygga och Visa min Halloween Haunted House pelare. Jag gjorde strukturen av 1/2" isolering skum och täckt utsidorna med tegel scen Setter plastfolie. Sedan tak jag toppar med mer isolering...

Scooby Doo födelsedag part tema spel

min son Kaiden bara blev 3 och han ville ha en Scooby part. Jag läst igenom internet för idéer och hittade massor av bra grejer! Jag tog ner anteckningar för varje sak jag gillade och tog bitar från flera olika källor. Jag trodde inte att spara länka...

DIY Haunted House

denna Haunted House skapades med ett kit från SVG skär.Det har två områden för lagring av överraskningar eller fester. Taket i fronten som lyfter för att avslöja ett lagringsutrymme. Baksidan öppnas ner till fyllning med massor av kul saker.Jag börja...

Farbror Boo's!!! Haunted House 2010

Hello ghouls and goblins!!! Detta bildspel är föreställande mitt hus inrett för Halloween inifrån och ut. Vi hade vår första någonsin Halloweenfest och jag väljer att göra det upp rätt. Jag hade varje rum i huset som olika scener och ut sidan inrätta...

Virka Haunted House

här är mitt virka hemsökta hus, med ett spöke, häxa, zombie (er halva zombie) och skelett, plus ett kusligt träd, några pumpor och en illavarslande siffra i fönstret.För att få denna skrämmande scen lever, jag lade till några specialeffekter, finns d...

Haunted House foto redigera

detta instructable visar dig hur du använder ditt hem, eller några hus, ser ut som ett spökhus. Jag bygger estetiskt för spökhuset på populärkultur, använda en stormig himmel, hårda perspektiv, mörka skuggor, dimma och desaturated färger för att skap...

Gastkramande Haunted House

i denna handledning kommer vi att täcka hur man gör mest blodisande spökhus där ute med en enkel, gratis bildredigerare som kallas GIMP. Dessa bilder gör fantastiska centerpieces och väggbonader!Steg 1: Lägga till moln Detta kommer inte vara så svårt...

Bygga en fängelsecell för en Haunted House

på grund av en ny layout våra tortyrkammare, där vi sätter i elektriska stolen och stock, behövs för att få en ny utformning. Naturligtvis vad som hade diskuterats gick i glömska när vi räknat ut vilka material vi hade att arbeta med och en stundens...

Haunted House fönsterluckor

detta är ett ganska snabbt och effektivt sätt att skapa realistiska, gamla fönsterluckor att bildskärmen spökhus.Steg 1: Montera material och verktyg Behöver du:-Stora blad av kartong (jag kommer från min lokala mikrobryggeri)-Razor kniv-Gips square-...