Greve Peskula Pikachu. Aka greven Pikachu.Hej jag skulle vilja lära dig att göra ett antal Peskula ur en Pikachu plysch. Du behöver... 1 ark kortpapp, 1 rulle av Scotch eller Duct tape, en liten pikachu plysch, 2 Lego eller Playmobile vapen, och 1 sax. Min Pikachu plysch heter Pesky. Observera att du kan använda en limpistol. MEN kan det vara omöjligt att ta wings och vapen av plysch om du använder en limpistol.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Pikachu Cam mekanism automater med galler gångjärn Box

Vi var tvungna att göra en automater med snickeri och galler gångjärn för ett projekt och detta var vad jag brukade gå Pikachus huvud som om han förlorat en kamp i den franska revolutionen. Se nedan i steg 9: refererar till den andra Instructables ja...

Hur man hittar Pikachu i HeartGold/SoulSilver

Hej där Instrutables.com! Detta är min första D.I.Y/Tutorial här så ha tålamod med mig.Hur som helst, jag kommer att visa dig hur du hittar Pikachu i HeartGold och SoulSilver versioner!Försök att följa med i bilder och steg!Steg 1: Gå till Viridian s...

Aska och Pikachu kostymer (Pokemon)

dessa dräkter gjorde vi eftersom vi för vår en agera skit vi gjorde i början av den populära live show "Pokemon gotta catch em Live".Steg 1: Ash's Hat jag tog en vanlig mössa och målade det röda. Den vita delen var en mall som klippt från papper...

Pikachu Pokemon Polymer lera ägg statyett

Ägg gör en stor duk för polymerlera. Jag lärde mig detta genom en utmaning i min polymer lera grupp guild där vi ombads att göra ett konstverk med ett ägg till våra skulptur. Jag gjorde en Marie Antoinette inspirerad ägget huvudet för denna utmaning....

PIKACHU CUPCAKE

om du vet någon som älskar POKEMON så mycket som min lillebror, dessa cupcakes är de att göra!LIVSMEDEL:-Kaka mix / cupcakes för tidig-Glasyr för att förstora (vit)-Graham kracker-Gel karamellfärg (gul och svart)-Godis (jag använde Starburst och tugg...

Hur man gör en Pikachu Vinyl dekal

Hej! I detta Instructable kommer vi att göra en Pikachu Vinyl dekal på en vinyl fräs! Använda en vinyl cutter är otroligt lätt och roligt!Steg 1: Välj din bild Gå till Google bilder och skriv in "Pikachu." Vi kommer att behöva lägga till fler sp...

Hur man drar en Chibi Sonic och Pikachu

Steg 1: Sonic The Hedgehog. Först Rita en halv cirkel för huvudet. Du kan också Rita en semi oval form att göra huvudet ännu sötare. Detaljer som visas på bilden.Steg 2: spikar Dra spikar av hans hår i den form som du ritat. Försök att göra dem söta...

Pikachu regnbåge vävstol armband

Heyo! Detta är min Pikachu regnbåge vävstol armband tutorial för alla Pokemon/Rainbow vävstol-älskare där ute! När du har din försörjning redo, gå vidare till steg 1!Steg 1: Första öra Placera två svarta band på den mellersta peg av din vävstol. Seda...

Hur man gör en Origami flygande Pikachu!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami flygande Pikachu. Njut av: D!Origami: PikachuDesignad av: Tokiko KanasugiAv: Annette SunderFör mer origami modeller besök www.mangashark.comFakta om denna pokemon:Flying Pikachu är en Pikach...

Sträckt Pikachu Pelt

Jag hade inget val, det var rabiat!Steg 1: InspirationNär jag var yngre var min pappa en trapper/jägare. Jag minns honom visar mig metoden med ovan på en bobcat dölja. Som vuxen jag jaga inte en hel del men mina barn är ivrig Pokemon jägare. Så jag t...

Pikachu svalde en låda

Detta är mycket enkel och snabb att göra med dina barn.Här är vad du behöver för detta projekt:En liten låda, jag använde en 3X3.5 inches lådaKonstruktion papper. Eftersom vi gör Pikachu, använde vi gula, röda, blå och svart konstruktion papperEn lim...

LEGO Pikachu

Hej är veiwer Pikachu en fantastisk Pokemon, så jag kommer att lära dig hur man bygger honom!Steg 1: Fötterna.Hitta två gula Lego block.Steg 2: Midjan.Hitta en fyra block av Lego.Steg 3: Kroppen.Sedan hitta en två och två block.Steg 4: Armarna.Du hit...

Hur man gör en Origami Pikachu bokmärke!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami pikachu bokmärke. Njut av :DOrigami: PikachuDesignad av: ori.axono.jpFakta om denna pokemon:Pikachu (japanska: Pikachu Pikachu) är en elektrisk-typ Pokémon.Utvecklas från Pichu när planat me...

Hur man rita: Pikachu (Pokemon) - DrawCartoonsEasy [HD]!

Lära sig att dra Pokemon Pikachu! Det är kul och lätt att dra. I denna tutorial jag kommer också att visa hur man gör färga för det, men det kommer att ske time-lapse.I min kanal hittar du en mängd olika Hur Rita videor. De är oftast lätt att dra, me...

Pikachu T-Shirt

detta Instructible är att visa dig hur man gör en t-shirt med en pikachu svans.: PSteg 1: Vad du behöver Behöver du:Järn på utskrifter (+ skrivare och järn)Gammal gul Tee(Jag använde fotoaffär element att dra svansen)Sax (att skära järnet på s:)VIKTI...

Din alldeles egna pikachu pannband!

Syftet med guiden är att lära sig att skapa Pikachu öron för att skapa en för en Halloween-kostym eller en konvention.Steg 1: Vad du behöver!En bit av ljusa gula filtEtt tyg markörEtt par saxRör cleaners(Optional)Bomull eller fyllningEtt varmt lim pi...

Pikachu Origami - hur man gör Origami Pikachu: av Origami konstnärer

Hej vänner, i detta instructable vi lär, hur man gör Origami Pikachu. Gå igenom dessa instruktionsvideo och göra denna awesome papper leksak för dina barn eller för barn inom dig. Jag är säker på att de kommer att älska den....

Papper hantverk Pikachu Box figur (Finger marionett Pokemon)!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör ett papper Pikachu Box figur. Njut av: D!Länk till mall: http://toy-a-day.blogspot.com/2009_04_01_archive.html...

Flygande Pikachu Origami handledning!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami flygande Pikachu. Njut av: D!Origami: Flying PikachuDesignad av: Tokiko KanasugiTips: ta hand om din veck i början, och resten bör vara ganska lätt om du följer handledningen exakt. Gör nogg...