Göra mynta vanilj muffinsHej! Jag fick en idé... Jag läste en cupcake recipie bok, och jag ville göra smaskiga muffins. Jag läste om överraskning cupcakes att du sätter en karamell eller Hershey kiss inne och baka det sådär. Jag planerar på att göra dessa muffins för någon som gillar mint mycket. Så tänkte jag att jag kunde göra dessa med York myntverk. Jag hade några fler idéer, och det tog ett tag men jag skapade ett snabbt och enkelt recept för er alla. Njut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Dubbel vanilj muffins

dessa härliga vanilj cupcakes aldrig svika. Även die hard chokladälskare har en plats i deras mage för dem. De är delish och jag gillar alltid att dekorera dem och fylla dem med olika fyllningar såsom choklad ganache, choklad älg, konditorivaror gräd...

Gluten fri, Paleo vänlig, Delicious, vanilj muffins

jag älskar att äta. Jag älskar verkligen, verkligen att äta. Men ibland, fyllning mitt ansikte 15 timmar av dagen med mat jag inte ska äta kommer med ett pris. Och det priset mäts i tum. Inches runt min midja. Och ibland i chins. För att råda bot på...

Hemgjord hallon och vanilj muffins

dessa cupcakes är så lätt att göra och så läcker också - en otroligt lätt svamp och en glasyr som tar bort sötma jag hitta de flesta cupcakes har. Detta recept har aldrig svikit mig - jag har gjort dem för en kommission före och feedback är alltid så...

DIY lätt vanilj muffins

Vanilj Cupcakes, en enkel bas för att dekorera cupcakes. Lätt Peasy...

Vegan vanilj muffins

hoppas ni njuta av denna awesome recipie!Steg 1: Samla ingredienser Ingredients:1 3 / 4c mjöl1c-socker1 tsk bakpulver1/2 tsk salt1c mandel mjölk1 / 2c rapsolja2 tsk vaniljextrakt1 msk äppelcidervinägerSteg 2:Linje ett cupcake blad med 12cupcake liner...

Choklad Orange & vanilj citron

1. Baka choklad cupcakes och vit/vanilj muffins.2. gör krämig vit Frosting och dela den i 2 omgångar.3. med den första nedisning batchen, tillsätt citron arom och gula gel karamellfärg. Mix4. med den andra omgången, lägga till Orange extract/smakämne...

Pokepuffs från Pokemon! (20 år)

Så är detta den mänskliga vänliga versionen av Pokemon Pokepuffs (säkert för konsumtion). För 20-årsdagen av Pokemon (27 februari) ville jag göra dessa bedårande kakor att dela med mina vänner. De tar tid att göra men de är så söta och värt att göra...

Bee-Happy Cupcakes

göra dessa awesome cupcakes för alla tillfällen eller att wow dina vänner på nästa BBQ. Svart jellybeans användes att göra bina och lokal honung hälldes i mitten av varje cupcake för en extra överraskning.Njut!Receptet bygger på vad är nya Cupcake av...

Cupcake hamburgare och Cookie Fries

jag såg många människor gör dessa "Hamburger Cupcakes", så sa jag till mig själv "Varför inte jag göra hamburgare Cupcakes och Cookie pommes frites samt?", och började baka.Många människor använder fondant för att göra ost, sallad och...

Världens sötaste Pumpkin Patch

hösten är en vacker årstid och min personliga favorit. Jag blev inspirerad av de fallande löv och ljusa orange pumpor att skapa denna söta och kusliga pumpkin patch. Guiden visar dig hur man förvandla vanlig muffins till en riklig pumpkin patch och f...

Söta Burger Cupcakes och pommes frites!

"I början av 1800-talet fanns det två olika användningsområden för namnet cup tårta eller cupcake.Under tidigare århundraden, innan muffin burkar var allmänt tillgänglig, Kakor bakades ofta i enskilda keramik muggar, ramekins eller formar och tog sit...

Vårblommor!

1. baka vanilj muffins2. skapa pastell färgade buttercream isbildning, Havsskum grön, rosa, lila och vit3. is med en stjärna spets, färgade utsidor och vit mittbit skapa en blomma4. Servera och njut!...

Vanilj karamell muffins med saltade kola glasyr

detta recept är en annan lånat och anpassas från Dan Lepard utmärkta bok, kort och söt. Vanilj cupcake smeten doftar fantastiskt under matlagningen.Ingredienser125g strösocker125 g osaltat smör, mycket mjuk2 ägg2 tsk vaniljextrakt150g vetemjöl1 tsk b...

Vanilj kokos Halloween kistan muffins med smör grädde glasyr

Dela med dig en cupcake recept för Halloween med Lil Miss, denna vegan och glutenfria alternativ passar varje diet. Detta recept är jättegott! Du kommer att få se hur man gör en läcker smör grädde glasyr, samt en utsökt cupcake. Perfekt behandling fö...

Vanilj Cupcakes

Stor vanilj Cupcake recept!Steg 1: Ingredienser/materialIngredienser:1 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 1/2 tsk bakpulver1/4 tsk salt1 stick osaltat smör1 dl socker2 ägg1 äggula1 1/2 tsk vaniljextrakt2/3 kopp varm mjölkSteg 2: Blanda de torra ingrediens...

Mandel och Brown smör muffins

lätt nötaktig, rik och tät och kladdig söt, dessa glutenfria lite cupcakes är precis lika lätt att göra eftersom de är läckra.Tyvärr ibland livet blir i vägen för utstationering Instructables, det skulle aldrig komma i vägen för bakning ändå.Steg 1:...

Banana kaffe Chocolate Chip Muffins

jag hade några browning bananer att arbeta med och ville prova något annat än vanliga bröd eller cupcakes. Jag visste att bananer och choklad gick bra ihop och jag visste att choklad och kaffe gick bra ihop... men vad sägs om en combo av två? Jag vis...

Blåbär citron muffins med honung buttercream

Jag har alltid varit ett stort fan av cupcake-långt innan de blev hip och dyrt (jag menar verkligen, jag har sett några av dessa fancy shmancy cupcake platser hawk sina varor för $4.00 en cupcake. $4.00 människor! För kaka som passar i din handflata!...

Smörig Blueberry Streusel Muffins

Muffins kallas "snabb" bröd. De är extremt lätt och enkelt att göra och det finns ingen anledning för användning av en elvisp. Allt du behöver är bara 2 skålar, en medelstor skål för den VÅTA ingredienser och en större storlek skål för de torra...