Guide till att köpa bärbar högtalare delar (del 2!)Hej reviderad killar, så detta är en ny vägledning på Markera delar vid användning i byggnad bärbar bluetooth-högtalare! I denna guide kommer inte jag fokusera på en specifik bygga, men notering, förklara och visar du olika delar, deras funktioner, vilka som ska köpa, var man kan köpa dem, och min personliga åsikt/recension av dem. Jag skulle vilja göra detta Instructable en rolig och interaktiv plats för oss alla att dela våra erfarenheter med vissa delar, eller ställa frågor etc. Så om du skulle vilja ha en ingång, kan kommentar nedan, och vi alla hjälpa varandra att skapa den ultimata bluetooth talaren! Jag kommer också ständigt lägga till och redigera detta Instructable att lägga till i alla dina personliga resultat! :)

(Bilden ovan: en av mina nyare högtalare bygger)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Passiva högtalare, bärbara högtalare och mycket mer! Guide till att köpa delar för bluetooth högtalare

* Uppdatering: ny uppdaterad artikel är upp! *Hej stötarna, så här är mitt första inlägg på Instructables!Så detta är inte mycket av en handledning, utan mer av en guide till att köpa delar för att bygga bärbara högtalare. Under de senaste 4 månadern...

En enkel Guide till att tjäna pengar på Runescape

detta är en enkel guide till att tjäna pengar snabbt på runescape. http://www.Runescape.com/Steg 1: Tjäna pengar för Noobs (nybörjare) Tjäna pengar med kycklingarTjäna pengar med höns gå till en hönsfarm (det finns en i Lumbridge om du följer den nor...

Clueless guy's guide till att köpa blommor

här är din idiotsäker guide till att välja den perfekta buketten att imponera på din miss. Det tar inte en massa pengar eller någon slags blommor-kunskap att slå hennes strumpor av! Ett par lätt-till-minas pekare är allt du behöver för resten av ditt...

Guide till att bygga en inverterad bokhylla

Om du är typen av person som älskar att läsa och samla böcker, måste du vara beredd att ta itu med ett problem: förr eller senare kommer du till slut på tillgängligt utrymme för dina böcker. När du har nått gränserna för bokhyllan, kommer du att behö...

Komplett Guide till att bygga ditt första RC Foamboard plan

Den tredje videon jag har på den plan som flyger var en mycket gammal video jag tog med min riktigt dålig kamera. Så fort min nya kamera kommer med posten kommer att jag göra en bättre video av plan som flugan. Även kommer att de fullständiga video i...

Guide till att skapa ett Storyboard

detta instructable är en guide på hur man skapar en storyboard. Detta är en ganska enkel process, och allt som krävs är lite kul och fantasi. Det finns många metoder för att skapa ett storyboard, men detta instructable visar bara två av dessa. En är...

Guide till att göra en budget dator.

Välkommen!Om du klickat på detta Instructable så är du förmodligen gillar mig. Du vill ha en något låg slut dator att spela enkla spel som Minecraft och Toribash på, men du vill inte spendera 700 euro på en ny.Billiga datorer har något magiskt om dem...

The ULTIMATE Guide till att förlora vikt & bygga muskler

först och främst vet dina motiv, varför skulle jag vilja att passa?Det finns flera skäl:Må bra (fysiskt och psykiskt)Ser bra utFörlora fettHar mer styrka och maktGöra något kulÖka din sport prestandaÖka din muskel massaÖka din livslängd och livskvali...

Ultimate Guide till att göra en billig men effektiv Aluminium smedja.

Det finns många guider och många idéer jag har samlat, och att vara att jag avslutat detta (den första som... Jag gjorde en helt ny installation bara för detta instructible... du ska känna sig speciella.) inom två dagar och viktigast... billigt.Min k...

Enkel Guide till att göra kedjehjul

kedjehjul är en av de viktigaste delarna av många mekaniska apparater som fordonsindustrin och automationsteknik. De är inte dyra att köpa från; i själva verket säljer Mcmaster-Carr dem till ett rimligt pris. Men för er som älskar att bygga saker frå...

Ultimate Guide till att ta hand om färgat hår

Hej momoluvers, det är Momo. Om du funderar på att byta upp din hårfärg för det nya året, kommer att denna guide vara ett liv sparare! Jag har gjort omfattande forskning för att inkludera den bästa tips och tricks, som häftigt produkter framtagen spe...

En fattig Person Guide till att köpa en gitarr

varje websight jag har sett som talar om hur du väljer och köpa en gitarr är riktad mot vuxna med pengar. Jag är inte ens i gymnasiet, så ingen av dessa hjälper mig! Jag har plockat upp en hel del trick av handeln från min farfar. Jag lär dig hur man...

En 15 steg Guide till att förlora 15 Pounds snabbt

behöver du veta hur man ska gå ner 15 pounds snabbt?Har du en speciell händelse att gå till som kräver att du komma in till killer outfit som har varit i din garderob i år, att du har aldrig kunnat passa in på?En gammal skola återförening kanske, där...

En steg för steg Guide till att bygga en industriell stil pall soffbord

Jag skrev detta Instructable eftersom jag tror på att göra saker själv. För mig är det mer givande för att göra något själv än att köpa något redan gjort. Massa tillverkade varor kan vara dyrt och har mindre karaktär. Jag tror det finns fler stolthet...

Guide till att bli en CNA

jag brukade vara en av de människor som inte kunde hitta ett anständigt jobb på grund av lågkonjunkturen, och situationen har fått riktigt svårt. Jag har aldrig ansett en karriär inom vård-området eftersom jag ansåg att kommer att läkarutbildningen ä...

Illustrerade & detaljerad Guide till att göra en brand kolv

i detta instructable kommer jag försöka visa dig hur man gör en brand kolv använda relativt vanliga material som finns på din lokala järnaffär. Det tog mig några försök att få det att fungera rätt så förhoppningsvis detta instructable hjälper dig nyt...

Den grundläggande Guide till att välja den lins som är rätt för dig

har problem att välja vilken typ av lins att köpa för det nya slr?Förvirrad av de siffror och brännvidder?Väl inget mer! Du har kommit till rätt ställe.Detta instructable är nödvändigt speciellt för nybörjare, men också upplevt även tips för fotograf...

Hacka din liv: En Guide till att leva ett friskare och lyckligare liv

När jag såg att det var en tävling om hacks life, tänkte jag omedelbart på dessa otroligt geni idéer för att göra enkla saker ännu enklare. Men sedan insåg jag att de lite "ah ha!" stunder inte verkligen gör en inverkan på ditt liv. Jag måste tä...

Hamster livsmiljö: En Guide till att hålla din pälsklädda vän bekväma och underhöll för nästan inga pengar alls

Steg 1: SängkläderSällskapsdjur bedding ger din hamster något mjukt att gå på, något att hålla dem varma, och något att sova i. Jag vet att min hamster älskar att krypa upp i hörnet helt täckt i sängkläder. Allt du någonsin se är en liten tofs av päl...