Göra professionella kvalitet knivar hemmaCustom knivar är en stapelvara mest professionella kockar och köksmästare och kan variera i pris från $200-$3000; Du bör dock kunna slutföra en kniv för ca $10 värt av stål och utan elverktyg!

Jag skulle inte säga att detta är ett mycket svårt projekt mer att det kräver mycket tålamod och tid, så får din ljudböcker redo. Varje kniv kräver ca 20hr arbete, det finns sätt att minska detta men det kommer att kräva mer pengar och förmodligen mer väntan.

Hittade en bra kökskniv instructable som används en hel sträng av elverktyg för att åstadkomma vad tog mig en hel sommar på bara två veckor så det är nog värt en titt om du har massor av equipment.* **

http://Gizmodo.com har en artikel om varför du skulle vilja köpa en anpassad kniv skrivit mycket bättre än jag kan hantera, så om du inte vet varför du skulle vilja att spendera hela tiden mejsla fram en kniv föreslår jag en snabb läsa (av åtminstone den övre delen).

Alton Brown's 10 tips för att köpa knivar (http://altonbrown.com/10-knife-buying-tips/)

Egna knivar som är nästan identiska med de som visas i den här guiden kan köpas på:

http://www.serenityknives.com/chef-Knives/

Mer information om kniv att göra jag föreslår att du besöker den här webbplatsen eftersom den har en hel del mycket specifik information http://www.jayfisher.com/Chef "s_Knives_Culinary_Kitchen_Cutlery.htm#Chefs_Knives_Blades

Lista över steg (^ ordning är viktigt):

Samla material och/eller verktyg **

Välj eller skapa din egen design ^ ^

Beställ stål till efter dina behov ^

Forma stålet ^

Värme behandla stål ^

Vässa kniven ^

Rista en trä handtag **

(** ordning är inte så viktigt)

Jag ska göra mitt bästa att lära så mycket som jag kan samtidigt bor intressant. Tack - Lucas

Redigera första person att skriva en kommentar "Jag gjorde det" för en kock kniv får en 3 månad pro medlemskap

Se Steg
Relaterade Ämnen

CNC fräsning, 3D-utskrift, datainsamling. Att införa, C3 att föra personliga innovation i allas hem med en professionell kvalitet hybrid maskin klarar av 3D-utskrift och CNC fräsning!

http://www.youtube.com/watch?v=eLcYgvIIbBMJa detta är inte en 'instructable' persay. Även om jag har varit medlem på den här citera för ett par år vet och jag vet denna gemenskap skulle vilja vad jag har att erbjuda.Egna innovationer lanserar C-3,C-3...

Gör en professionell kvalitet Mask för $15 (och en hel del armbåge fett)

Så, jag gillar att göra mina egna kostymer till halloween. För detta år beslöt jag att göra Gin från Hotarubi ingen Mori e. Nu, jag har haft erfarenhet i de senaste gör maskerna, men ingen av dem har visat sig mycket väl. Detta med tillägg av att int...

Lätt och kvalitet x-acto kniv

här kommer jag visa dig hur man gör en stark, vacker, lätt att som en x-acto kniv.Steg 1: Material för att göra kniven Det är mycket lätt att göra en kvalitet hobbykniv hemma. Vi kan köpa en, men varför slösa pengar om vi gör en kvalitet kniv.Materia...

Syra/mässing/Stone tvättning A kniv

för min första Instructable, tänkte jag skulle lägga ut en steg för steg guide till att skapa en en av ett slag leta efter någon kniv. Detta kommer att fungera för någon kniv (faktiskt någon objekt gjorda av stål!), så länge du har tillräckligt stor...

Gene Simmons jagare kostym

i början av September 2009 min då 7-åriga son kom fram till mig och meddelade att han ville vara Gene Simmons för Halloween. Som långtida KISS fan, jag var mycket stolt över honom för hans utmärkta smak, och jag visste omedelbart alla kostymer som ge...

DIY ben mor bänk som värmer benen och hjärtat!

Passar Under skrivbordet arbetsstation!"Ben mor bänken" är min nya uppfinning som jag gärna delar med dig. Det kommer inte bara att du känner dig underbara, men det också lugnande, friska och terapeutiska-- och det lätt passar under de flesta ar...

Stovetop Espresso (Moka)

Att göra gott kaffe hemma är enklare än du tror. Med några (billigt) delar av utrustning och lite tålamod kan du också dricka kaffehuset kvalitet drycker hemma! Detta instructable kommer att omfatta hur man gör stovetop "espresso," även känd som...

Nybörjarguide till DIY ljuskrona örhängen

Detta instructable är en Nybörjarguide för de där ute som ännu inte har att gräva i smycken att göra. Jag tror de flesta människor inte inser hur enkelt det är att göra på egen hand. En stor craft-projekt för barn och vuxna och också ett sätt att tjä...

Anpassad titta Strap Kit

Projektet var en sann glädje att arbeta på. Min vän matta och jag har gjort läder plånbok kit i flera månader och har velat lägga till en stilig anpassade armband i vår kollektion. Vi använder samma topp-grain getskinn hud och Vaxad lintråd som våra...

Cykel ram bygga Jig

lite över ett år sedan tog jag en cykelram bygga klassen genom United cykel Institute. Jag deltog i chromoly hårdlödning klass på deras Portland campus. Sedan dess har jag velat bygga mer cykel ramar. Jag är intresserad av att tjäna pengar gör det, o...

Hur man gör en kolfiber telefon fall

IntroduktionI behov av ett starkt, hållbart och skyddande telefon fall? Inte leta längre! Denna handledning kommer att berätta allt du behöver veta om hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber kompositer blir ett ledande material i olika br...

Layout, Cut och slutför en Skateboard

i denna tutorial visar vi du stegen för att slutföra din anpassade gjort skateboard däck efter det har torkat i minst 8 timmar i den tunna luften tryck vakuum påsen.Låta din bräda torka i hela 8 timmar är mycket viktigt för att säkerställa att faner...

Göra en söt Longboard

detta instructable är hur man gör en longboard av professionell kvalitet. När mina vänner såg min tyckte de det var köpta tills jag berättade. Det är också ett billigt alternativ till höga pris de som du kan köpa. Jag tillbringade omkring $40 för all...

Fishtail Snowboard 4Powder

Om du har snowboarded, vet du hur roligt det kan vara. Om du har surfat, vet du hur magiskt det kan vara. En fishtail styrelse ger surfing till snön...En fishtail (eller swallowtail, som de också kallas) är en form av snowboard lämpar sig speciellt f...

Gör din egen Duct Tape/Faceplate Hybrid plånbok

detta är en steg för steg Instructable om hur du gör din egen Lightswitch frontplåten plånbok. Jag försökte vara så detaljerade och professionella kvalitet med detta som jag kunde. Se nedan för min slutprodukt.Steg 1: Behövs objekt Dessa är de saker...

Flödesomformning Xbox 360

så din Xbox fick fruktade röda ringar av död... Vad göra? Hur jag ser på det du kan göra en av tre saker.1) skicka konsolen i till ett stort bolag, vänta en månad och få en konsol som ska bryta i ytterligare en månad.2) kasta ut eller prova och sälja...

Korrekt trådlös vindflöjel

Denna trådlösa vindflöjel har några unika funktioner-vind riktning med en enkel, ekonomisk och korrekt absolutvärdesgivare. Vissa konsumenter väderstationer jämförelse har en begränsad vind riktning upplösning på 22,5 grader, uppdateras var 14 SEK. D...

Mini CNC maskin Arduino baserade & Adafruit föraren Motor L293D v1 & 2 * Mini Stepper CD/DVD-spelare #1

I detta projekt kommer jag visa dig hur man enkelt bygga din egen billiga Arduino Mini CNC Plotter!För X- och Y-axeln vi kommer att använda stepper motors och räcken från två dvd/CD-skivor! Tryckområdet blir max 4x4cm.Steg 1: Video i youtube:Steg 2:...

Gör en kontakt mikrofon

En kontakt mikrofon är en typ av mikrofon som fångar upp vibrationer från kontakt med föremål, i motsats till den vanliga typ av mikrofon som fångar upp tryckvågor i luften. Här är en demo av en kontakt mikrofon kopplad till en väckarklocka, tillsamm...