Grado SR60i enda sidan löstagbar kabel Mod

först och främst - ledsen för de bitar som inte är i fokus och min hand att få i väg. Vänligen Tänk på detta som en disposition av vad processen innebär för någon som är lite bekant med komponenter snarare än en steg för steg handledning för en nybörjare.

Röda är den vänstra kanalen (spets) och vitt är rätt (mitten band), blå sladdar är marken och ansluta till den senast bandet. Jag skulle föreslå att sätta hålen för kabeln som ansluter varje sida mer på utsidan eftersom det hindrar vridbart lite som jag gjorde den.

Här är en länk till verktyget jag brukade göra hålet-

http://www.DealExtreme.com/p/0-14mm-Steel-Hole-Saw-Installation-Kit-41133

Kabeln som ansluter varje sida är 2 ledare kabel från en trasig vägg vårta adapter. Jag väntar på en Beyer pannband som kommer bara knäppa över beståndet band och dölja kabeln.

Sladden jag använder för att ansluta till min källa är en flätad Auvio dubbel stereo plug från Radioshack (billiga men verkar ok kvalitet).

Njut! Och glöm inte att rösta!

Relaterade Ämnen

Razer Blackshark löstagbar kabel Mod

Denna guide hjälper dig att re-syfte mikrofonanslutningen till en löstagbar kabel-kontakt. Jag gjorde detta eftersom jag äger redan en mikrofon studio-kvalitet och mina hörlurar bröt. Observera att detta kommer att göra din mikrofon värdelös.Den avta...

Löstagbar Controller kabel Mod

köpte jag en icke-funktionella Xbox 360 controller ett par år sedan, och efter att snabbt identifiera kabeln som den felaktiga delen, började band den isär för att ta paus. Största slitaget kan förväntas uppstå vid utloppet av registeransvarige, så j...

Audio Technica ATH M50s avtagbar kabel mod

Hey folks, jag bestämd till mod min m50 och jag ville dela. Jag gjorde också en video på youtube sjuka inlägg som också.Steg 1: Verktyg som behövs för Denna kontakten som im med hjälphttp://www.ebay.com/ITM/281275172265?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trks...

Gamla mode pannkakor (enda portion)

http://www.savynaturalista.com/2013/08/14/Old-Fashion-Pancakes-Single-Serving/Smaskiga pannkakor bara för en...Gammeldags pannkakor (enda portion) recept:Gamla mode pannkakor (enda portion) recept:1/4 cup mjöl1 ägg1 tsk bakpulvernypa salt1 msk socker...

Grado SR-325 Mod använder Sennheiser HD-570 huvudbandet

i princip jag använder min Grado SR-325 och ändra den för att passa en annan hörlurar band, Sennheiser HD-570.Väl den Grado huvudbandet var klädd och aldrig har passa bra på mitt huvud. Det är också så tunn. Jag ogillar verkligen att burkar rotera oc...

Hacking ditt Digg Button med en avtagbar kabel

The Digg Button från adafruit industries www.adafruit.com är en mycket enkel DIY elektronik kit lämpar sig för nybörjare. Den består av en mikroprocessor, en 3-siffrig display, en knapp och några tillgängliga i/o stift.Som det kommer från adafruit, ä...

Power Wheels Mods - Master Kill Switch och laddning

Problemet:Santa förde en Power Wheels Jeep till mina barn i jul. Jag blev ganska förvånad att det inte var en mästare på/av switch på sak. Och naturligtvis, juldagsmorgonen, det första min dotter gjorde var hop i och försöka springa till sin bror.För...

Ribbon kabel bälte

jag hittade en gammal flatkabeln i en dator jag tog isär, och det var den perfekta längden för ett bälte. Visa upp din nörd cred på ett elegant sätt med detta band kabel bälte!Steg 1: Delar och verktyg - Ribbon cable. Den mer färgglada, desto bättre;...

Hur till mod min bit Pusher

om du tittat på min bit pusher jag nämnde ett scope så i detta hur jag kommer att modding min andra bit pusher kommer jag att göra ett före och efter foto låt oss komma igångSteg 1: Mod 1 Så jag lägger till mods vad först ett handtag ett scope Dunno...

In-Ear hörlurar Android kabel Swap

HejDetta är min tredje Instructable.Bakgrund:Jag är en engelsklärare i Mexico City, och som sådan en av min passtimes är att göra dessa typer av lilla projekt. Jag har massor av "skräp" - OEM earphones från mobiltelefoner och sådant. Jag föredra...

* UPPDATERAD * hur till Hex redigera Skyrim utan horisonten Xbox Modding verktyg

i denna tutorial jag visar dig hur till mod Xbox spel Skyrim. Vad är ännu bättre är att du inte behöver horisonten så.Steg 1: Programvara och såntDen programvara som behövs är:USBxtafgui v4.4 (för att extrahera spara filer)HxD (för hex redigera/moddi...

Lägga till trådlös laddning i din Smartphone

idag mer och mer smartphones stöder trådlös laddning, oavsett om det är out-of-the-box eller via en tillgänglig maskinvaruuppgradering (särskilda bakstycket). men det finns ingen anledning varför laddat alla andra USB enheter inte bör njuta av lyxen...

Acer Extensa 5620 Laptop Hotrod översyn Guide

vår lilla Acer Extensa 5620 har varit bra för oss de senaste två åren, va? Det är en trevlig nog maskin... men... du känner det också, eller hur? Kör lite långsam, hårddisk göra något buller, batteriet varar mindre än tjugo minuter... är det dags att...

Bärbara spel system förklaras (NES)

i detta instructable jag kommer att förklara steg för steg, så detaljerat jag kan ge, om hur man skapar ett funktionella bärbara spelsystem. De flesta av dessa steg föra över mellan de flesta system av de äldre generationerna med smärre skillnader, ä...

RFID-Deadbolt hacka

Skapa keyless inresa till någon dörr i ditt hus?Använd din befintliga deadbolt och Deadbolt hacka Kit kombinerar en hög - kvalitet servo, en låg - profil tryckknapp switch, RGB LED för statusindikation, en seriell RFID reader kit som innehåller ett u...

MoonPi, regn fat barnen spela Rocket

Strax efter Halloween, min 3 åriga dotter kom till mig och meddelade att hon ville vara en astronaut och flyga till månen! Hon höll talar om flyger en raket till månen för dagar på slutet, så naturligtvis började jag tänka på olika sätt att göra henn...

Lägga till en hörlur i dina hörlurar

detta instructable är för alla som äger ett par hörlurar med en löstagbar kabel och vill lägga till en n öronsnäcka. denna mod är väldigt situations, jag gjorde det eftersom vissa gånger vill inte helt ställa ut på utsidan och inte kunde motivera bär...

En bärbar luxeon cykel ljus

skapa en bärbar cykel ljus med tillräckligt med kraft för att se vart du ska.Mål här är:* Tillräckligt med ljus för att se vägen.* Batteriets livslängd på minst två timmar.* Lätt att fästa och ta bort.Steg 1: En anteckning från framtidenJag är redan...

Stora 24 växt hydrokultur System från återvunnet 2 liters läsk flaskor

Det finns 24 2 L läsk flaskor att var och en hålla en enskild anläggning. Näringsämne pumpas upp från reservoaren botten till toppen genom 1/2" slang och minskade till 1/4" slang gå in var och en av de åtta 2 L läsk flaskor och gravitation DROPP...