Gratis stående örhänge innehavarenhur man gör en fristående örhänge innehavare av (mestadels) husgeråd. Det här ser riktigt bra på min byrå, plus det håller min dangly örhängen ur det virrvarr som är nedre facket i mitt smyckeskrin. Åh, och det gör en stor caddie för ditt hårtillbehör!

Jag vill också ge en ropa ut till aznliu sedan henne dangly / ljuskrona örhänge innehavaren projektet var slags våren styrelsen för min.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stud örhänge innehavaren

jag nästan uteslutande bära örhängen och har tillbringat otaliga timmar ute i butiker och på nätet efter ett örhänge hållare som är gjord för dubbar specifikt med ingen lycka. Efter förlora hundratals örhängen bestämde jag mig att göra min egen. Bild...

Stapelbar gratis stående potatis Ring Tower

Jag ville prova potatis växer i min trädgård upphöjd bädd. Jag ville också prova en potatis torn för att minimera utrymme och maximera avkastning. Potatisen Fyll tornet volym så att 1) de tar mindre plats i trädgården, 2) du få mer avkastning och 3)...

Örhänge innehavaren (tillverkad av kartong)

behöver en plats för din överflöd örhängen? Med detta lätt instructable, kan du göra en anpassningsbar örhänge hållare med extra krokar för armband och halsband! Du behöver inte vara en snickare med trä kompetens för detta. Leveranserna är enkel, så...

DIY örhänge innehavaren

Jag har en massa örhängen jag inte kan hitta. Jag brukar ta dem, oftast lämnar dem oavsett var jag är och sedan glömma dem. Så mycket av mina örhängen antingen gå saknas helt eller ett bryts par upp. Jag beslöt att göra en innehavare av en örhänge so...

Gratis stående glödtråden Spool stativ för små 3D-skrivare

En massa små 3D-skrivare kommer inte riktigt standard med en lösning för faktiskt utfodring glödtråden i dem. Detta var fallet när jag fick min Pritnerbot enkel. De sålde vissa delar för att ställa in rullen på barer men de egentligen bara stödde vis...

Gummiband - örhänge innehavaren

göra en snabb och ganska hållare för din (stud) örhängen. Detta enkla och billiga projekt gör en perfekt alla hjärtans present eller det kan även vara en trevlig födelsedagspresent.Steg 1: material Behöver du:-Gummiband (kan se snyggare med färgglatt...

Örhänge innehavaren

Steg 1: Objekt behövs Börjar med en bildram, sax, tejp och några berlap.Steg 2: skär Skär berlap lite längre än på baksidan av ramen skära tillräckligt för att täcka hela öppningen av ramen.Steg 3: tejp Tejpa ner sidorna och topp & botten.Steg 4: nju...

Vincent van Gogh avhuggna örat örhänge innehavaren

jag gillar att vara organiserade - så jag kom med detta lite täppt inspirerad av avhuggna örat av Vincent van Gogh. Mina örhängen var är sådan oordning att jag hade problem att hitta matchande par. Nu med mitt "öra" har jag dem alla i en trevlig...

Portable kartong örhänge innehavaren

jag ville ha ett sätt att transportera och skydda vissa av mina dangly örhängen när hemifrån, och eftersom jag är lite besatt, jag ville hålla dem alla organiserade och ganska :D Projektet tar en låda och gör en inre panelen för den, som kommer att h...

Post/stud örhänge innehavaren

jag köpt 1/4 '' 6.4 mm trä, vilken storlek och typ av trä kommer att göra. Det beror på hur stor du vill att din display eller hur många par post örhängen du äger. Du kan kopiera och klistra in fler hål om det behövs. Du kan även göra detta med plexi...

Örhänge trädgården

i detta instructable, vi kommer att göra en knapp blomsterträdgård med två funktioner: söt vägg konst och örhänge innehavaren.Steg 1: Vad du behöver Picture frameMesh plast duk (.59 cent, kan hittas i needlepoint leveranser)Blomma knapparPiprensareBa...

Vilda och (nästan) gratis

vild vitlök och ost muffins, kryddig rostad potatis, kyckling svamp med ramslök och maskros blad.AANNNNND stekt sötpotatis med mint socker.Ingredienserna var foraged, och om du utveckla din egen (och har kycklingar) med andra ord om du är en jordbruk...

Örhänge Tree

jag har försökt att hitta en anständig örhänge träd för min dotter denna jul, men kunde inte hitta någon som hon vill. Så jag bestämde mig att göra min egen för henne. Jag hade några kvar över Sintra från min samurai dräkt som jag gjorde, så jag besl...

Earing innehavaren och ljuset reflektor

med gamla och slitna ut CD för att skapa nya innovativa saker...Steg 1: Förfarande:(Earing Holder)Steg 2: Samla gamla CD-skivor. Så många som du kan hitta!Steg 3: Förstora hålet på CD: n i mitten att passa blå röret som dess center foundation.Steg 4:...

Bild örhänge ramhållaren

I detta instructable visar vi dig hur du sätter en tavelram till en elegant örhänge hållare. Detta örhänge innehavaren är mycket lätt att göra och är den perfekta lösningen för att hålla dina örhängen organiserade.Allt du behöver är:-fotoram-pappersa...

Minion örhänge fall gjord av överraskning kinder ägg leksak innehavare.

Hoppas du gillar dettaSteg 1: Vad du behöver • Toy holder• Saxar• Lim• Svart markör• Svamp• Blå/vit papper• SilverGelpen• Gammal flaska topp• ÖrhängeSteg 2: första För det första får innehavaren av leksak och sätta ansiktet upp.Sedan öppna den.Steg 3...

Lys upp din vänner namn-för jul, alla hjärtans eller alla tillfällen! Edge Lit fristående kort

detta instructable visar dig hur man gör en gratis stående eller hängande, lysa upp displayen.Dina vänner kommer att bli förvånad över att se deras namn i ljus.Författaren vill helt kreditera folken över på Evil Mad Scientist för inspiration.http://w...

Smycken innehavare DIY-en chic broschyr örhänge hållare DIY

med filtar, skum och enkla stygn, kommer du att skapa en fantastisk bärbar örhänge innehavaren! Särskilt detta örhänge innehavaren diy äger en ganska lockande utseende, som är kvalificerad att vara den mest fantastiska bland våra tidigare smycken inn...

Bromsen linje Bender verktyg

Jag hade en chans att arbeta på en gammal antik brandbil som behövde bromsslangar ersätts emellertid alla mina varor säljs endast 5/16" stål rör i raka längder och några 90 grader & 45 grader behövs göras.Vid första jag försökt användande den nuv...