Guy-Manuel Daft Punk hjälm med programmerbar LED-belysningI detta Instructable, kommer du att bygga en Guy-Manuel de Homem-Christo Daft Punk hjälm med programmerbar LED belysning. Det är en lång projekt som kommer att ta flera tiotals timmar av arbete. Kompetensområden som kommer att hjälpa till med detta bygga inkluderar: 3D-utskrifter, prop arbete, laserskärning, lödning, kretskort byggnad och Arduino kodning, även om beskrivningar kommer att vara full och detaljerad så vänligen inte känner avskräckt om du har erfarenhet i inget av dessa fält.

Hjälmen själv består av en 3D tryckta chassi, vakuum bildas visor och ledde belysningssystem som kontrolleras av en Arudino Uno. Jag bygger ursprungligen hjälmen 2013 ta till Glastonbury Festival och medföljande filer och instruktioner då på min Thingiverse och blogg, men nu jag skriva om att bygga mer i detalj för Instructables.

Om du gillar detta Instructable, rösta för det i den Instructables 3D utskrift tävling eller klicka på knappen "rösta" längst upp till höger! Tack :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en Daft Punk hjälm med programmerbar LED display

detta Instructable kommer detalj processen att skapa din alldeles egna Thomas Bangalter Daft Punk hjälm. Även denna handledning kan tyckas specifika för Thomas Bangalter hjälm i synnerhet, finns det många processer inom som kommer att vara till hjälp...

Hur man gör två Daft Punk kläder med hjälmar

för min 30-årsdag bestämde jag mig att ha en D-tema maskerad, min flickvän Kylie och jag bestämde att vi skulle gå som Daft Punk. Kostymerna var ganska inblandade att göra, men vi hade kul och de såg bra!Vi använde en hel del resurser från internet,...

Custom Computer Case med inre LED belysning

jag ville komma med en kreativ, låg kostnad sätt att anpassa min dator så att det ser svalare. Jag har en gammal eMachines stationära dator och det såg riktigt tråkigt. Jag bestämde mig att designa ett mönster på fall omslaget. I detta instructable j...

Gör din egen Design med DIY LED-belysning

Gör din egen design med DIY belysning LED-lampor med grundläggande delar från den hem förbättring butiken! Detta är ett billigt och flexibelt sätt att skapa ljusa belysning som passar ditt space, oavsett om du designar det för din butik eller ditt he...

Stereohögtalare med synkroniseras LED belysning

detta är en steg för steg guide till byggnad ett par två-vägs stereo högtalare, med LED är synkroniseras till ljudet. Lysdioder kan vara avstängda när musik utan belysning önskas. I dessa högtalare, tydliga akryl används så hela interiören kan ses (t...

Hur man gör en Daft Punk Outfit!

Under sommaren, jag var påslagen till några av de utmärkta och varierad musik jag någonsin hört; Daft Punk.Med sina dolda identiteter, som i princip lanserade deras världsomspännande framgång i musikbranschen, har många försökt att återskapa Thomas B...

Daft Punk LED Matrix Breakout styrelse

jag imponerades alltid av Daft Punk soffbordet. Att kunna lysa upp en massa lysdioder och flash dem i mönster har så många tillämpningar. Det var en av anledningarna till varför jag köpte en Arduino att se hur det kunde kontrollera en matris av LED-l...

Daft Punk tabell replika förare ombord

detta instructable presenterar en utgång expander kort för något som Daft Punk tabell repliken. Detta är ett pågående arbete och samarbeten på detta instructable är välkommen."Grafikkort" är bara en utgång expander. Bara tre microcontroller stif...

Daft Punk tabell replika Graphics Controller

detta instructable presenterar en grafik controller kort för något som Daft Punk tabell repliken. Detta bör användas tillsammans med en förare ombord (output expander) som denna, som kommer att driva de höga laster presenteras av tabellen. Detta är e...

WOOD CARVING med LED-belysning

Introduktion- trä bildhuggarmaskiner Obs: lyser upp dina skapelser med modern LED belysning till verkligen njuta dina mödor av år ansträngningar.Jag har carving i många år. Mina produkter ingick i flera mässor. Mest ser men inte köpa. Nu har jag sagt...

Hur man gör en Daft Punk Guy Manuel hjälm och kostym!

Så, sedan min senaste bygga Isaac Clarke, det har varit en passion växer i mig för att göra rekvisita, därför bestämde jag mig att ta itu med ett projekt av högre magnitud och så valde jag att göra Guy Manuel hjälm från Daft Punk, så jag kommer att s...

DAFT PUNK TRON (GUY-MANUEL) HELMET, WITH SUIT AND GLOVES

Hi GuysJag ska försöka visa er hur jag gjorde min Daft Punk hjälm och passar från filmen Tron.Vi går till en festival varje år det är främst maskeraddräkter och i år hade vi en episka uppdrag att dessa passar. Min hjälm var hederliga från Boba Fett h...

DAFT PUNK TRON hjälm (GUY-MANUEL)

Hej killarJag ska försöka visa er hur jag gjorde min Daft Punk hjälm och passar från filmen Tron.Vi går till en festival varje år det är främst maskeraddräkter och i år hade vi en episka uppdrag att dessa passar. Min hjälm var hederliga från Boba Fet...

Daft Punk Guy-Manuel Full kostym bygga

Jag är ingalunda en professionell. Jag gör detta eftersom jag älskar att bygga saker, inte för att jag är bra på den. Ärligt talat, de flesta av detta projekt var fixa problem på grund av saker jag gjorde att jag hade ingen aning om hur man gör. Som...

Daft Punk hjälm (Guy Manuel: pågående)

Förra året ville jag verkligen göra en Guy Manuel hjälm för Halloween. Skedde inte. Men, några dagar senare en hittade en prop maker, Volpin, online som gav mig en mycket stor mängd inspiration. Om du ser detta, tack! Hur som helst, i år bestämde jag...

Daft Punk Thomas Bangalter Helmet!

Med Guy Manuel hjälmen å, och titta på Volpins fantastiska arbete, jag började arbeta på en Thomas Bangalter Helmet, varför inte ha dem båda? ^-^Om du har sett min tidigare instructables, ni förstår processen mycket lättare, men jag uppmuntrar dig at...

Snabb 5 timmars Daft Punk Cosplay

det först började när jag fick reda på hade jag en VJ prestanda på min College. Sedan tänkte jag, Hej, jag har alltid velat få på scenen som DJ. Varför gör inte en handling, som bära något fint för att visa rätt? Sedan tänkte jag, DAFT PUNK. Oh trodd...

Daft Punk hjälm Build (inte klar ännu!)

Jag har beslutat att göra en Thomas hjälm från Daft Punk. Det är fortfarande att göra i processen ändå. Jag behöver mer pengar: 3** EDIT ** just nu, im börjar på Guy-Manuel hjälm. Min kompis ville vara thomas så han tvingade mig alltför killen efters...

Daft Punk hjälmar och kompletta kostymer utan att använda en vacuumformad-form

gjort i 4 månader, för ca $50 per hel kostym, inklusive hjälmen.Först av allt, dessa är inte exakta repliker, de har inte programmerade lysdioder, och ingen vacuumformad-bildade visir. Jag var försökande till gör den här för så billigt som möjligt, o...