Grundläggande arbete tabelljag föresatte sig för att göra ett enkelt arbetsbord till min hemmastudio så att jag kunde ha en yta som kan arbeta och dokumentera projekt. Jag försökte hålla designen så enkelt som möjligt eftersom jag bara har en begränsad arsenal av power tools, ett litet fordon för transport av material och lite tålamod för träbearbetning.

Denna design visat sig vara framgångsrik vid redovisning av alla dessa krav.

Tabellen är förmodligen inte den starkaste någonsin byggts, men tänker jag inte kasta någon motorcykelmotorer på den eller gjort något intensiv metall arbete. Främst, tänker jag använda det för vissa lödning, allmänna knorra och ljus programmering. Det bör kunna mer än tåla som.

Min ursprungliga design inblandade laser etsning/målning referensmaterial och olika doodles på ytan av akryl. Detta arbete inte ut så bra när det gäller dokumentera projekt. Så, jag ersatte den etsade akryl med ett ark med fast vitt (som visas i följande bilder). Jag hittade den solid vit akryl utarbeta fantastiskt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör grundläggande arbete på din motorcykel.

Här kolla in Mina videoklipp och titta på min chanel, i slutet av det du kommer att kunna återställa en motorcykel på en dag! Vänligen se dem och lär!Denna video titta på hur man remsor tillbaka och måla din motorcykel ramTitta på hur du justera din...

Grundläggande bromstrumman Forge för under $40

bara en grundläggande köra genom på en beprövad standard. Småskalig hobby smith kol smedja, med uppgraderingar snart skulle komma. Jag tillbringade många timmar i min ungdom vänder ut dussintals blad blad throwers hamrade av hydrauliska lyftare med e...

Bleckplåt Tjej #3--grundläggande verktyg för att arbeta med plåt

plåt är lätt att arbeta med hjälp av grundläggande handverktyg. Denna video visar dig vilka verktyg du behöver. Kolla in http://www.tinplategirl.com för alla videor i denna serien, samt massor av stora projekt som du kan göra!...

Grundläggande verktyg för Photoshop Elements 11

I detta Instructable kommer jag berätta om alla de grundläggande verktyg och inställningar du behöver för att få dig igång i Photoshop Elements 11.Njut!Steg 1: Komma igång När du klickar på din Photoshop Elements 11, en tabell (bild 1) kommer komma u...

Hur du använder SurfaceMapperGUI för grundläggande Projektion kartläggning projekt

i detta Instructable jag kommer att tala om ett verktyg som jag skapade kallas SurfaceMapperGUI, som är tänkt som ett riktigt barebones gränssnitt för projection kartläggning som intuitivt kan avhämtas inom en dag.Finns många andra Projektion kartläg...

Intro 555 & grundläggande komponenter

här är svar på nybörjare frågor. Jag ska förklara vissa grundläggande komponenter. Resister, kondensator och ett batteri är mycket grundläggande. Om du vill gå vidare finns transistorer och digital logik. Jag kommer att få dem i en senare instructabl...

Luna Mod Looper grundläggande Stamp2 Version

Inledning:Förresten, kan du hitta programkoden för detta projekt på denna länk:http://www.mediafire.com/?c0z2b1wc10uiz53Låt mig veta om du har några problem att ladda ner kodenMotivation: Gör tidningen är fantastiskt! Jag läst de flesta av dem när ja...

Håll dina grundläggande shop verktyg organiserade och tillgänglig - enkelt och billigt!

i vår butik har vi olika sektioner som är något reserverad för olika typer av verktyg (vi har en air verktyg-området, svetsning område, chop saw, saw/tabellområde, etc etc). Jag har en snabb åtkomst av de grundläggande shop verktyg händig i varje avs...

Grundläggande stencil

Hallå där:) Detta är min första instructable varit ett stort fan ett tag nu love sidan:) hur som helst jag varit att komma in stenciling nyligen jag alltid bara varit en penna och papper typ av kille men efter att ha kommit över några cool youtube-vi...

Bygga en bågreaktorn med grundläggande verktyg och kompetens

jag trodde det skulle vara häftigt att gå som Tony Stark för Halloween, och jag vände mig till Instructables för idéer om hur man bygger en bågreaktorn. Problemet är att de bästa och mest korrekta Arc reaktorerna på webbplatsen som Honus' och Kyling...

Grundläggande aritmetik i C++

Programmering är en relativt ny studie. En av de vanligaste och mest grundläggande kodning språk kallas C++. Detta används av stora företag som Google, Apple och Microsoft för att skapa program. Ett exempel är Google Doodle som visas på Googles start...

4 grundläggande kommandon för att göra ritningar i AutoCAD: Använd dem för att rita en stjärna

Detta Instructable är skriven för dem som bara lärande och börjat med AutoCAD med syfte att förmedla några goda råd. Det förutsätter vissa anläggning med datorn.Jag kommer att visa hur man gör stjärnan ovan med fyra grundläggande och mycket användbar...

Att skapa grundläggande planritningar från en arkitektonisk ritning i AutoCAD

dessa instruktioner hjälper dig att skapa tydliga och korrekta planritningar från komplicerade bygghandlingar. I dagens värld den enklare och mer koncis en ritning eller karta är, desto bättre och snabbare en person kan använda den för avsett ändamål...

Bygga Quadcopters, drönare och Uav: s-en förklaring och lätt bygga av en grundläggande Quad.

Så du är intresserad av Quadcopters, Quadrotors, UAV, drönare och vad de kallar dem.Men vilka är de består av, och varför? Kan jag bygga en eller är de för mer avancerade elektroniska typ individer.Väl aldrig rädsla. Jag presentera en grundläggande ö...

Justerbar utarbetandet bord med grundläggande verktyg och material

jag har spelat runt med tanken på att få mig en liten utarbetandet bord, som jag hittar den justerbar vinkeln ganska bekväm för ett antal olika saker: Rita, läsa, skriva, arbetar med tangentbord/mus, etc. Först testade jag det ut genom att bara sätta...

Grundläggande redskap mekanismer

Bilar, klockor och konservöppnare, tillsammans med många andra enheter, använda redskap i deras mekanismer för att överföra makten genom rotation. Växlarna är en typ av cirkulär mekanisk anordning med tänder som mesh för att överföra rotation över ax...

Grundläggande remskiva mekanismer

Från tank slitbanor till cykel redskap till fiske linjer, som remskivor används överallt när det gäller mekaniska transmissioner. Alla typer av remskiva mekanismerna består av någon form av flexibelt bälte (kedja, kabel, rep, etc.) vrida runt omkrets...

Grundläggande fuktighetskräm

när du köper hand, ansikte eller kroppen kräm, lotion, smör eller serum du köper i princip samma sak: en blandning av vatten och olja. Skillnader mellan produkter kommer från valet av oljor, olika proportioner och tillsatser som konserveringsmedel, d...

Grundläggande två Strand Bead halsband

Jag har alltid ett intresse för smycken att göra. Nyligen, jag fick en chans att delta i en smycken att göra session och lärt mig en mycket grundläggande smycken att göra teknik. I detta instructable, jag skulle älska att dela en enkel steg för steg...