Graven Digger Monster Truck kostymså min 3 år gammal ville vara grave digger monstertruck för Halloween. Jag använde 2 medelstora lådor, färger, frigolit plattor, folier, ett par gamla barn lyser upp skor, elastiska remmar (från (99cstore) push lampor (från dollar tree) lim, tejp och tid
Se Steg
Relaterade Ämnen

Monster Truck smörgås

jag fick en riktigt awesome idé när jag såg denna tävling...Jag ville göra något fint, att alla kommer att njuta av :)så här det är... min monster truck smörgås:]Känn dig fri att betygsätta, kommentera och rösta viktigast för mig att vinna :DTack!Ste...

Monster Truck däck träning!

Här är hur man gör en Monster Truck däck träning. Min vän och fitness instruktör, Dayhanna, lär: hur du får en Monster Truck däck (gratis eller riktigt billigt), däck Flips, däck om du hoppar, däck Burpee hoppar och däck samordning borrar. Du bör gör...

Att göra en interaktiv Monster Truck säng lampa

som många unga pojkar och flickor och många inte så ung, mitt barnbarn är ett stort fan av monstertruckar, med hans födelsedag kommer upp jag trodde jag skulle skapa något speciellt för sitt rum. Lite av browseing genom sparsamhet butiker och en stor...

Monster Truck tårta genväg

detta är det enkla sättet dvs "lata" sätt att göra en monster truck tema födelsedagstårta. Min 4: e son är en monstertruck FANactic! Jo tyvärr för honom och mig verkar hans bday alltid komma runt värst av säsongen pollen och höjden av min astma...

Monster Truck Fort

monster truck spela fortet är något jag och min son har talat om i flera år och efter att jag fick mina händer på en uppsättning av sex fot lång traktor däck vi hade att göra det en verklighet, så jag drog en grov uppsättning av planer och kommit igå...

Motorsåg Monster Halloween kostym prototyp

Jag älskar Halloween. Mer specifikt, jag älskar att göra häftiga kostymer och visar dem upp. För de senaste åren, har min kostym val varit en phoenix outfit som så småningom utvecklades till en flamboyant monster med ett vingspann på 12', en löjlig b...

Lego Rock Monster Halloween kostym

år min son frågade vara en Lego Rock Monster för Halloween. Jag tänkte, visst kan jag göra det. WOW tog det långt längre än jag trodde det skulle, men här är instruktionerna så kanske det inte kommer att ta dig så länge.Steg 1: material Här är vad ja...

Kid's Monster Truck loftsäng

Min son ville ha en speciell säng, och var ingen tillgänglig (för mindre än $2000-$3000 dollar). Min son är en jätte, vid 4'6 "och 80 lbs i 1: a klass. Dilemma för en 6-åring så stor? Han passar inte in i något och folk tror han är 8 till 10. Stackar...

Enorma Knex Monster Truck

jag tycker detta är en av mina bästa knex bygger och im mycket stolta över.Jag skulle vilja göra en Instructable för detta men jag vill inte riktigt 2 ta isär och jag har inte tillräckligt många bitar för att göra en annan :(I'ts fick full stearing,...

Silent Hill stil Monster kostym

jag kommer att förklara hur jag skapade min Silent Hill monster inspirerade kostym jag bar för halloween förra året.Denna kostym har varit en långdragna projekt för senaste 4 halloweens och har bara förbättrats och arbetat på varje år, men förra året...

Monster Energy kan kostym

vi är The GLCPS kostym Design Club, för våra första projekt vi beslutat att göra en Monster energi kan kostym. Vi använde endast material vi redan hade till hands så detta projekt inte kostat oss något att göra och det var det perfekta sättet att ge...

Hur man får från SK till Alsion

lite annorlunda ta på en "instructable"... Jag ska "lära" hur du får från mitt hem till universitetet.Längs vägen ska du få en glimt av härliga lilla sonderborg, synd att det var en grå-grå dag annars jag skulle har gick längs stranden...

Bilbälte - bälte

hur man gör ett bälte av en bil säkerhetsbälte, ny och förbättrad version.Detta är två instructables i en, som jag kommer att visa två olika sätt att göra ett bälte. En är version 1.0, och andra är 2.0, som det var lättare för mig att göra, och lägge...

Kvinnliga Blademaster Barioth Armor

Hej där, jag är Björn och jag ska visa dig hur man gör Barioth kvinnliga blademaster armor från CAPCOMS spelserie, Monster Hunter. Tekniskt, jag ska berätta hur jag lärde mig om befintliga tekniker och fixade dem för att passa mitt syfte.Denna lista...

Adam och Barbara Maitland dräkter från BeetleJuice!

För Halloween i år min pojkvän och jag beslöt att gå som Maitlands från skalbagge Juice. Vi är båda stora fans av Halloween och Tim Burton och ville göra en monster mask kostym. Dessa kostymer är mycket lättare än de ser ut och det finns gott om utry...

Minecraft Hunger spel videor | Spel videor för barn | Spiderman spel videor 2 - UNITED GAMING

Vad är det killar, UNITED GAMING här, och idag har jag en helt ny YouTube råd video där jag ska svaret på den gemensamma "Vad gör jag om min kanal inte växer längre?" frågan! Om ni har slå till en talrik, ska jag ge dig hur du kan plocka takten...

Hur man gör din egna inbyggda PU skum hjälm

detta instructable visar dig hur man gör perfekta hjälmen monterad på din skalle, men besvärliga formen eller storleken! Papegoja, ägg huvud, klingonerna, din prize vinnande melon... Du namn den!Vad du behöver är naturligtvis PU isolerande skum. De ä...

Environmental Monitoring Rover - drivs av Intel Edison

Detta är en instructable inspirerad av Mars Rover Nyfikenhet , jag förväntar mig inte denna rover att göra det till Mars! men du efterlikna det och genomföra några häftiga funktioner använder Intel Edison. Med detta sagt, på moder jord kan du hitta i...

Hur man bygger en avlägsen bedriver ALL-Terrain Robot för under 300 dollar!!!

Har du någonsin titta på dessa filmer med robotar i det? har du någonsin velat äga en själv och inte vill betala några tusen för 1? Tja, jag ska visa dig hur man gör en och kostar mindre än 300 dollar tack vare th boka 101 spiongrejer för evil genius...