Gravyr cylindriska objekt på en laserskärare med en roterande kvarstad.Jag har skrivit detta instructable eftersom jag ville använda min roterande bilaga för min laserskärare och jag ville dela hur göra något lite annorlunda från normala platt gravyr som jag gör.

För att göra detta behöver du naturligtvis tillgång till en laserskärare och en roterande fäste. Jag vet att inte alla har en av dessa maskiner, det är livet. Jag inte äger en högpresterande sportbil, gnälla jag inte över det, det är bara så det är.

Så om du inte har en laser då kommer du att inte kunna använda detta instructable fullt men du kanske finner det intressant. (förhoppningsvis). Det finns ju andra sätt att gravera glas men här använder en laser power som är cool!

Tillgång till laser fräsar: Det finns ett antal grupper i samhället, Techshop, högskolor och skolor som tillåter åtkomst för dem som inte har egna. Jag är lyckligt lottad att ha min egen maskin eftersom jag sparat länge och hårt för en utrustning som jag ville använda som en del av min hobby och fritid tid. Jag fick min från Thunderlaser i Kina. Jag rekommenderar dem mest mycket.

Viktigt: Varje laser maskin är annorlunda, Läs instruktionerna för din maskin och förutsätt inte att dessa instruktioner kommer att passa.
Gravyr på en runda objekt måste du ställa in maskinen att förstå att det kommer att arbeta på Y riktning och U (roterande) riktning.

Säkerhet: Lasrar kan, om den används felaktigt, cuase permanenta skador, brand, brännskador etc. Tänk om alla faror, risker och faror.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Justera ett icke-rektangulärt objekt en Trotec laserskärare

det finns ingen ett steg metod att anpassa en icke-rektangulär arbetsstycket på en laser cutter säng. När massor av på samma sätt formade objekt kommer att graveras, används ofta en custom-cut jigg se till att justeringen är konsekvent, men enstaka j...

DIY 40W CNC laserskärare, från dålig till bättre med 3D utskrift

Detta projekt blir en dåligt fungerande kinesiska K40III-laserskärare ett fotavtryck att arbetsytan förhållandet optimerad DIY laser-skärare. Jag ska försöka mitt bästa att täcka vad man kunde göra annorlunda för att spara pengar eller optimerar dela...

Hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)

hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)Jag är en skärmen skrivare... av nödvändighet snarare än val. Jag är verkligen en drömmare med en touch av entreprenör. Jag har varit screentryck t-shirts för mitt varumärke "Rock och Ride" för...

-Dubbelsidig PCB med en laserskärare

Med lite övning, kan du göra utmärkt dubbelsidig PCB genom att kombinera en laserskärare med kemisk etsning. Den grundläggande idén är: laser cutter Blaster away spray målade etch motstå, då kemikalier äta bort den exponerade kopparen. När koppar är...

Ett enkelt projekt med hjälp av noshörningar och Epilog laserskärare

detta instructable visar hur du bygger en enkel 2D modell på noshörning och sedan hur man skär den med laserskärare Epilog.Steg 1: 2D modell med noshörning Måste du först välja 2D formen för din pjäs och utforma den med en modellering programvara kan...

Hur man gör egen dryck glasunderlägg (med en laserskärare)

det är lätt att göra egna dryck glasunderlägg med hjälp av matboard (den tjocka bild inramning bezel board) och en laserskärare. De är coola för dagligt bruk, fester och firande.Jag gjorde det på TechShop. Så hade jag tillgång till laser fräsar och a...

Fejkade Die skära klistermärken på en laserskärare - jag gjorde det på TechShop!

Som del av ett projekt, jag behövde die cut etiketter att ansöka till en punkt av köp display – när jag undersökt kostnaden för stansas klistermärken, de verkade rimligt tills jag fick veta jag skulle också behöva betala för en specialitet dö skära d...

Från Crate att klippa | Installera en laserskärare.

Nyligen jag konstruerade och byggde LittleBox, en DIY Laser skär Raspberry Pi drivs PC. En viktig faktor i dess kostnad var att ha delar laserskurna av tredje part, så jag började jakten på en laserskärare av min egen...Steg 1: forskning! Innan jag h...

Att skapa Illuminated 3D-objekt med en laserskärare

även om jag använt dessa tekniker för att skapa konst, den verkliga skönheten i detta är att du kan skapa en 3D-objekt du vill med en laserskärare, oavsett om det är objektet själv, eller en negativ för objektet inneslutet i ett block, som jag gjorde...

Hur man gör hörnet hörnklippmaskin jiggar med en Epilog laserskärare

i detta instructable du lära dig att använda en Epilog laser för att klippa hörnet hörnklippmaskin jiggar ur 1/8" akryl blad. Ett hörn hörnklippmaskin är en plåt skjuvning som skär en fyrkantig 90 graders hacken i hörnet av en bit metall. Dessa jigga...

Hur till göra Hang Tags (med en laserskärare)

hur man gör Hang Tags (med en laserskärare)Jag började en sida varumärke i sommar, bara på kul. Jag brukade spela i en massa band tillbaka i dag och vi hade alla "sidan projekt" eller band som vi gjorde något annorlunda med förutom den spelade v...

CAD-till-produkt med en laserskärare: trä kub

snabb tutorial på att skapa ett 3D-objekt med CAD-program, CAM-programvara, programvara för CNC och en laserskärare. Detta för laserklingor som arbetar med g-kod. Detta är ett enkelt exempel på hur man gör ett 3D-objekt. Vill du enkla lådor, finns de...

Dukta med laserskärare

Det finns gott om kerfing trä med laserskärare, och de började min fascination i omvandlingen av flexibiliteten i ett fast material. Detta projekt är min personlig utforskning av samma koncept, men med dukta snitt. Det vill säga i stället för att skä...

Generera elliptiska lådor med en laserskärare och Inkscape

Detta Instructable kommer att lära dig hur man gör elliptiska lådor med olika former och storlekar som de som bilden ovan. Dessa lådor är lätta att anpassa så att du kan lägga till din egen personliga touch.Steg 1: Verktyg och materialEn dator.Inksca...

Att skapa anpassade 3D Cribbage styrelser med en laserskärare!

Hej folk!Idag tänker jag prova och visa dig hur man gör en cribbage styrelse med en laserskärare!At minst peka dig i rätt riktning för att komma igång.* Jag nyligen börjat göra cribbage styrelser för vänner och familj i år, och har börjat att göra de...

Modellen att göra med en laserskärare

jag är arkitekturen student på LUCA-ARTS i Gent, Belgien. Jag älskar utformar byggnader men vad jag verkligen tycker om arkitekturen är modell att göra. Jag tycker verkligen att göra små modeller eftersom det är essensen av modell att göra. Att sätta...

Hur man gör en Multirotor eller hybrid med en laserskärare eller ett vakuum tidigare

vänligen förstå jag skapat och egen allt i detta instructable,Detta är mitt innehåll och om jag skulle använda någon annans innehåll skulle det icke upphovsrättsskyddade eller med deras medgivande, men även detta är alla mina innehåll!Jag har inte an...

Skapa en webbplats Toporaphic modell med en laserskärare

ofta gånger inför för att presentera komplex teknisk information i form av ritningar, är det svårt för dem som är obekanta eller utan någon bakgrund utbildning för att förstå den information som presenteras till exempel topografi. Genom att skapa obj...

Hur man gör ett läder pass täcka (med laserskärare)

när du är en erfaren resenär (som min partner), passet tar en hel del slitage. Lyckligtvis kan du förebygga en försämring av ditt pass (aka "din biljett hem") i några korta steg!Detta projekt kräver användning av en laserskärare som jag åt på Te...