H - 430 torped QUADCOPTER vikning lätt för att se orientering på avståndHur det började

Jag försökte nyligen att komma in drone marknaden om mitten av juni 2015. Jag har alltid flugit RC helikoptrar, flygplan, ultra micro, motorcyklar och bilar. Att aldrig riktigt vara nöjda med att ha något lager, (jag gillar att anpassa mina saker), varför skulle drones vara annorlunda? Jag köpte en 450 döda-katt de kallade det på Hobby King. Jag lägger ihop och försökte flyga den. Det slutade med att vara på hyllan tills jag köpte en Hubsan istället för att lära sig på. Efter att lära sig att flyga min Hubsan, var det dags att prova 450 igen. Jag flög 450 utanför och började att lägga till saker till den. Jag hade inte råd en kamera Kardansk upphängning så jag gjorde min egen montera av akryl. Nästa sak jag la var en video mottagare så jag kunde prova FPV. (Fortfarande har jag inte lärt att flyga goggels utan att krascha). Då tänkte jag varför inte prova något annat. Jag designar saker på jobbet hela dagen varför inte göra mina egna organ och försöka flyga de. Första jag använde var akryl. Jag kunde skära den på en bandsåg och gjorde någon design som jag ville. Jag gjorde en 250, 430, 500 av akryl och trä. Varje design flög och det var stabil nog för denna nybörjare flier att flyga. Då tänkte jag varför inte göra planer så att folk kunde köpa dem och göra sina egna. Jag gjorde detta och ville ingen de. Eftersom det inte funkade, sade jag till mig själv jag vad jag kunde göra det av äkta trä som är 1/4" och göra dessa fluga. Det är där ånga punk bordun kom från. Det dåliga med trä är säden. Du verkligen inte kan bero på träfibrerna att gå i riktningen du vill det också utan att göra drone svag. Jag höll funderar för mig själv vad mer finns det att göra dessa kroppar av? Jag visste att mina mönster kunde flyga och flyga bra. Jag vet eftersom jag byggt och flög dem som en nybörjare flier. jag undrar fortfarande vad min design skulle göra i händerna på riktigt bra flygare. Frågor höll gör mig att tänka mer och mer om vilket material du använder. Hobby King sålt kolfiber ramar, men kolfiber är en smärta att köpa och skär. Det var akryl, det var ljus och lätt att skära, men det var lite för tung och sprött. Wood var bara bra för ånga punk design eftersom träfibrerna inte påverkade trä armar. Hmmm vad mer finns det? Då slog tanken mig. Varför nytt uppfinna hjulet? Hitta några andra användning för det material jag vill använda. Jag hittade något stark som kolfiber, i en head to head jämförelse, 1/4" materiella vs 1/4" kolfiber. Det är ljuset som trä, men inte ljus som kolfiber och den har inget riktad korn. Jag kunde skära den på en bandsåg och borra det utan några särskilda behov eller säkerhetsrisker. Det var dags att använda detta material och bygga akryl modeller 250, 430 av detta för att se om det skulle flyga. Jag var chockad hur väl de höll upp och flög. Varje design var 100 gram inom spänna av Hobby king modeller som är gjorda av kolfiber med samma utrustning. Jag var mycket nöjd med detta nya material.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägga till en Flip knapp till en Quadcopter

Många små quadcopters använda en av de två joysticks för att kontrollera volter (vanligtvis pitch/rulle stick). Att trycka ner på minnet aktiverar flip läge, med riktningen av flip kontrolleras av riktning pinnen sedan flyttas. Detta system fungerar...

En SK450 död katt Quadcopter att kalla din egen

Innan vi börjar vill jag bara ta den första meningen i detta Instructable att du vet att det finns inga döda katter inblandade i att göra den quadcopter som beskrivs i de kommande stegen. Anledningen till att titeln på detta Instructable innehåller "...

Bygga en DIY Quadcopter: en nybörjare Guide

Detta är ett riktigt kort klipp på min quadcopter svävar upp och ner och rörelse i sidled. Jag försökte hålla höjden så minimal som möjligt eftersom jag är inne i mitt vardagsrum, men som ni kan se, även med som det flyger upp till huvudet (ca 6 fot)...

För mycket QuadCopter & kontrolleras av Microduino-Joypad

Syfte: att kontroll quadcopter via Microduino Joypad.Svårighetsgrad: HighTime tidskrävande: sex timmarMaker: Microduino Studio-PKJQuadcopter, även kallad en quadrotor helikopter, liknar en helikopter, som kan flyga eller skjutas upp i luften. Som en...

3D tryckt 250 Racing Quadcopter

Detta är min första instructable och det är på hur man monterar Hovership MHQ2 3D tryckt QuadcopterVarning: allvarliga kul kommer att tas när detta projekt är klarSteg 1:OK, innan vi går in att bygga, du kommer att behöva några saker. Inte vara rädd...

Quadcopter Spray kan Mod

Denna guide följer ett försök att göra en spray målning quadcopter för inomhus drone målning.Det är en serie experiment och observationer, inte riktigt en perfekt steg för steg handledning! = DAnvänd den här guiden på din egen egendom bara! Användnin...

Quadcopter

DRÖNARE ÄR COOL.Nu, efter att jag sagt det, är det dags att ta itu med den äkta varan. Jag har velat bygga min egen quadcopter ett tag. Jag har sett folk som skickar inlägg mycket lätt tutorials för att bygga en, men det kändes alltid som det är "för...

Bygga ett högpresterande FPV Camera Quadcopter

Detta Instructable kommer att visa dig, i detalj, hur man bygger en hög kvalitet quadcopter för flygande FPV och inspelning antenn bilder/video.Vi vet alla människor inte kan flyga. Våra ben är alltför tät och flaxa med armarna inte producerar tillrä...

DIY Quadcopter för nybörjare

Drönare är awesome. De är bra verktyg och lite kul att röra runt med. Detta instructable är utformad för att hjälpa dig att bygga en cheapish quadcopter som kan komma igång på din kärlek till quadcopters. Du kanske har sett dpi phantom och sådana som...

Kinect kontrollerade Quadcopter

vi utvecklat en metod för att lotsa en Arduino-kontrollerade quadcopter använder en Microsoft Kinect. Kinect spårar användarens hand gester och omvandlar dem till X, Y, Z koordinater. Denna utgång överförs sedan till quadcopter via två Xbee moduler (...

DIY tryckta Quadcopter Joystick och RAM

Hej dui denna tutorial ska jag visa hur jag gjorde quadcopter ram och joystick för att styra den. Just nu jag har inte programvara för det, jet, jag utveckla denna quadcopter på min fritid så i princip jag ta baby steg.Jag ska vara mer inriktade på h...

Hur till utsträcka flygtiden och fjärrkontrollen spänna av syma x5c-1 quadcopter

SYMA x5c quadcopter är en av de vanligaste drones för nybörjare. quadcopter är mycket billigt och enkelt att flyga, det kan också hantera en 2mp kamera.den ursprungliga quadcopter har 2 problem:1. maximal flygtiden är bara 5:40 minuter2. reglerområde...

PaperQuad DIY Quadcopter

Ett par månader tillbaka, kom min vän, Kevin, med den briljanta idén att blandningen konsten att papercraft med sin nyfunna intresse i quadcopters. Naturligtvis att vara ingenjör själv, jag föll snabbt i kaninhålet som är multirotor hobby och tillsam...

Quadcopter datavisualisering med Plotly

Moderna quadcopters kan användas för olika ändamål än underhållning och modell flygplan, till exempel program för övervakning eller hjälp i vissa otillgängliga platser för människor samt övervakning av negativa situationer. Därför, dessa enheter är u...

3D tryckt & kolfiber QuadCopter

Jag har alltid älskat luftfart och flygmaskiner, så när små RC helikoptrar och multicopters blev överkomligt, jag visste att jag var tvungen att köpa en. De är absolut skitkul, och det dröjde inte länge innan jag ägt flera flygande leksaker. När du s...

Del 1:A mini Quadcopter granskning av Fayee FY801 från Gearbest.com

Hej killar, idag kommer jag att göra en översyn av de Fayee FY801 quadcopter som jag fick från Gearbest.com första del. Detta är en unik quadcopter, och det är mycket roligt att spela med. Vad gör denna quadcopter så unik från den andra gemensamma mi...

QuadCopter Drone designa och bygga

Drönare finns överallt dessa dagar, det tar bara en titt då och då för att inse hur populära de får. Du kanske har funderat på att få en drönare men avfärda den på grund av priset. Du har i allmänhet betala över $1000 för att få något halv anständig,...

Visar och provning | Canon Speedlite 430 EX II

här fungerar lite Canon Speedlite 430 EX II, och jag säger också att det är en bra blixt....

SENSEO kaffe utan skida

jag sprang ut pods för min Senseo kaffebryggare. Det var mycket svårt för ett tag att hitta dem i butiker. Detta är min lätt, inga extra inköp, sättet för att få.Du behöver bara din kaffekanna, lite kaffe, små filter och djupa pod innehavaren.Steg 1:...