Gräsmatta traktor redskapsbärareHär är en enkel och billig redskapsbärare för en trädgårdstraktor. Det kostar ca $5,50, och gör det lättare att bära gården verktyg medan gräsklippning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gräsmatta traktor snö plow

Där jag bor vi bara får snö en eller två gånger per år, men när vi gör, det är en smärta att skyffla på enheten sätt för hand. Jag såg till att köpa en plog för den gamla trädgårdstraktor, men jag kunde inte motivera att spendera 500 spänn för de få...

Däck trä Dump Cart

Det finns ingen brist på gratis behandlat virke på Craigslist.Så om du sluta bygga eller Riva del av ett däck, kan du hamna i en besvärlig situation. Vad göra med alla det weathered-and-wavy-yet-still-decent däck trä?Innan du skickar din bråte högen...

Bärbar 12V arbetsstationen stativ till garaget eller shop

jag tillbringar mycket tid i garaget men avfall massor av tid går till huset för internet-sökningar, produktlistor, steg för steg instruktioner etc. Jag behövde en bärbar laptop stativ som jag kunde rulla runt bredvid mitt projekt för dagen, men batt...

Airshipen mekaniker verktygsväst

Verktygsväst utvecklat för SteamCon III med typiska läder arbetsredskap. Medan inte beskriva läder verktyg använder, följer sekvensen av montera.Jag köpte en väst nära min storlek, från en sparsamhet butik, och skär den isär längs sömmarna att göra e...

Recumbent Trike från gamla delar ** nu elektriska **

Min YouTube-videor verkar inte dyka upp på den mobila versionen. Du kan besöka min Youtubekanal direkt för att titta på serien. Tack :)Min kanalThriftstore Hacker på YouTubeHej Karl beslutsfattare! Jag är tillbaka med en ny cykel bygga och berätta ja...

Solar powered pump för vatten fat

jag har detta postat på min blogg med bilder här:http://sistersplayinghouse.blogspot.com/2012/07/Solar-Powered-Water-Pump.htmlJag har äntligen hittat en chans att sitta ner och skriva detta - jag väntade på slangen hjul vagnen man får ställa också. S...

Hur man gör en racing gräsklippare (uppdaterad!)

Meddelande:jag har nyligen helt stängt denna klipparen in i en ny byggnad. Om du har läst detta tidigare, gå till steg 12 för de senaste uppdateringarna. Annars börja läsa nedan för den ursprungliga bygget. Tack till alla som har kommenterat förut. S...

EXTREM FAT TIRE cykel

jag har velat bygga en egen cykel under många år. Jag började undra hur fett av ett däck jag kunde rymma på en cykel. Jag hade sett bilder av Hanebrink teknik extrem terräng cykel, men ville ha något stilla mer ytterlighet.Problemet jag ansåg var en...

Trä verktygslåda

detta är en redskapsbärare som jag byggt för att hålla min handverktyg. Tanken är att varje verktyg har en angiven plats och att inget annat passar i rutan. Designen kan du göra en komplett inventering av din verktygslåda i en blick. Jag ser på det i...

3D skrivare Home Brew - Kaliope MK1

Hej alla, detta är min första Instructable, låt mig veta om du har förslag för att göra det bättre och för framtida Instructables. Detta är min mark upp 3D-skrivare. Jag har varit forskar 3D-skrivare för ett tag och nästan köpte en RepRap Prusa i3 ki...

SURF fiske CART cykeln SLÄPVAGNEN

detta projekt har utvecklats under de senaste åren. Jag ville ha en vagn att bära alla min surf fiske redskap och stranden grejor. Jag hade sett andra människor med sådana vagnar, dock tycktes de vara för solo aktörer medan jag alltid haft mina barn...

Justerbart djup Finder givare fäste

jag skulle göra detta två instructables, men väljer att kombinera två i ett. Det började när givaren för min djup finder bröt som den var ansluten till en träbit på baksidan av min båt. När jag drog det ur vattnet, skulle givaren skrapa på marken. Ja...

Stor traktor Coop

De flesta traktor coops planer som jag har tittat på var dimensionerade för mer än 8 kycklingar. Vi slutade upp att få 14 kycklingar och jag behövde en traktor coop stora nog att hysa dem och ljus nog att det kan flyttas runt. Jag hade sett ett foto...

Hemgjord gräsmatta roller

Jag gjorde denna gräsmatta roller från en gammal luftkompressor jag har haft i många år. Den 60 gallon tanken är den perfekta storleken för projektet.Steg 1: Demontering kompressorn Steg (1) luft-kompressorsteg (2) skruva loss bultarna håller motorn...

Hur man monterar en styrofoam gräsmatta utsmyckning, halloween gravsten

vad du behöver:Gräsmatta utsmyckning av olika slagaluminium blinkande och lämplig skärarelim och/eller klammer pistolklammer som inte är för långt att gå hela vägen genomtunna remsor av trä (en färg mixer stick kan fungera för små tecken, eller de sä...

Måla ett fordon med traktor Paint

så några av er kanske har sett min tidigare läraren på hur till spraypaint en jeep med krylon färg och göra en zombie assault vehicle, Tja jag är tillbaka och glad att presentera dig killar med en ny handledning om hur du använder traktorn och genomf...

3D utskrift en bärbar Desktop Trash Bin för gravida lärare

Nu kommer vi att presentera vårt grupparbete om bärbara papperskorgen.Steg 1: Konceptdesign Som vi vet, är en stor procent av syftet med att skapa att göra en del av livet mer bekvämt och effektivt. Vi hittade att folk kastar skräp på golvet röra upp...

Katt Skrapet på laserskärare

Det är svårt att hitta en katt skrapet tillräckligt länge för större katt. Med denna process, kan du skapa en kartong katt skrapet så länge din laserskärare tillåter. Laserskärare i denna tutorial får 36 inches.Steg 1: Använda guider för att mätaAnvä...

Gräsmatta Sprinkler Spray kontroll

ett av de problem som jag alltid har med vattning min gräsmatta under sommaren är att det finns en trottoar som kör mellan delen av gräsmattan nästa gatan och delen vid huset, finns det en uppfart på sidan, det finns en gångväg upp till ytterdörren o...