Gris rostning, spotta stilvarning! Detta "Instructable" kommer innehåller grafiska bilder av döda svin, Visa på egen risk!
Till att börja med är Instructables.com cool. Det är bra att veta att det finns en plats där människor kan dela sina projekt och experiment. Som sagt, ämnet till hands är gris matlagning. Gris eller hog, matlagning eller rostning i detta Instructable:; matlagning en hel gris, fastsatt på spett, över träkol, tills den når saftiga doneness. Yum! Du har säkert sett bilder av hela rostad gris med äpple i sin mun? Detta är en mycket rolig sak att göra och kan vara en fröjd för dina gäster att äta. När det gäller gäster kräver en hel gris många av dem att se till att allt blir uppäten; Detta är en part typ av sak. Dock festa inte för hårt, som kock är mycket lång.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur steka en gris

har en gris stek är fällt ett av mina favorit saker att göra. Det finns några andra ätbara, rättsliga part aktiviteter som sätter alla på gott humör och samla lika mycket spänning som serverar fuktiga läckra rostat fläsk till en stor grupp av vänner...

Solar powered gris Kafferostningsföretagen

så i år vänder jag mig trettio år gammal. Min 18-årsdag var jag i armén och i grundläggande utbildning. Så ingen stor pontisk istället fick rullade jag vänster och höger i leran hela dagen. Min nästa stora födelsedag jag vände 21 och jag var i Irak....

Hur att grilla en hel gris

det finns många olika sätt att laga en hel gris. Du kanske är bekant med den spotta, eller begrava-metoden. Detta instructable kommer att omfatta användningen av Cajun mikrovågsugnen för matlagning din gris, inklusive förberedelse, matlagning och någ...

Göra spett för rostning hela grisar

Hej och Välkommen till min instructable.För några år sedan tillbringade jag ett par år arbetar och bor i Filippinerna. Jag njöt min tid där. det tropiska klimatet, den unika kulturen, underbart varma gästfrihet, maten... Åh, maten!Jag bodde i vänlig,...

Deli stil rostbiff

gör du älskar grillat nötkött smörgåsar men hatar att betala deli kött priser?Om Ja, sedan hålla behandlingen.Jag kommer att visa dig hur man gör deli stil stekt nötkött hemma för en bråkdel av kostnaden.Steg 1: Ingredienser och verktyg Saker du komm...

Rostning en kyckling till perfektion

Ah, rostad kyckling. I livet hitta jag några livsmedel vara så underbart enkel och läcker som denna flexibla maträtt. Men en massa människor jag känner få skrämt av fågeln, och ofta sluta med en över kokta sorgliga affär som har lite eller ingen smak...

Kinesisk stil kokt fisk

Ångad hel fisk fisk är en mycket populär maträtt i Kina och i hela Sydostasien. Kantonesiska stil med ångande fisken är populära i denna region. Denna traditionella metod för att förbereda fisk bevarar sin naturliga smak och också tillför andra smake...

Överleva utan stil - den ultimata sopor påse skydd

Många år sedan gick jag på en lifta äventyr genom Frankrike. Jag började i Flandern, gjorde det till Frances västligaste punkt och sänkte den magnifika franska kusten till surfing bokträd på gränsen till Spanien. Därifrån gick det rakt österut, riktn...

Hur att skulptera en gris i lera

I denna video tar jag nybörjare konstnären och alla som älskar svin genom de enkla stegen Sculpting grisen i lera. Du lär dig allt om skulptera denna gris inklusive hur man gör ögon, en näsa, mun, öron, kroppen, ben halverade gris hovar och en korksk...

Kanderad gris-nötter (BACON!)

Den fråga som har hemsökt bacon älskare har alltid varit: "När kommer någon hitta ett sätt för mig att njuta av bacon medan jag utför aktiviteter som inte är bacon-vänlig?" Ja mina vänner, den dagen har äntligen kommit! Vi stolt presentera: Kand...

New York stil Cheesecake med mandel och en Spekulatius skorpa

Spekulatius är en mycket populär holländsk cookie, som liknar en ingefära snapin men mycket mer smakrik, och ofta toppad och även fylld med mandel. Här tjänar som inspirationskälla för extra smak till en traditionell New York stil ostkaka.Spekulatius...

Cykel ljus Steampunk stil

var inte för hård på mig, detta är min första instructable! YAY Instructable.Detta är ett projekt som jag avslutade lite över ett år sedan, ville jag göra om min Schwinn World Tourist främst för att få bort lite av ytan rost, men beslutade det behöve...

Hur man kan dricka ditt kaffe "Trucker-stil"

nej, menar vi inte hur man kan dricka ditt kaffe med ena handen samtidigt som yakkin' i din CB med den andra. Detta är ett lysande sätt att ställa in din portabel papper kaffe kopp att minska sannolikheten för ett spill. Detta visades för mig av en t...

Enkel kaffe rostning

trots vad du har förmodligen sett i många kaffe platser eller TV, rostning egna kaffe är faktiskt ganska enkelt och kräver inte några specialverktyg. Jag kommer att visa dig enkla hemligheten till att ha nybryggt kaffe varje dag.Se till att kolla in...

5 minuters brasiliansk stil Cupcake

Jag lärde nyligen att göra 5 minuters cupcakes, men efter en liten sökning här på Instructables, jag fick reda på att ett fåtal personer redan hade postat receptet.Så jag tänkte att skulle kunna jag lägga en brasiliansk touch.Detta instructable komme...

Arga fåglar gris Gourmet vegansk choklad Cupcake

jag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om...

20 "x 30" Canvas stil sällskapsdjur foto

Gör en duk stil bild med din anpassade tryckt tyg!!!Material30 "x 20" anpassade foto örngott (du kan beställa från en webbplats som foto gåvor, snapfish, walmart, etc., de kör $16-$20)SaxHeavy Duty häftapparatAtt göra ram2 st. 3/4 "x 2"...

8-bitars stil melodi kort från Public Domain innehåll

8-bitars stil melodi kortet införs i den här guiden kombinerar enkel DIY elektronik med nedsamplas Public Domain bilder och ljud. Själva kortet är gjort av kraftig kartong, skumgummiplattan och utskrifter av berömda målningar. Målningarna har varit p...

Ett originellt sätt att frame needlepoint eller korsstygn tyger asiatisk stil

de flesta broderier tyger sydda för display inramas som tavlor i trä eller plast ramar med glas läggas på dem.Jag ska visa dig en ny metod för inramning för enklare förvaring och visning. Detta sätt kan du rulla dina tyger som en papyrus, lagra dem i...