Göra verkstad hyllor gratisDetta är hur jag gjorde workshop hyllor gratis undvika dyr butikshyllor som inte erbjuder kompatibilitet jag var ute efter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sänggavel, sängbord eller hyllor?

Första gången ledsen för min engelska, im infödda spanska och ta lite hjälp om google Översätt för vissa ord. Dess min första instructable.Någon gång gör jag små verk, speciellt på hyr lägenheter än senaste hyresgästerna lämnade bruten. Denna gång ja...

DIY hund bädd

Jag gjorde denna hund bädd för den nyaste medlemmen i vår familj Chase, det var en mycket snabb bygga med pine styrelser utvinns från en skip, styrelserna används vanligen för förpackningsmaterial på pallar som du måste sluta flytta runt som batterie...

Gratis tunga hyllor

Så jag vet att det finns en hel del pall tutorials men jag har aldrig hittat någon verkligen att vara verkligt fri eller kan erhållas. Problemet jag har men är inte tillräckligt med utrymme och en kärlek till böcker. En hel del böcker, så av nödvändi...

Organisera din verkstad med låg kostnad modulära hyllor (AKA franska Cleat).

Att få din workshop organiserad kan vara en svår och dyr uppgift. Du kan spendera timmar hängande skåp eller väggmonterade hyllor bara för att få göra om det hela när du lägger till en ny typ av utrustning. Och på drygt $3.00 en linjär fot, vägg mont...

Verkstad mobil lagring enhet med justerbara hyllor

jag flyttat butiken till fortfarande oavslutade källaren under vintermånaderna så att jag kan parkera min bil i garaget för vissa enklare morgnar. I detta avseende, jag inte ville bygga något permanent i källaren för att lagra alla verktyg jag har på...

Kartong hyllor och lådor för nästan gratis

Y'all billigt Collegestudenter eller någon som inte vill betala för dyra hyllor har kommit till rätt ställe! Dessa instruktioner vore om hur man gör lådor och hyllor med kartonger.Material: 14-3/4 "x 11-3/4" x 11-1/2" huvudsakliga box, 7-1/...

Verkstad hemliga dörr/hyllor

Vanliga dörrar är tråkiga. Detta är en pocket dörr baserade bort av ladugårdsdörr hårdvara. På grund av kapaciteten av hårdvara, det är möjlighet att bygga hyllor i designen. Det finns några awesome dolda dörrar att när putsade ut är omöjliga att upp...

PREPPING? FÅ gratis nyttiga saker för din verkstad, EDC, verktygslåda, osv...

Hej besättning, tack för besöket i!Här är ett tips för att få vissa små, ännu användbara objekt gratis från en plats du högst sannolikt har besökt alla fall. En varning, gratisvaran är med köpet av något... till exempel; se denna bild av 50' för Nylo...

VFECAFGS (mycket snabbt, lätt, Billigt, nästan gratis, Garage hyllor)

går mitt garage var i kaos.Idag är mitt garage mindre kaotisk än igår på grund av några "ghetto shelves" jag gjorde.Steg 1: innan jag är av den typen av människor som inte kasta någonting till papperskorgen. Därför jag gå ackumulera stavar, remm...

Min utomhus verkstad (Minha Oficina)

Alla som har läst min många Instructables har märkt att de har skapats på två kontinenter: Nordamerika och Sydamerika. "Utomhus Workshop tävlingen" har inspirerat mig att dela några bilder av en av mina baser med drift. Min utomhus workshop (ell...

Gratis professionell vinden turbinblad

bygga en prototyp av en vind turbinblad med Fiberglas, kartong, programvara, verktyg och prisvärda eller gratis material.Akta dig min vän, det är en lååång och detaljerad instructable eftersom professionella vindkraftverk har många parametrar att ta...

Beehive hyllor

Denna teknik använder maskeringstejp för att "klämma" när limning gerade fogar. Dess en mycket användbar teknik om du behöver ansluta till något med mer än 4 sidor där klämmor inte fungerar. Ratchet remmar också fungera men är mer expencive.Jag...

9 ovanliga verktyg lagring metoder för din verkstad

Din verkstad, är inte en verkstad, när det är en röra.Det är därför jag har satt ihop en Instructable visar 9 ovanliga metoder för att lagra dina workshop verktyg, garanteras att hålla alla verktyg funnits någonsin på planetjorden!I September, 2015,...

Hur du använder gratis pallar att bygga en grillrestaurang

detta Instructable kommer att gå igenom processen att utforma och bygga en BBQ temarestaurang med en mycket liten budget. Vi förlitat sig på vår egen påhittighet, vår scrounging förmåga och vår kreativitet för att göra en restaurang som såg ut som vi...

Lastpall Accent väggen och hyllor

För någon som tycker om att göra en hel del DIY projekt, älskar jag att också visa upp mina skapelser till mina vänner och familj! Gör en lastpall accent vägg med utbytbara hyllor ger mig ett billigt och elegant stil allt i ett som du kan ha också! H...

En gratis utbud livsmiljö för Mellers och andra stora kameleonter

detta instructible kommer att visa dig hur vi konstruerade och tillverkade en frigående livsmiljö för vår sällskapsdjur Mellers kameleonter. Mellers kameleonter är en bestämt stor art, växer nästan två fot i längd. För att ge dem det utrymme de behöv...

Bokhylla hyllor att göra inte Sag

böcker är tunga och de flesta hyllor material, speciellt billiga bakåtkompilerade trä material som spånskivor, kommer långsamt sag under deras vikt. Här är en enkel metod för att göra billiga partikel styrelsen hyllor som ser bra ut och hålla en rak...

Bygga en Piano bokhylla gratis!

Ok, jag skyller här en på min mamma. Hon såg någonstans på nätet denna idé att ta ett gammalt piano och att skapa en bokhylla. Hon skickade den idén till min fru, som vidarebefordrade tanken på mig.Min fru hoppar sedan på CraigsList att hitta en grat...

Kök örtagård hyllor enhet

bygga en tudelad corner hyllor enhet för små plantor, komplett med folie-fodrad växa ljus Skärmtak och plast-fodrade hyllor att avlopp automatiskt för att göra vattning lätt. Ännu bättre, det kräver inte några fruktansvärt tjusig verktyg eller färdig...