Gräsmatta Sprinkler Spray kontrollett av de problem som jag alltid har med vattning min gräsmatta under sommaren är att det finns en trottoar som kör mellan delen av gräsmattan nästa gatan och delen vid huset, finns det en uppfart på sidan, det finns en gångväg upp till ytterdörren och det finns smala områden i både rygg och sidor. Dessa områden är svåra att vatten utan besprutning mycket vatten på trottoarerna och sidorna av huset. Detta är ett slöseri med vatten och det orsakar också gräset längs kanterna av dessa hinder att vara alltför urvattnat för gräset i mellan att få nog.

Detta instructable ger en mycket billig, mycket lätt fix på detta problem genom att du kan rikta sprayen i vad mönster du gillar. Du behöver följande material:

1. en liten längd av PEX rör av sådana slag som används i moderna VVS. 6 inches i längd är förmodligen tillräckligt beroende på hur du väljer att genomföra detta instructable. Kostnaden för denna slang är försumbar. Jag använde bara en bit skrot som jag hade kvar från VVS-diskho i mitt hus.
2. en gräsmatta sprinkler som har aluminium rör med ett antal munstycken. Jag visar detta med den typ som visas i bilden men samma teknik fungerar på någon annan liknande överlåtelse.
3. skärande verktyg att skära pex.
4. ca 5 minuter av fritid.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Regn fat gräsmatta Sprinkler

så, du bor i ett radhus med en liten gräsmatta. Det verkar aldrig få vatten den behöver för att "hålla jämna steg med Jones som är pensionerade och har en perfekt gräsmatta". Och du har en erosion problem eftersom fästmarginaler samla vatten frå...

Enkel trädgård Sprinkler ur inground popup sprinkler

Jo jag tittade på de höga priserna på trädgård sprinkler på en lokala Lowes en dag förra veckan, när plötsligt tänkte jag "Vänta en minut de säljer inground popup sprinkler här (som för inground gräsmatta sprinkler system)". Ja är detta en kort...

Klipparen däck Spray bricka

jag rengöra gräsklipp från undersidan av min 500-pound gräsklippare med en spruta som jag gjort från trädgården slanganslutningar. Ta inte bort gräsklippet minskar den klipparen effektivitet och främjar rost, men det är svårt att nå under däck eller...

Enkelt vatten Sprinkler.

Vattna din trädgård bör helst göras med regnvatten. Ibland använder kranvatten är dock oundviklig. I sådana fall bör, som med alla naturresurser, man effektivt och förnuftigt.Någonsin märkt hur en liten nypa hål i din trädgårdsslang är kapabel att bl...

Hur man byter sprinkler huvud utan att gräva

För en lång tid jag har använt en spade för att ersätta trasiga sprinklerdysor i vår gräsmatta att hålla vårt system i tip top form men efter att hitta verktyg för borttagning av Sprinkler, hål jag inte längre så många i min trädgård att fungera på m...

Läsk flaska Sprinkler

häromdagen, det var över 100 grader, och den lilla flickan behövde lite Sommarkul. En gräsmatta sprinkler skulle ha varit bra, men jag hade inte en. Jag på väg till återvinning bin och drog ut en 2-liters läsk flaska.I min låda med diverse VVS delar...

Automatiska sprinklersystem som alla kan göra!

jag hatar vattna min trädgård och ville inte släppa tusentals på en permanent sprinklersystem. Så, jag kom upp med denna lösning använder vanlig trädgård sprinkler och kran timers.Jag använder vanlig gräsmatta sprinkler och göra custom-längd trädgård...

Generator regulator

Det här är en sammanfattning av min Arduino projekt för att ersätta de felaktiga, mekanisk guvernören på en hem generator med en elektronisk version. Detta kanske inte är den klassiska "hur man" artikel men bör ha god information om parametern i...

Power Wash din poster automatiskt (nästan)

detta är en förbättring till Powerwash som använder en kommersiellt tillgänglig högtryck dental spray.Spray i min shop sjunka var alltför rörig eftersom det skulle rikoschett bort av albumet och njuta av alla mina verktyg på den motsatta änden av but...

Bygga en Amazing Tesla CD turbin

Bygga en riktig fungerande turbin från återvunnet CD-skivor!Denna Tesla CD turbinen är baserad på Tesla turbin, som uppfanns av Nikola Tesla i tidigt 1900-tal.Tesla pumpar och motorer var unika i att de endast används skivor, och drog fördel av gräns...

Hur man bygger en Earthbag Dome

Obs: Om du är ny till earthbag byggnad, först läsa den inledande Step-by-Step Earthbag bygga Instructable och hur man bygger en Earthbag Roundhouse . Också, min nya Earthbag byggnad Guide och Earthbag byggnad DVD finns nu tillgängliga.Vi byggde denna...

Green Solar Powered vattnet fat

A Green sätt att använda regnvatten med bekvämligheten av city vatten. Bifogade solar regenererad pumpen kan du vatten växter med tryck, även när vattnet i tunnor faller tillräckligt låg för att det knappt passerar nivån av kranen. Solvarma vattnet ä...

Regn fat Project

detta Instructable kommer att vara en översikt över hur man ställer in din egen regn fat. Detta kan inte Visa 100% steg eftersom jag har hittat det finns en stor variation till hur du vill att din regn fat att arbeta och den setup du använder. Jag ko...

DIY skadedjursbekämpning genom sprinklersystem Lawn

jag bor i Texas vilket innebär att vi har några månader på året utan mygg. Min fru och jag tycker inte de giftiga produkterna eftersom vi har en stor gård, och barnen spela ut alla chanser de kan. Min trädgård kräver en hel del täckning så när vi kan...

Green House-projektet

Gröna huset projektet var en plan att min fru och jag kom upp förra året på grund av frosten hade vi februari 2015 som dödade några av våra palmer och växter. Vi beslutade att köpa Palram modell # 702422 Internet # 204471274 seger orangeriet 10 ft. x...

Trädgårdsslang vattenpistol för hjälte pappor

Jag älskar mig några 40 schema 1/2 PVC så när det blev super heta idag beslutat att göra en av de anpassningsbara PVC gräsmatta sprinklerna. Sen tänkte jag "Hej, det vore kul att göra en pvc vattenpistol som ansluter till slangen". Jag råkade ha...

Odla grönsaker i din bakgård

detta inlägg visar du hur du gör din egen plantar lådor och fylla dem med god ekologisk jord, alla på de billiga!Jag har alltid velat att odla min egen mat, och denna sommar Im faktiskt börjar! Första dagen efter jag kom hem från skolan min pappa och...

Låg kostnad Halloween popup-tecken

efter att ha tittat på några av de tillgängliga kit för att göra en popup-karaktär, de verkade av god kvalitet men jag har mycket kvar över saker i mitt garage och kände att jag kunde bygga en för mindre än kostnaden för kit. Och jag erbjuder detta f...

Redneck Nerf Gun

att bygga detta behöver du:1. en motionscykel. Detta borde vara lätt. Människor lämnar ut dem på trottoaren gratis hela tiden.2. ett litet luftar kompressorn huvud. Också inte svårt. Värre kom till värre, köpa en på Harbor Freight. Be dina kompisar....