Göra Planter står för din trädgårdjag har hittat att ett bra sätt att lägga sort till en trädgård eller på en uteplats, etc., är att göra planter står för krukväxter. En mängd olika metoder och material kan användas, av vilka några är väldigt billigt eller till och med gratis. Till exempel räddade jag några träd avsnitt när en trädgårdsarbete tjänst att ta bort några träd. En annan gång, en telefonstolpe hade har blåst ner, och jag frågade staden besättningarna städa upp om jag kunde få några bitar av den Polen som de skära upp. En del av 4 x 4, skära till längden du vill ha, och en rund bit plywood, eller bara en bit av trä kan placeras in i ett hål grävt i marken... då är det tegel, naturligtvis... materialet verkar oändliga!
Relaterade Ämnen

Hängande tomat Planter från gamla strumpor

vad man ska göra med alla de strumpa med hål på hälen.Om du har ont om utrymme och vill återanvända dem, sedan förvandla dem till platsbesparande hängande krukorSteg 1: Hitta en gammal socka Få din gamla strumpor ut och leta efter en med ett hål på h...

Hur man gör en Laptop box styrofoam ört Planter

om din som jag, du har de största örterna i sommaren... sedan i vinter, inte mer färska örter för dig. Jag ville ha några örter i mitt kök för att kunna använda året runt, så jag beslöt att göra en.Leveranser måste:Rektangulär "Styrofoam" låda (...

Hur man gör en trädgård tråg (Hypertufa Planter)

tillbaka i 1800-talet, crafty engelska bönderna brukade mejsel utfodring tråg för sina djur ur lokal granit och sandsten. Kreativa trädgårdsmästare har numera anpassat dessa gamla behållare, som nu är täckt av mossa och bärs av årtionden av väderexpo...

TVÅL hink PLANTER

en kreativ användning för en tvål hinkSteg 1: material Material:1 tvål hink4 stora trä knoppar eller bollar (köpa på hantverk butik1 paket jute/garntjocklek (vilken färg du vill!)lim (starkt band)Steg 2: Borra hål Borra hål i botten av HINKEN för ord...

Förvandla din gårdsplanen till en trädgård

personligen, jag är inte en för gräsmattor. Jag är inte häftigt emot dem eller något, men gräsmattor behöva tjäna ett funktionellt syfte i min landskap. Mina hundar är inte att ställas in löst i gården, och jag tänker inte börja en krocket match i de...

Willow Plant stöd

skapa din egen willow wigwam plant stöd för din trädgårdSteg 1: Steg 1. Material och utrustning Behöver du 7 starka willow eller Hassel pinnar att skapa stolpar, ett par sekatörer, cirka 15 långa flexibla willow piskor och antingen lite mjuk mark att...

DIY upp säng Planter

medan titeln på detta DIY antyder att jag gjorde en upphöjd bädd planter, vad det inte berättar är hur upphöjda det faktiskt är. Denna planter sitter ca 30" från marken, och faktiskt har benen på den. Jag vet, rätt? Det är verkligen hög!Detta DIY ins...

Upcycle kasseras Grill/rökare till en kul Planter Box(updated)

så i princip, en dag jag körde förbi den container för min byggnadskomplex och jag såg en perfekt bra rostiga ut rökare. Jag visste genast att det måste bli min. Jag parkerade min bil och gick fram och drog det blocket eller så till mitt hem. Det sta...

Sötaste choklad-citron x-mas Tree Muffin

Sedan 2 år organisera en vän och jag en x-mas bakning tävling för FoU -avdelningen på jobbet. Om man anmält sig, en hade att ta 20 lite cookies eller muffins och kan prova söta skapelser varje dag i 20 dagar under x-mas tid. Det är alltid en stor fra...

Enkla hydroponiska jordgubbar

prisbelönta hydroponiska jordgubbar. Skapas som ett skolprojekt. Enkel, lättskött. Perfekt för små hobbiests, science mässor, eller som ett lärande verktyg. Kan att utvidga att skapa ett större system.Steg 1: material Vad du kommer att behöva bygga d...

Guide till Nerf

jag vet, jag vet, alla mod NERF vapen att göra dem mer kraftfull och skjuta längre. Dock om du var i ett NERF krig, inte skulle du förmodligen kunna använda dem. Jag skrev detta som en guide till NERF krig sedan bara guider redan ute finns för mods....

Hur man odlar grönsaker växter!

Min instructable visar hur man odlar växtervissa är lätt att och vissa inte. Detta är en bra växande guide för nybörjareVem är Ekenstierna att lära sig hur man odlar vegteables.VÄXANDE KLIMAT KOMMER MIN PLANTA TÅL FROST? ÄR DET BÄST ATT ODLA MINA VÄX...

Växande Gourds för hösten på Nej kostnad

på Halloween, stormarknader extra betalt för kalebasser. Om du vill kalebasser för dekoration, kommer detta Visa dig hur man odlar din egen kalebasser utan kostnad! Den enda kostnaden blir den kalebass som du köper i början. Du kan få runt 25 (beroen...

Designer inomhus anläggning odlare för mindre än 15$ #upcycle

I denna tutorial får du lära dig att bygga en automatisk inomhus anläggning odlare som:är liten nog att passa i alla rumär snygg nog att passa i ett vardagsruminte kostar en arm (jag har tillbringat ca 11€ (12$))Min är nästan helt tillverkad av elekt...

Material och verktyg

Material och verktyg som behövs är följande:•••For RDI(rebuildable droppande förångaren)•Flashlight med aluminium kropp•2 mm solid koppartråd (Awg 12 eller 14)•Delrin eller Teflon (bärgades från medicinsk cannister/tank•RCA Jack (manlig kontakt)•Kant...

Trädgårdsmästarens underground lampa bur

göra ekorrar eller andra gnagare äter den läckra lampor du plantera? Du kan skydda din favorit Iris, liljor, påskliljor och tulpaner med en underjordisk armeringsnät inhägnad. Öppningarna är tillräckligt små för att hålla gnagare men stora att rötter...

Hängande vegetabiliska Planters

du vill odla grönsaker i behållare. Stor! Hängande plantageägare är en ekonomisk och låg risk trädgårdsarbete verksamhet. Jag älskar omvandla stora grupper av dem till vertikala trädgården fixturer för urban lägenhet trädgårdsarbete. Jag är lite av e...

Förregling Honeycomb Bee Garden

Bin är ganska lysande varelser; de kan trotsar fysikens lagar, faktor i de flesta av vår livsmedelsproduktion, har en komplex social struktur, känna av jordens magnetfält, tillverka enda kända naturliga mat artikeln som aldrig bytet, och ovanpå allt...

Svetsa en sked blomma!

Skapa en attraktiv trash-till-treasure blomma att sätta i din blomma säng eller urban trädgård! Detta är ett snyggt litet metall Skulptur projekt som du kan fylla i några timmar, men kommer att lägga till några permanent glans varhelst du plantera de...