Gråtande Angel Child kostym - lättmin 11 åriga dotter ville vara en gråtande Angel för Halloween. Vad kan vara mer skrämmande? Jag ville inte göra någon sömnad och ville att det skulle vara så billigt och enkelt som möjligt. Vi var inte alltför bekymret med absoluta sten-liknande precision, mer med att vara bara himla FREAKINGLY skrämmande och AWESOME COOL.

Dräkten hade att vara varm, eftersom det ofta snöar i Colorado på Halloween. Och vi ville inte att behöva måla för mycket av hennes kropp, på grund av bekostnad av färgen och eftersom det får kliande.

Vi började med en begagnad kören mantel som bas. Änglavingar och varulv tänder från en kostym butik. Krylon "gör det sten" färg i "svart granit" (grå för mantel) och "obsidian" (svart för vingar).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gråtande angel eller staty kostym

Denna kostym kan se svårt att skapa men det är verkligen mycket lättare än du tror. Behöver du veta några grundläggande sömnad färdigheter eller bli riktigt, riktigt bra med en limpistol. Redo nu kör vi!!!Steg 1: Kan arbeta på peruken Jag försökte at...

Gråtande Angel Dr. Som

denna Halloween min 15 yr. gammal dotter ville vara en gråtande Angel från populära Visa Dr vem... (första inspirationsbild)Här är summerade anvisningen av hur vi gjorde det.1. Vi köpte klänningen från Goodwill... Jag satte elestic runt midjan efters...

Att gråtande Angel skrivbordsunderlägg ändras

Hej alla, jag är ett stort fan av Doctor Who. Jag var på väg att ändra min laptop tapeter när jag insåg att jag kunde ha en gråtande angel tapet som rör sig! Detta görs med windows 7, och jag vet inte om det fungerar på något annat, men om du kan stä...

Gråtande Angel

detta är en gråtande Angel jag gjorde, med hjälp av lera till mögel och efterbehandling i kådaSteg 1: Material du behöver: 1) molding clay2) flytande Latex3) harts4) färgSteg 2: jag gjorde en hel del Sculpting, jag använde en bild på internet för att...

Doctor Who gråtande Angel dräkt

Comic Expo skulle komma igen och min dotter ville ha en ny kostym. Och vem är jag att säga nej till en annan Dr Who kostym. Detta bygga tog mig tre månader. Om jag hade mer tid i dag jag förmodligen kunde ha byggt i två till tre veckor. Innan jag bör...

Gråtande Angel Monument

This is a static prop of a weeping angel based on a real monument design. Detta är en populär kyrkogården monument look som vi ville duplicera. Stöttan består av en trä bas täckt av skum och en hönsnät och trä kropp täckt av monster lera täcker med e...

Blink: Gråtande Angel T-shirt

detta är vad som händer när du ger en Dr.Who fan sharpies och en tom T-shirt + en timme driftstopp! Jag vill lägga till fler änglar (kanske en anfallande en i ryggen!) men detta är det hittills:)...

Hur man gör en gråtande angel mask (från Doctor Who)

för masken behöver du några saker:-en mask (visas inte i bild)-några vanliga vita lufttorka lera-en pensel-vissa svart och vit akrylfärg (och eller grå om du har det)Steg 1: Skulptera masken Detta är det viktigaste steget. Du behöver luft torr lera o...

Gråtande Angel dräkt

Jag spray målade en klänning och vingar med en sten texturerat färg. Jag använde grå handskar, strumpor,skor, möta färg och hår färg. Jag lägga håret i en bulle innan målning det och gav hennes falska spetsiga tänder....

Doctor Who - gråtande Angel målning tid förflutit... Dont Blink

Så gillar jag att måla som en hobby... och titta på Doctor Who. Så för er som har sett det, närmare bestämt Steven Moffet "Blink". Här är lite av vad som gick in i en av mina målningar. Vänligen njuta av tid förfaller inspelningen och märker någ...

50 olika nyanser av grå kostym

Vänligen notera: denna dräkt är "50 nyanser av grått," inte "femtio nyanser av grått."Min man ville ha en enkel kostym till Halloween. Detta är vad vi kom fram till. Ingen av oss har läst boken "Femtio nyanser av grått." Även...

Hur man gör en hemmagjord "Walking serietidning" kostym

göra din egen serietidning som du kan bära!Steg 1: Designa din kostym, planering layout, du väljer ditt tema. Detta Instructable kommer att lära dig, hur man gör en Walking serietidning kostym. Du har friheten att vara kreativ, så du inte behöver gör...

Akta: Gråter änglarna

detta är min representation av en gråtande Angel (från awesome serien, Doctor Who). Det tog mig 5 veckor att göra och jag är mycket stolt över det :) Alla som har sett den älskar det (även om många av dessa personer var också livrädd för den...)Gråte...

Poserar i Cosplay

Hej alla,För min första Instructable har jag beslutat att skapa en informativ pjäs om hur att posera medan du är i cosplay. Bilden ovan är jag som Kagome Higurashi, min cosplay för Anime North 2014.Njut avSteg 1: Brainstorm Vem kommer du vara cosplay...

Adventure Time svärd

detta är min första instructable så vänligen inte kritisera det. Svärdet är en replik av Fin människans svärd som är i äventyr tid, det är hans repade upp gult svärd. Jag har gjort och det är gjort i trä och jag använde en fil för att skapa räfflar i...

Hur att snida tystnaden på en pumpa (Doctor Who tutorial)

i detta instructable, jag ska visa dig hur du rista en pumpa med ansiktet av tystnaden.The Silence är en främmande ras från Doctor Who.Vad gör dem riktigt intressant är att du helt enkelt glömmer att se dem så fort du ser ifrån dem. Detta tillåter de...

Läkare som floden låtens TARDIS Journal

detta är inte en fullständig instructable bara några puctures av detta gjorde jag, det är bara några ilustration kartong för större delar och vissa blå skummande för detaljer, jag använde torr pensel teknik för att simulera vittring, "gråtande angel...

Valkyrie (Battle Angel) kostym med Magic båge

[OBS: Jag kommer att fortsätta att bygga ut detta instructable under de närmaste dagarna]Detta instructable beskriver hur jag satte ihop en valkyrie eller "battle angel" kostym för min 11 - åriga dotter för Halloween 2011.Projektet består av föl...

Människoätande shark kostym

jag trodde att detta kan göra ett bra första Instructable efter fantastiska receptionen fick det på spindlar nattklubb Halloweenfest. Jag hade velat göra något sånt här för ett par år men aldrig sett till att det i tid för tidigare Halloweens. Det to...