Gypsy vagn gård flicka kläJag har en ödmjuk, blommande gård.

Det heter Gypsy vagn gård.

Varför? Tja, en vän vände mig till idén om Vardos(Gypsy wagons), och jag var fast. Jag har byggt en zigenare vagn stil gård står för de senaste 6 veckorna och är nästan slutfört.

För att fira och koordinaten jag ville skapa en Gypsy vagn gård flicka klä. Detta är något att jag kommer att bära de flesta helgerna medan jag tenderar att utomhusaktiviteter, vare sig de gräva i jorden, samla ovala gåvor från kycklingar och ankor, arbetar med allmänheten, och allt däremellan.

Min designprocess centrerad på funktionalitet baserad på uppgifter och aktiviteter som jag skulle vara engagerad i iklädd klänningen, tillsammans med estetik och tema porträtt.

Jag älskar linne för sina många fantastiska egenskaper och har en god tillgång på det redan i mina gömmor. Jag har gjort denna typ av jordbruk sak ett tag i en mängd olika outfits (från en liten, svart-strängade bikini till T-shirts och shorts, skjorta klänningar, etc) och har beslutat att linne och allt den har att erbjuda kommer att fungera som den ultimata funktionella och estetisk outfiten för vad jag behöver.

Jag älskar Holly Hobbie, med hennes bedårande lapptäcke klänningar. Jag gillar verkligen femtiotalet, pin-up stil av skräddarsydda, figur-smickrande klänningar. Laura Ingalls Wilder möter Betty Page? Vem säger att det går inte att kombinera?

Det har varit nu... kanske.

: )

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gypsy vagn byggd från bärgats material

Detta är min gård står för Gypsy vagn gård.Jag byggde det helt från bärgats material, spara Marina vinyl på taket (som väderbeständig duken jag först sätta på hade förlorat sin weatherproofness).Jag byggde också hela sak alla av mig själv.Från slits...

Gypsy vagn konstruktion

georgiska Vardø.Uppdaterad: 15 augusti 2015... Färdiga bilder publiceras under steg 10____________________________________________________________Jag är utstationering en fotografisk journal dokumentera mina framsteg som jag bygger en gypsy vagn. Jag...

Avsats stil Gypsy vagn

Detta Instructable visar hur jag byggt (ett arbete pågår) min avsats stil gypsy vagn. Jag är en nybörjare på denna webbplats och detta är mitt första inlägg så förlåt mig om jag har gjort något fel.Steg 1: DesignJag vet det är inte en klassisk trä bå...

Gypsy vagn byggnad

Denna vagn byggdes av ett samarbete mellan Annaberg20 (författare till bygga en Gypsy vagn), mig (PaleoPunk) och vår vän, AmericanPikey. AmericanPikey nyligen pensionerad och ville ha en mobil ålderdomshem. Vardø design presenterade sig som ett bra a...

Gypsy vagn

här är andra Gypsy vagnen jag byggt tillsammans med några vänner. Jag hoppas du njuta av den.Steg 1: Bygg din Harbor Freight trailer! Steg 2: Bygga 4 x 8 box ur 2x12s Steg 3: Golvet hjälpram är 2x4s... du kunde bara slap ett 4 x 8 blad på detta men j...

Bygga en Gypsy vagn

under många år har jag varit intresserad av zigenare vagnar eller "vardos" och västra Fåraherdens vagnar. Eftersom det inte är praktiskt för mig att ha ett äkta, hastigheter hästdragna livsstil beslutat att göra en version dragna på motorvägen....

Tiny House, Gypsy vagn - du kan bygga en alltför!

DETTA INSTRUCTABLE ÄR TILL HJÄLP DU BYGGA ETT LITET HUS SOM KAN FUNGERA SOM EN HELTID BOSTAD. TONVIKTEN LIGGER PÅ DE MED SMÅ BUDGETAR, BEGRÄNSADE SNICKERI FÄRDIGHETER, OCH EN ÖNSKAN FÖR ENKELHET I DESIGN.Det hela började när jag flyttade till träsket...

Gypsy släpvagnar för Bristol Renaissance Faire

dessa två vackra Gypsy släp var utformad som mobila nyckelfärdiga försäljning släpvagnar. Tanken var för en snabb och enkel rörliga monter som höll inventering och kunde bemannas av av en person.Jag började med tunga planked säng släpvagn med en gyps...

Däckets Swing

Detta roliga projektet anordnades som en del av earthtimes program för initiativet noll avfall Skottland. De flesta delar av detta däck swing är upp-cyklade: en gammal bil däck, två whisky tunna ändarna, överblivna bitar 2 x 2 från tak stolpar för en...

Hur man "Steampunk" en Dollar Store lykta för Under $10

Hur man Steampunk en Dollar Store lykta för Under $10.Detta Instructable ingår en introduktion, en föreslagna material lista, några instruktioner och förslag och bilder av min 'steampunked' läger lykta. Jag har tagit en 99 cent hantverk lykta och rek...

Hur du utformar din lilla hus eller gispy vagn

Följande steg kan göras i en egen ordning men min erfarenhet säger att detta är en bra för att minska Rita tilld av saker (varit där gjort det!)Du kan använda någon ritning programvara du vill men jag rekommenderar för att göra det i 3D!Autodesk prog...

Hopfällbar cykel vagn (carrito plegable para bici)

Hace un tiempo, durante mis paseos en bicicleta para quemar glucosa, se mig ocurrió que me vendría bien tener un remolque para poder levantar algunas cosas que suelo encontrar tiradas en la calle. Por otro lado, luego de construir la salamandra mig s...

Röd Flyer bröllop vagn Makeover

Vi ville ha min 3 - månader gamla brorsdotter i vårt bröllop som en blomma flicka, men är bara 3 månader gamla menade hon hade så mycket promenader skicklighet som jag gör rengöring skicklighet--min lägenhet är en enda röra. Vi bestämde oss för perfe...

Utbildning pojke och flicka läromedel

hälsningar Karl utbildning älska instuctavillians! Idag kommer vi att undersöka hur man skapar en rolig interaktivt lärande verktyg för studenter att använda quiz sig själva och varandra och ge en händer på lärande aktivitet för att hjälpa dem inform...

ELEKTRISKA gå vagn hacka

jag köpte denna gå vagn används utan batteri eller laddare. dess går från 12 till 24 volt, så jag tog min RYOBI 18 volt blixtljus isär och anslöt den till kablarna som gick till batteriet. Jag har ett gäng av dessa batterier så roligt slutar aldrig,...

Electric trädgård vagn

A självförsörjande dumpning trädgård vagnSteg 1: Brainstorming jag kunde verkligen använda en power assisterad trädgård vagn och det skulle sätta ett körsbär på toppen av det dumpade. Jag plockade upp ett gratis trasiga löpband idag och bestämde att...

Electric gå vagn

Jag alltid gillade mini cyklar och gå Kart. Jag fick min första Briggs och Stratton 3hp minibike när jag var 6. När var jag 8 jag hade rakat huvudet för att göra mer makt. Jag beslöt att göra en elektrisk driven. Så finns det mindre buller och roliga...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Bar vagn från Regenererade Barn Wood

Denna Bar vagn var gjorda av allt återvunnet material i lador på min brors egendom, även malört används i översta facket.Det gjordes i mitt lilla trä butiken i Upstate NY.Steg 1: ramJag började med att bygga ramen från ek dubbar och nedre facket från...