Gris-tailed Knight HatDetta är en riddare hatt som utformats för min dotter. Hon utformade det är som en huva på vintern med 2 gris svansar på sidorna för skojs skull. Den har en halsduk-liknande hals som håller din hals varm. Hon hoppas det är kul och en bra hatt att använda.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en källare hydroponiska trädgård

Detta är den hydroponiska trädgård jag började för några månader sedan i min källare. Det är automatiserad av en Raspbery Pi, och några styra styrelser.Vad jag växer för närvarandeGrönkål, bönor, tomater, rädisor råtta svansar, paprika, sallad, radic...

Pen slut på bläck sätta en laser i den

min favorit penna bröt och jag brukar tänka ur lådan så det nu wrights med ljus.Först har jag en tillbaka marken i lasrar så jag kommer att avstå några visdom som inte konventionella, det kommer från mig faktiskt ifrågasätta min laser professor på un...

Hur man installerar en ugn booster fan på de billiga

Våra sovrum är alltid antingen kallt på vintern eller varmt på sommaren. Det faktum att byggaren bud upp genom att installera bara ett register i rummet och rummet själv är precis ovanför garaget hjälper inte heller.Med hjälp av en digital termometer...

Aqua Garduino Mini @hydroFishAqua82

Arduino Powered Micro Aquaponic System med Pi kamera och Twitter-flödeVi skapar ett automatiserat aquaponic system med mobil uppdateringar via Twitter. Sensorer och motorer kommer att styras från en Arduino medan hela systemet, inklusive mobila uppda...

Bordslampa LED vin flaska

sätta stämningen för din nästa middagsbjudning med dessa glödande vinflaska bordslampor. De är lätta att bygga med med delar från din lokala järnaffär och konst leverans butiken. Plus, eftersom de körs på batterier varar de mycket längre än någon lju...

How to make a Chandelier using Mason Jars

We made this chandelier to be the centerpiece of our dining room. Du kan kolla detta DIY och Design projekt som den här på vår blogg, www.KaraPaslayDesigns.blogspot.com.Och innan jag börjar vill jag göra en DISCLAIMER: Jag är inte elektriker och tar...

Baby Owl Hat

fyra av mina vänner hade bara bebisar här senaste månaden. Naturligtvis innebär det stickning tid! Jag trodde att sticka en baby mössa skulle vara lätt - bara ta en vuxen storlek hatt, och skala ner, höger? Så jag börja arbeta, och gjorde något som v...

Giant Minecraft söt gris huvud

detta en av ett slag söt gris huvud kan användas för ett hus, en byggnad eller en restaurang! Det är enkelt och varje steg är lätt tillsammans med bygget. Hoppas du njuter!Steg 1: Steg 1 - basen Gör en 22 av 22 rosa kvadrat. Du kanske vill fylla i hå...

Vattenmelon gris

jag såg en bild av en vattenmelon gris i en tidning och var tvungen att prova det!Det är roligt och enkelt att göra! Det är så söt och läcker! och andra älskar det!!!Steg 1: Vad du behöver hat behöver du:en kniven vattenmelontandpetareen glass skopan...

Mario Kart blå skal Hat

alla mina college suite-kompisar är besatta av Mario Kart, så jag gjorde dem denna hatt till jul. Även om denna handledning omfattar hur du gör din egen blå skal hatt, kan du enkelt byta blå fleece för röda eller gröna att göra rött eller grönt skal,...

Batman - Dark Knight Cocktail

gör du gillar superhjälte-filmer som batman trilogin av Christopher Nolan?Gillar du cocktails?Jag föreslår dig att upptäcka The Dark Knight Cocktail.En uppfriskande och fruktig cocktail med svart vodka (berry smaksatt) och saft!Du kan upptäcka fler r...

Batman - Dark Knight stiger Cocktail

"The Dark Knight Rises", den sista delen av trilogin Batman av Christopher Nolan (regissör som jag älskar) är i teatrar!Vid detta tillfälle, jag erbjuder att göra cocktail: Batman - The Dark Knight Rises, en läcker cocktail med lemonad, tranbärs...

Arga fåglar gris Gourmet vegansk choklad Cupcake

jag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om...

Choklad jordnötssmör Hi Hat

detta är en anpassning av stefs choklad jordnötssmör Hi Hat från cupcakeprojects.comJag fann att dessa är ganska rik, så de bäst skulle avnjutas med ett glas mjölk, men ack så läckra!Steg 1: Behöver du:1 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 tsk bakpulver1/2...

Duct Tape Hat

en annan regnig morgon - kan inte göra något gården arbete (boo-hoo).Detta ser ut som en bra dag att prova en idé jag har varit funderar över en duct tape hatt att bära på stadens parad den 4 juli!Verktyg:SaxHäftapparatMärkning pennaLeveranser:Tidnin...

Duct Tape Pirate Hat

rackare! Det är dags att sätta segel på jakt efter bytet. Men varje pirat needin' en trogen hatt. Och jag fick bara instruktionerna för dig.Steg 1: materialTid:Det tar ca 2 timmar att avsluta duct tape pirate hat.Material:2 rullar svart silvertejp1 r...

CD-mosaik reflekterande Hat

märkte jag var en stack av riktigt gamla CD-skivor av mitt skrivbord (saker som Encarta 2000, 65 000 Clipart bilder, etc.). Det första jag tänkte var "OOOOHHHH glänsande". Nästa sak jag tyckte var "Hmm, kanske jag skulle kunna göra något av...

Bilda en cowboyhatt från ett billigt Straw Hat

jag behövde en hatt för att gå med en cowgirl outfit min mamma gjorde för min dotter, men allt jag kunde hitta var en påsk stråhatt som inte riktigt matcha... Vi beslutade att få det och se om vi kunde få det att fungera och jag blev förvånad över hu...

Knight Hoodie

här är ett enkelt sätt att göra en cool Knight kostym för pojken i ditt liv!Steg 1: material Grå hoodieGrå filtSvart trådMönster (Gratis nedladdning)Hjälm visir mönster (Gratis nedladdning)Axel rustning mönster (Gratis nedladdning)Steg 2: Steg 1 Skär...