Graefin 10 a small dinghy made from cardboardHej gjorde jag en liten segling jolle med ovanliga material. Jag använde en gammal plan från th

Jag gillar att använda saker som "ramlar av lastbilen" eller behöver ingen. Jag har hittat några ark från 10mm papp med en honeycomb liknande struktur inuti. Först jag Rita och klipp ut lakanen. De var inte tillräckligt lång, så jag la bitar med epoxytape att få rätt storlek. Jag har fixat alla arken med maskeringstejp att kontrollera alla delar för korrekthet. Efter att jag började med fyllda epoxi att limma alla arken, gjorde en radie i hörnen och täckte det med epoxi band. I mitten har jag använt 15cm bred stark epoxi band för båda sidor. Jag gillar inte att fixa täcker med tråd. Jag har fixat alla arken först med tejp utanför och sedan jag kunde arbeta helt inuti.

Skrovet är helt bedded med Polyester duk. Detta är billigare än epoxi. Resultatet är ett mycket hårt och stabilt skrov. Efteråt installerat jag de inre delarna. (Limma en Maststep, installera en liten däck, installera centerbord fall.)

För Decksides jag har använt trälister och för klyftan mellan jag fyllde det med en extra remsa av trä att kartong skrovet helt skyddas och omfattas.

Denna jolle har en V-botten. Jag ändrade detta för att få en platt botten för sittkomfort. Jag har tänkt att eftersom jag annars skulle bilden varje gång till mitten. Detta var det mest komplicerade arbetet för att få alla delar i rak linje. För botten har jag använde gamla lastpallar, slipas delarna och skära till rätt form. Rigg var från en gammal vikbar surfbräda. Jag har köpt på ebay för 15€. Sedan var det dags att prova mitt nya projekt. Det var januari och inte den bästa tiden i Europa för att få på vattnet särskilt med en ny okänd båt. Jag har köpt en torrdräkt och jag la 2 Flotation tankar och några Plasticbottles under lastpallarna. Ibland har saker att göra! Efter installerande Ruder, segel och centerbord, var jag redo för segling. Titta på bilden där du kan se tidsstämpeln.

Du kan se mitt projekt var framgångsrik. Som ni kan se, kan du ha mycket roligt med enkla material och billiga delar. I'ts lätt, bara göra det. Ta en titt på www, hitta eller köpa en Plan, se upp för Material och börjar med din båt.

Happy segling!

Michael från Tyskland

Relaterade Ämnen

Dust Cyclone made from a Traffic Cone

This is my first try at a Dust Cyclone separator A La' a home made dust deputy. Liksom många före mig jag tittat på damm ersättaren och tänkte att jag kunde ha en spricka på att bygga en själv.Inget särskilt knepigt eller större färdigheter som krävs...

A simple lamp made from laminated wood

Hi everybody!I min utbildning att bli licensierade trä/metall butiken lärare fick jag bygga många saker. Ett av uppdragen var att experimentera med laminerade böjt trä. Vi bör göra en rund del, en del gjorda av en solid bit med skära skåror, och förs...

Awesome Night-Light Castle/ Taj Mahal Made From Old Fabric

Detta är en super lätt men tidskrävande uppgift, som du kan göra en supercool nattlampa eller lampa nyans för alla rum. Det finns många olika sätt att göra detta men bäst skulle vara med trasa och sy den i fläckar runt strukturen på lampskärmen. Om d...

Outdoor Chaise Lounge made from Pallet Wood

Stund tillbaka jag ville bygga min egen chaise lounge stol, sedan en stor majoritet av butiken köpte ett billigt är gjorda av plast. En dag jag letade på internet efter planer/idé är för att bygga min chaise lounge stol, när jag sprang in till en art...

Achille le grand (a lamp made from fire extinguishers)

As some of you already know, I love turning objects into something they are not. Med mig, en skruvmejsel blir en gaffel, en basket blir en väska, en burk blir citron juicepress, en jerrycan blir en talare, gamla godis förvandlas till coola smycken oc...

Old Camera Style Lamp made from scrap, Fullmetal

Hello,Here´s en annan lampa i´ve tillverkad av skrot och carpartsDet blev utseendet på en Vintage filmcamera wich jag verkligen gillar, på grund av det smutsiga krossat glaset med gravyr det ser mycket mer används och ursprungliga vintage.Thats inte...

Toy Steam Boat made from Recyclable Material

What you need:6 - 8oz burkar8ft av kopparrör1 - såg som kan skära koppar1-stora kan (som en energidryck kan)1-två liters plastflaska1 - betydelsen av duck tape1 - exacto kniv1-runda pinne ungefär två inches i diameter.1) skär helhet i din stora energ...

Min speciella Chao Pan Rice(made from left overs)

lätt att förbereda Chao Pan ris till frukost. Allt du behöver är 2 msk av matolja, lök, vitlök, lämnade över ris, stekt skinka hackad, stekt hotdog hackad (om önskat), ägg, ostronsås, salt och krydda efter smak. Första, sautee lök och vitlök. Sedan L...

Cardboard Coin Bank

Here is a easy coin bank made of cardboard, cord and elastic tape. Detta är en stor syftet att återvinna gamla kartonger. Du kan också göra det i andra former som pyramid eller cylinder. Om du vill kan du dekorera mynt banken med kartong, klistermärk...

Min Arsenal (kolla min Famas!)

I made some cardboard weapons from... cardboard and decided to post them here. Kolla in min Famas, det tog mig över två dagar att göra. Jag planerar på att göra fler bullpup vapen, exempelvis QBZ-95 eller Steyr augusti. Om du har förslag på kanoner,...

Stora siffror bakåt räkna bluetooth klocka

varför?Jag ville göra min egen stor 7-segment siffror för en lång tid nu. Jag hade några idéer hur man gör dem annorlunda. Under processen kom jag till slutsatsen att den standard 7-segment displayen är inte så illa :). Jag var tvungen att ändra på n...

$1 magnet-pengar-moneyclip

som en europeisk måste jag erkänna, att jag avundas din $.banknotes. Verkligen. Om du var i Europa efter lanseringen av euron kommer du agrre med det. Det finns ingen 1-Euro-sedel. Thats varför vi inte har pengar klipp men istället har övervägande av...

Antika smycken fält och hänge

en gång kom jag över ett antikt skrivbord, alla busted upp, väntar sopbil. Det var sorgligt att se det där eftersom jag kunde säga det en gång var mycket trevlig. Genom att söka skrivbord som såg ut precis som det tänkte jag att det gjordes i slutet...

Bungee Bazooka

detta är i huvudsak en axeln monterad lyftsele skott som skjuter stora hembakade Nerf-typ dart.Det kan också användas för att starta andra saker som tennisbollar, golfbollar, tomater, äpplen och även råa ägg.Detta är något jag hade jobbat på baksidan...

En fungerande, gamla Timey Stirlingmotor - handverktyg bara!

The Stirlingmotor i detta instructable är den enklaste, säkraste motor jag har hittat. Det är en bra storlek, mycket robust, ganska billigt (om du har tillgång till verktyg) och gör ett bra projekt för att lära sig använda verktyg och hur fysiska beg...

Bottle lampa AKA Bacardi lampa

detta kommer att visa dig hur man förvandlar en vanlig flaska till en glödlampa.Detta är ett experiment och det kan finnas brister men som är en del av inlärningsprocessen.Jag använde en Bacardi flaska för lampan men någon glasflaska kommer att göra,...

Concrete Weights

Weights made from concrete....

Internet Enabled Solar Tracker

Detta är en Solar Tracker. En full storlek, cloud ansluten, smartphone tillgänglig Solar Tracker byggda främst från 2x4s och plywood, anställa trä pinne redskap, återvunnet gardin polacker, muttrar, bultar och gängstång. Solar tracker använder ett he...

Billiga!, varm!, bekväma! Loungers

These were made from necessity. sedan en vän ville ha en till avsluta i så jag gjorde henne till en till jul. Detta är hur jag kommit på idén. Jag behövde och ville ha en lite varm solstolar att bära runt huset. Jag gillar dem lös och varm men kunde...