Grand Titan: En cool knex mechuppdatering: 20-11-10: detta fick 4.56 stjärnor! På allvar!

I universum bakgrundsinformation:

Höjd: 8 meter hög.
Vikt: 170 ton.
Pansar: Titan komposit material, keramiska plattor, badkar ERA plattor med granatsplitter protector (förhindrar eventuellt dödliga granatsplitter från flygande i slumpmässiga riktningar ska tiden utlösas)
Besättning: 1 pilotgunner, 1 navigator, 1 Smart AI.
Beväpning: en LR 150 mm tunga railgun / artilleri stödfunktioner och selektiv brand loadout ("Groundpounder" AOF bomber eller "Bunker-buster" missil biträdd pansar lappteknik tillsammans avgift precision warhead), en obelisk beam cannon, one65 MM han-Frag gattling kanon, 2 SRMM50 (kort rad multifunktionella missil) missil baljor, två AI kontrollerade tunga kulsprutor w stöd för manuell träningszon.
Andra icke-vapen utrustning: Air defence radar, EMP missiler, elektroniska anti missil motåtgärder, flammar, anti missil laserstrålen, 2 "gift" akut fly skida, "Firefly" Scoutsupport UAV (w 30 cal. kulspruta, levande kommunikation med andra enheter och stealth upptäckt scanner), radar, lidar, backup stealth upptäckt scanner bör UAV förstöras.

Beskrivning och bilder säger allt. En knex mech. Jag fick ganska uttråkad med mina vapen så jag tänkte jag kunde kanske publicera det här. Lycka till byggnaden!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en cool knex Michael Myers / Halloween kniv

Hej detta är min korta instructable om hur man gör en cool knex Michael Myers / Halloween kniv. Om du har några frågor eller problem att bygga denna kniv gärna kommentera!Steg 1: Få bitar Bara få alla dessa bitar i pic! (normalt skulle jag säga det n...

Cool Knex bilar

Hej och Välkommen till en annan "kompatibel med knexboy586. idag gjorde jag två coola knex bilar redo att tävla. en är moterized och den andra gör inte....

Grand Titan: lagt till del och andra

vi precis gjort dessa för människor att göra och spela med. om vill veta hur man bygger bara fråga.Steg 1: addion här addionSteg 2: lite Grand Titan här de gjorde vi...

Bilagor för grand titan

denna bilagor för grand titan armen med den lilla svarta sakSteg 1: i det här steget gör du en chopper ¥ tgärdernaSteg 2: i detta steg gör du en hand igen Följ stegenSteg 3: i det här steget gör du ett raketgevär brand helt enkelt flick på baksidan...

Enkel och Cool Knex kedja armband och halsband

gjorde jag ett halsband och armband av knex. De är ganska cool och lätt att göra. Vänligen betygsätta, kommentera och prenumerera.Steg 1: halsband Kedjorna är mini knex kedjor men du kan ersätta vanliga medelstora kedjor om du måste.Steg 2: armband G...

Cool knex pistol

detta är en knex pistol ive gjort som inte particuly kraftfull men är riktigt cool och lätt att använda.Steg 1: UncockedSteg 2: späntSteg 3: Mussle laddadSteg 4: Bekväma handtag detta handtag är riktigt bekväm även om det ser riktigt obehagligt....

Cool Lego Mech

Bygg en awesome lego mech!Steg 1: Få dina pjäserFå de bitar du behöver köpa titta på bilden. Om du inte har exakta bitar, oroa dig inte! Ersätta det med en annan färg samma bit!Steg 2: Bygga armar! Följ på bilderna för att se hur man bygger armarna....

Cool knex kniv vapen!

ok Hej igen och nyligen byggt kniven av Dutchwarlord. Så då fick jag idén att bygga 3 att jonglera. Så är efter att jag bara fick uttråkad och så började jag titta på hur jag kunde kombinera dem detta vad jag slutade med. De flesta om inte alla kredi...

Cool KNEX Mini Hockey spelet

här är en KNEX version av den populära spelet hockeyn och jag bestämde mig att visa dig hur man gör det! Låt oss dyka rakt in i instruktionerna!Steg 1: Vad du behöver! Här är de delar du behöver för hockeySteg 2: Hockeyn netto Here is the netSteg 3:...

Knex Mech v1

Hej jag är Isiah Smith jag är 14 år gammal och detta är min första instructable hoppas du gillar jag kan lägga upp instruktioner senare beroende på om jag lägger till några fler bilagor till den. Första bilden är Mek med saw blade tillbehöret. Andra...

Cool knex bil

dess en knex bil med 2 motorer och dess nästan indestrutable...

Mark 2 knex mech

vad du du bör sluta med detta är mark 2 av en anledning märket 1 inte har ännu offentliggjorts på härSteg 1: steg 1 bröstet Steg 2: benen Steg 3: armarnaSteg 4: att sätta ihop och knex mannen i det...

Ganska lätt cool knex frag granat...

Okej jag letade över da webbplats och jag har inte riktigt hittat en riktig knex granat.Sedan jag såg BallOf död instructable och kom upp med en liten kille som är REEEEEALLY enkel 2 göra och varje hobo med 3 US-dollar kan köpa material för det...(\_...

Cool Knex Pistol (mods ville)

ledsen om bilder dess min första instructablePro: Inte en massa bitarNackdelar: Du måste ladda ner fat...

Grand Titan med rörliga ben och addons

vi gjort rörliga benSteg 1: del till biuld ben for legsstavargrön: 14blå: 8vit: 8gul: 1conertoinsgrön: 8röd: 8Orgen: 4gul: 2extray: 2gångjärn +: 2gångjärn-: 10klumpa ihop sig sookit: 4Ball cup: 4blå spacer: 10Steg 2: del av gun och ben utseende Steg...

Cool knex S.U.V

detta är en s.u.v som jag byggde ett par månader tillbaka. ledsen jag inte lägga upp den för några månader sedan. men som du ser videon, kommer du att se alla funktioner som den har. Jag sprang typ av lite kort på delarna, så jag var tvungen att ändr...

Knex mech v4

Här är den senaste versionen av min Mek jag gjorde, jag faktiskt bara bygger en massa bilagor för det. om någon har några idéer för en bifogad fil eller vad för att bygga nästa har jag alla redo snöskoter får gjort snälla kommentar nedan. Jag kommer...

Knex Cool boll

detta är bara en cool knex ball grej när jag var ombord kul att röra runt medSteg 1: Base Ta 8 vita pinnar och ansluta gillar visasSteg 2: mellersta Ta åtta vita pinnar, åtta orange kopplingar och tan kontakterna och en cirkel kontakten och gör något...

Knex hävstång åtgärd gevär V2!

Långt förväntade (bra för mig) knex hävstång åtgärd gevär. Dess baserad av lincolns repeater på Fallout 3 (bäst freakin spelet EVER). Skjuter 45 fot. Riktigt cool komplicerade mech. Handtag/beståndet är utanför min paus action hagelgevär som några av...