Gris empati dräktenHej alla, redo att trotsa pig världen?

Så först av allt en liten disclaimer, Detta är inte ett skämt. Jag kan vara lite galen men detta projekt startade ganska allvarligt och avslutades i detta roliga men också mycket intressant riktning. Ursprungligen ville jag designar ett musikinstrument för svin (om du vill veta mer om att jag har en blogg dokumenterar min process). Jag insåg snabbt att det var mycket svårt att utforma för varelser som jag inte förstår. Det finns en enorm skillnad mellan observerar en lada och faktiskt vara i ladan. Så jag var tvungen att göra något för att verkligen veta vem jag designa för, jag var tvungen att bli en gris!

Låt oss prata lite mer om vad en empati passar är. Jag tror hela började när folk försökte förstå hur äldre lever. Att hjälpa äldre bättre eller bara för att skapa medvetenhet, byggt forskare en ålder empati passar att gå igenom de samma handikapp. Det finns också Thomas Thwaites som försökte bli en get. Jag gillar verkligen denna idé att uppleva någons åsikt och jag bestämde mig att prova det med grisar.

I slutändan erfarenheterna var verkligen fantastiskt och jag är glad att dela detta så du galen nyfikna killar kan prova det också!

Men varför behöver du en kostym? Jag kunde också ha gått i ladan på alla fyra rätt? Som kan arbeta hemma med din sällskapsdjur gris, det beror på inställningarna. Men gris miljön är full av lera eller halm, det kan vara kallt, kan det våta. Jag ville experimentet att pågå några timmar minst att verkligen fördjupa dig i pig världen. Om du vill bo på alla fyra mycket länge kommer du bli glad att ha visst skydd, samma om du tänker vara i leran eller i sugrör. Det finns också vissa kroppsdelar som vi saknar för att vara minst ett socialt funktionella gris. Nosen är som en hand för grisar, de söker, peta, göra allt med den. Svin uttrycka sin dominans genom att bita varandras öron. Vissa rasen har även öronen faller framför deras ögon och ändra deras vision, som är en del av de erfarenheter som jag försökt att reproducera.

Vill du också bli en gris nu? Kom så går vi!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steve ridning en gris Minecraft kartong halloween kostym

min son ville verkligen vara Steve, ridning en gris för Halloween.Jag hade redan gjort en Steve huvudet från en kartong med lite frigolit inne för att stabilisera för en Minecraft födelsedagsfest han gick tidigare i år. Vi värdesätter det och sedan m...

Arga fåglar gris Gourmet vegansk choklad Cupcake

jag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om...

Cupig - Cupid + gris

för alla hjärtans dag, många människor söker kreativa sätt att ge gåvor till varandra.I stället för det vanliga "Jag älskar dig" hjärtat, varför inte skapa en 3D origami cupig attär inte bara unik, men bedårande också.Denna 3D origami gris tog c...

Arga fåglar örhängen: Gris Edition

efter att Angry Bird örhängen, jag var tvungen att göra vissa gris örhängen från spelet för att matcha!Dessa örhängen är mycket enkelt om du har läst min Angry Bird örhängen Instructable och min Geek örhängen Instructable. De är tillverkade av polyme...

Amigurumi liggande/stående gris av The Crafty potatis

Hej stötarna dess The Crafty potatis. Här är min första amigurmi! Hur ser han ut? Jag är en stor gris fan och han är perfekt! Han har justerbara ben så han kan ligga ner eller han kan stå upp han kan också sitta. OK låt oss start!Steg 1: Vad du behöv...

Fyll en Minecraft gris med Minecraft

- eller något annat du vill lägga till en flash-enhet. Enheten döljs i benet av detta papper-och-styrofoam Minecraft gris.Steg 1: Verktyg och material Nyckeln till detta projekt är papercraft gris av chhalo finns här (och även ingår som .pdf nedan)....

Giant Minecraft söt gris huvud

detta en av ett slag söt gris huvud kan användas för ett hus, en byggnad eller en restaurang! Det är enkelt och varje steg är lätt tillsammans med bygget. Hoppas du njuter!Steg 1: Steg 1 - basen Gör en 22 av 22 rosa kvadrat. Du kanske vill fylla i hå...

Angry fåglar, gris, isolerade med gratis väskmönster

jag har aldrig spelat det spelet Angry Birds innan, men jag blev kär med gris. Jag tror han är bedårande. En person kan använda samma princip för att göra någon enkel karaktär för en skjorta, väska, eller kanske gäller designen för ett par jeans. Jag...

Lätt Angry Birds "Gris" Pinata

min son ville ha en Angry Bird teman man för sin fjärde födelsedag. Ingen Angry Bird parti skulle vara komplett utan denna super lätt Angry Bird "Gris" Pinata.Jag använde röda & gula hinkar för att representera de röda & gula angry birds...

2 i 1 gris

denna 2 i 1 gris är användbart för styckning och matlagning.Det finns en timer på rygg och skär guide för grisenSteg 1: material Trä plugg 2"TygFärgSharpieTimerLimpistolKartongFluffSteg 2: steg Cut out an ovalSe till att göra det fettSpåra gris på ty...

Arg ballonger: Gris till puckla

Detta kräver lite grundläggande kunskap om ballongen vrida men du röret är en utmärkt källa för vrida information. Jag ska visa dig hur man gör min arga fåglar gris.Du behöver en handpump, en svart märkpenna Sharpie eller Galaxy märke, en limegrön 26...

Gris-tailed Knight Hat

Detta är en riddare hatt som utformats för min dotter. Hon utformade det är som en huva på vintern med 2 gris svansar på sidorna för skojs skull. Den har en halsduk-liknande hals som håller din hals varm. Hon hoppas det är kul och en bra hatt att anv...

Rocker gris pengar Box

denna gris är i princip din genomsnittliga papier-maché gris (tillverkad av en ballong och ägg carton segment omfattas i papper och lim) men det har några skillnader. Mohawk är en bit av kortet att jag tejpa fast ballongen innan täcker det. Gitarren...

GRIS AV INSPIRATION!

Gillar du svin? Känner du någonsin som du behöver inspiration eller uppmuntran?a. ja och jab.Yes och ingenc. nej och jad. ingen och ingenOm svaret är antingen a, b, c eller d, är detta rätt projektet för dig!Steg 1: material gris mall (få det här, oc...

Dator fläkt konvertering till outlet-fläkten

med 1 av 2 dator fans i en stationär, kan du konvertera den till en outlet drivs fan att du skulle köpa för runt $40.Steg 1: Välj din trasiga dator Med trasiga datorn, kan du rensa bort många arbetande delarna inklusive 2 datorfläktar.Steg 2: Ta isär...

CPU-fläkten hacka - RGB lysdioder - Arduino & TLC5940

I detta Instructable, jag kommer att vägleda dig genom processen att hacka och konvertera en tydlig, 120 mm PWM fläkt används gemensamt hushåll datorer från en enda färg LED till individuellt adresserbara RGB lysdioder. Tillämpningar av detta hack är...

Floppy PCI Slot fall fläkten

även om disketten är nästan utdöd, många nätaggregat fortfarande har diskett strömkontakter. Med förlust med vad man ska göra med dem? Använda dem för att svalka dig ditt torn genom att hacka en PCI Slot Case Fan!Steg 1: För den här enkel hacka, du b...

Gris Cupcakes

jag beslutat att dela tese eftersom de är unika och roliga. De har aldrig postat förut att jag kunde hitta så jag bestämde mig att göra dem speciellt för alla hjärtans dag. De kan användas som en gåva eller bara någon som är uttråkad och har några ne...

Vattenmelon gris

jag såg en bild av en vattenmelon gris i en tidning och var tvungen att prova det!Det är roligt och enkelt att göra! Det är så söt och läcker! och andra älskar det!!!Steg 1: Vad du behöver hat behöver du:en kniven vattenmelontandpetareen glass skopan...