Green House-projektetGröna huset projektet var en plan att min fru och jag kom upp förra året på grund av frosten hade vi februari 2015 som dödade några av våra palmer och växter. Vi beslutade att köpa Palram modell # 702422 Internet # 204471274 seger orangeriet 10 ft. x 12 ft. trädgård Chalet växthusgaser genom Home Depot eftersom det var det billigaste och jag skulle få min veteraner rabatt. Det tog tre försök och tre rabatter senare på grund av frakt och förpackning problem men vi slutligen fick kit för mindre än vi började. De extra pengar vi sparade vi köpte väggen ventiler, skugga nät och Arctic Cove mist system som ett sprinklersystem inne i växthuset. Första bilden är ifyllda gröna huset utan sprinklersystemet. Andra och tredje bilden är dimensioner bilden av växthuseffekten som postat på Home Depot hemsida. Hustrun ville att jag skulle bygga det som det såg ut på hemsidan, vilket jag gjorde men jag uppgraderade växthuset för att ha den sidan ventiler, eluttag, strömbrytare för framtida ljus, skugga och sprinklersystem. Växthuset körs normalt ca $2,290.75 / varje lägga med de tre rabatterna som jag nämnde innan det kostade mig ca $1790.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Geo-Dome Green House

Geo-Dome Green House 11,6 fötter diameter x 9 fot hög. Utformad från två olika triangel storlekar.Kupolen måste täckas med 6mil plast för att kontrollera temperatur och luftfuktighet.Kommer har inbyggda vattning spraysystem som är utformat i en cirke...

Plast bottle green house

Hej där, här har vi en 2 mtr x 2 mtr x 1.8 hög bottle green house, form 2 "x 2" virke och cirka 1000 plast vattenflaskor! allt du behöver göra, för din steg för steg guide att bygga din egen, är att kontakta mig på kalipadoproducts eller lägga m...

Enkla Green House/Seed Starter

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel grön hus av en klar plastbehållare.Steg 1: material -frön-smuts-klar plast behållare-hushållspapperSteg 2: Pappershandduk Vik en pappershandduk så det passar in i plastbehållare. Kontr...

Mini Green House

detta är en mini grönt hus som används för att starta plantor och groning mikro greener. Vi bor i zon 10 så vi inte behöver en dörr. Vi behöver skydd från tropiska stormar, regn och vind under sommaren. Detta är ungefär lika solid som du kan göra den...

En Hydropic Green House

TFT...

Green House

Jag ville plantera en trädgård eftersom jag hade idén av växande hälsosam mat att göra maten jag äter hälsosammare. Jag ville också hjälpa de människor som inte kunde köpa färsk frukt och grönsaker har möjlighet att äta dem. Min plan är för oss att v...

Green House projekt

min post för Jack Daniels oberoende projekt tävling.Födelsedatum: februari 2,1963...

Indor Green House

mig och min pappa behövde ett sätt att starta några växter mitt i vintern och detta är vad jag kom fram till med de flesta delar kommer från min garrage och runt huset. Detta är min fisrt instructable också, så låt oss hoppas att det blir bra.Steg 1:...

Återvunnet 2 liters Green House

göra en fantastisk liten grön hus av en 2 liters flaska eller vattenflaska!Steg 1: objekt Du verkligen inte behöver mycket, bara:2 liters flaska eller vattenflaskafrön, (naturligtvis du inte plantera ett apelsinträd i detta, så något små.)kniv eller...

Bästa sol ugn

Solugnar använder värme från solen att laga mat, städa, och desinficera olika material. Solugnar är koldioxidfri, vilket innebär att de inte utelämna green-house gaser som skadar miljön. Solugnar kan hjälpa utvecklingsländerna att laga mat och spara...

Verktyg Cart (åter utlovat barnvagn)

Jag har gränderna nära min plats där jag promenera hundarna. Jag stöter ofta på en kasserad barnvagn som den här. Denna gång hade jag funderat på ett bra sätt att ta alla mina verktyg i lägenheten efter att ha arbetat på en tiny house-projektet (mer...

Cling Film + kläder hängare växthusgaser

detta är hur jag skapade en klädhängare & Cling Film Green houseMaterial:-Klädhängare-Cling Film-Rensa tejp-Duck TapeJag gjorde detta för några år tillbaka så jag har inte en bild av alla steg, men jag är även en bild som skapas i Sketch Up med klädh...

Stank Bomb recept

En kul packade vetenskap projekt för alla er med en elak sida... Vuxna och tonåringar kommer att njuta av denna lilla skönhet. Det kommer att vara mycket bra för alla er "Trick eller Treaters" ute särskilt som det är nästan den tiden på året när...

Med hjälp av en skära till gräs. Upcycling grannens gräsmatta. Revaloriser la gräsmatta du voisin. Reciclaje el césped del vecino i HD

en enkel homesteading spets och granska av gamla verktyg och prylar. Vi har ingen gräsmatta att klippa men vår granne har och detta tidigt på säsongen den växer bra och kommer att göra bra hö. Vi kan torka den i 5 Euro Green House: https://www.youtub...

Manuell designprogram vs. Design

Gå tillbaka till föregående lektion: Kodning en kubLektionen översikt:I den här lektionen lär du dig att kombinera flera former och skapa en välvd dörröppning form.Kolla in hela "Tinkercoding ett hus med formen generatorer" projektet på Tinkerca...

Hur man resa billigt i Hong Kong

Money ExchangeGratis uttag på China Construction Bank ATM för klienter globala ATM alliansenUtbyte av pengar kommer att vara super viktigt här i Hong Kong som boende, sevärdheter och transport är ganska dyrt i jämförelse med andra destinationer. Jag...

Doghouse Beach House DIY - använda återvunnet/Repurposed material

Jag blev tillfrågad om jag skulle göra en hund relaterade craft. Jag gav det en tanke och bestämde mig att sträcka min crafting kotletter och göra en hundkoja. Detta är den absolut största projektet jag har försökt. Jag ville att det skulle vara en K...

Permanent Digital LED House Holiday belysning

Digitalt adresserbara RGB LED strips blir mer tillgängliga och billigare via hobby elektronikbutiker och direkt från fabriker i Kina, så det är dags att uppdatera din holiday house belysning!Detta projekt använder en Arduino för att styra remsor av d...

The Green Cube

Gröna kuben är en portabel förnybar power generation kub liknande struktur som utnyttjar el från solceller, hand crancked generator och två små väderkvarnar.Bästa med The Green kub är att den är bärbar och du kan bära det runt var som helst med dig....